|
|
|
Jak to się dzieje ze znika po kilka postów bez zadnego wytłumaczenia ?
Cenzurka z powodu braku możliwośći sensownej odpowiedzi ? Mam pytanie. Kto jest odpowiedzialny za usunięcie moich wpisów w tym temacie??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jak to się dzieje ze znika po kilka postów bez zadnego wytłumaczenia ? Cenzurka z powodu braku możliwośći sensownej odpowiedzi ? Mam pytanie. Kto jest odpowiedzialny za usunięcie moich wpisów w tym temacie??? Ja ci odpowiem na to pytanie. Zauważ kiedy jest założony temat. po drugiej w nocy. Acer założył go wcześniej kilka godzin, ale że znalazło się parę przykrych komentarzy, wśród nich pewnie i twój, więc znalazł sposób. Skasował temat i założył go na nowo, kopiując i wklejając swoją pierwszą wypowiedź. Wątek został czyściutki,i widniał jako nowo założony na samym początku listy. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Napisałem kilka zdan odnosnie D.Tuska bo tu rozjuszony chłopczyk bije brawo dla niego, oczerniając Kaczynskiego ze gdyba kiedy inni pomagają, więc zapytałem czy Tusk podwinął rękawy i ładował piach do worków ?
Napisałem takze ze pamiętam obietnice PO, pamiętam jak Tusk uczył się na pamięć cen towarów spozywczych aby błysnąć realiami życia szarego kowalskiego i napisałem ze nic z tego nie wyszło, więc bez zbędnych emocji wyciągam konsekwencjie dla tej partii i nie będe na nich głosował. |
|
|
|
|
Z acerem nie ma co dyskutować, odpowiadać na jego tu wprowadzane treści. Gościu ma na tym forum robotę do wykonania i nie przejmuje się komentarzami. Jego zadaniem jest kłaść zasłonę dymną na takich jak ty, żeby ich kometarze, nawet jeśli słuszne zniknęły w potoku propagandowych bzdur.
Ma niewiele czasu dlatego się tak spręża. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bokser moze te komentarze były przykre ale prawdziwe.
Nie chce siać zamieszania ale nierozumię człowieka który w ślepo zachwyca się człowiekiem który nie przyczynił się do poprawy życia szarego obywatela. W tym tekscie który zamieścił acer neguje Kaczynskiego a zachwyca się Tuskiem , uczciwie się zastanowić to są na tej samej pozycji tylko Tusk pojechał pobrudzić sobie gumowce ( czytaj pokazać się). |
|
|
|
|
Młodzieżówka PO szaleje na wszelkich forach (FF)
avatar użytkownika Maryla Maryla, śr., 05/05/2010 - 15:56 Ostatnio nastąpił wysyp tego tałatajstwa na forum trójki . http://forum(...)spx?f=67 Szybko zniechęcili starych forumowiczów do wpisywania opinii na forum i całkowicie opanowali forum spamując bluzgami na Kaczyńskich na Sobale Pospieszalskiego , Wildsztajna i wszystkie audycję , gdzie prowadzący nie podzielają GWyborczej linii ideologicznej . Ino paru nas zostało normalnych . Bojówki PO od Schetyny, Komorowskiego i Tuska znów szaleją w internecie. Nie dajcie sie otruć po raz drugi ich nienawiścią i POgardą. Nie dajcie sie temu jadowi znów manipulować. http://forum(...)=3450400 tak na szybko nie mam czasu dzisiaj siedzieć przy kompie A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
ja jak widze tylko koeljny najazd na po wylaczam temat bo te same gęby na forum spamuja bynajmniej nie są z po
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT mściwy człowiek pcha się na urząd prezydenta, nigdy nie będzie dobrze i pokojowo w naszym kraju. Wybory są wolne - jak nie pasuje kandydat to się na niego nie głosuje. |
|
|
|
|
CYTAT Młodzieżówka PO szaleje na wszelkich forach (FF) A młodzieżówka PiS siedzi cicho, jak mysz pod miotłą.... Co akurat widac po waszym zaangażowaniu i histerii. Nie kłamiecie, nie szczujecie, jesteście grzeczni i kulturalni.... aż zbiera na wymioty.... No że wspomnę o "młodzieżówce" JKM... |
|
|
|
|
PO nawet boi sie debaty - bo nie maja nic do powiedzenia i do zaoferowania nam.
A szczerze mowiac jakis czas temu zaglosowalbym na Komorowskiego - ale przez ostatnie tygodnie zobaczylem kim jest naprawde - marionetka i pioneczkiem w grze Tuska - wogole to jak sie pojawia z Tuskiem to odnosze wrazenie ze Tusk pojawile sie ze swoim sluga/popychadlem - kory sie w dodatku blaka i nie wie co robi w danym miescie. A jeszcze jedno: po raz drugi plywa duza czesc Polski, ale oczywiscie dalej nie oglosili stanu kleski zywiolowej - ciekaw jestem kiedy by go oglosili ? Chyba jakby cala Warszawa zostala wysadzona w powietrze - bo innej mozliwosci to nie widze. W innych krajach taki stan oglasza sie z bardziej blachych powodow. PS. Pamietacie debate przed ostatnimi wyborami prezydenckimi ?! Wtedy ten jechany przez wszytkich Lepper - pojechal i z Tuskiem i z Kaczynskim " jak z fura gnoju". I co bo co ale najlepiej byl przygotowany na te debate- najwiecej mial do powiedzenia. I to mowil naprawde bardzo sensownie. |
|
|
|
|
Mariuszek, jak by PO wprowadziła stan klęski to by się dopiero jazda zaczęła. Nie słyszę żeby ludzie z zagrożonych lub zalanych terenów strasznie się domagali wprowadzenia klęski. Może dlatego że wiedzą z czym to się wiąże. Ty taki mądry jesteś bo nawet nie wiesz jakie są konsekwencje wprowadzenia stanu klęski żywiołowej.
A co do debaty to Kommorro już dawno mówił o debacie. Czeka tylko na sygnał ze sztabu PiS. Jest chętny, tylko PiS nie bardzo chce rozmawiać twarzą w twarz. Jarro woli debaty w swoim środowisku. Z własna młodzieżówką lepiej się rozmawia. Zaproszeni goście przecież też nie zadadzą niewygodnych pytań... CYTAT W innych krajach taki stan oglasza sie z bardziej blachych powodow. Daj jakieś przykłady i podaj co w danym kraju niesie za sobą wprowadzenie stanu klęski żywiołowej.. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|