|
|
|
Jeżeli ktoś jest zorientowany proszę o informacje gdzie w Stalowej można otrzymać wniosek na paszport i gdzie należy go złożyć.Dzięki bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w budynku Metalowca (z tęczą), nie pamiętam już które piętro
|
|
|
|
|
Po paszport obecnie jeździ się do TBG. Zarówno złożyć papiery jak i po odbiór.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
siembieda nie chciał zapłacić za etat i teraz w ramach hasła pis blizej ludzi jeździmy do TBG chociaż ze względu na powódź nie wiem jak tam teraz dojechać
|
|
|
|
|
paszport w tej chwili w Tarnobrzegu
czas oczekiwania ok 2-3 tygodni |
|
|
|
|
CYTAT siembieda nie chciał zapłacić za etat i teraz w ramach hasła pis blizej ludzi jeździmy do TBG chociaż ze względu na powódź nie wiem jak tam teraz dojechać Nie jestem zwolennikiem, kolegą, znajomym, ani też nie popieram Siembidy, ale to akurat nie jest prawdą. Starostwo Powiatowe chciało dać etat, sprawa rozbiła się o brak skanera odcisków palców. No i dlatego teraz musimy jeżdzić do Tarnobrzega. |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Jeżeli ktoś jest zorientowany proszę o informacje gdzie w Stalowej można otrzymać wniosek na paszport i gdzie należy go złożyć.Dzięki bardzo. Delegatura Podkarpackiego Urzędu Wojewódzkiego w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. 1-go Maja 4a wniosek składa się na parterze w pokoju nr 5, odbiera w pokoju nr 3. Obok jest kasa na wniesienie opłaty. Tak jak pisał jackow123 czas oczekwiania to 2 do 3 tygodni, można to sprawdzić samemu wystarczy na stronie mswia wpisać nr swojego wniosku. Wszystkiego dowiesz się pod tym nr tel. (15) 822-15-95 wewn. 314 (we wtorki pracują do 17.30). Pozdrawiam |
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za informacje..Pozdrowienia!!!
|
|
|
|
|
a ile potrzeba zdjęć do paszportu?
|
|