NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Kaczyński robi z nieszczęść kampanię,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 07:31  
I nie tylko z nieszczęść...

Obrazek

Jarosław „św. Jerzy” Kaczyński na uroczystościach Błogosławionego Jerzego umiech PO bobrem zwyciężaj jezyk

Jutro To Dziś Tyle Że Jutro
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 07:31  

Jutro To Dziś Tyle Że Jutro
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 10:08  
MEN chce uczyć dzieci na tragedii powodzian

http://www.sfora(...)n-a20762

"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 10:59  
CYTAT
MEN chce uczyć dzieci na tragedii powodzian

A to nie jest afera PO? Czy może temat się już skończył?chytry

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 11:18  
Krótką ma pamięć ten pan, zapomniał jak kolega Komorowski robił kampanię w 1997 a on sam robił w 2007. Wtedy to miał w dupie żywioł, liczyło się dokopanie.
Po za tym nie umie wyjaśnić skąd weźmie 9 mld zł na pokrycie strat spowodowanych powodzią. Ale po co ma to mówić, za niecałe 2 tyg wybory, II tura za miesiąc i nie trzeba będzie mówić już o pomocy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 11:21  
A Jarek wie skąd wziął by 2x tyle, bo twierdził że powodzianie dostaną za mało. Może dodrukuje pieniądze, już takie pomysły miałgood goodgood

Jarek mówi o wysokości pomocy dla powodzian bo nie decyduje i tylko może sobie pogadać. Jak rządził to nie był taki wylewny.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 11:29  
Komorowski i Tusk też nie decydowali a mówili o wysokości. Pamięć wybiórcza? Po za tym Jarek nie stoi przed tym faktem jak Tusk, więc równie dobrze możesz domagać się tego od Januszka. Ale tak, domagać się nie będziesz, bo w I zagłosujesz na Januszka, a w II na Komorowskiego, to swoich się nie czepisz.

PS jak rządził Jarek to nie miał takiej sytuacji. Widzę że lubisz przypisywać rzeczy które nie miały miejsca

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 11:34  
NoToFrugo a nie powinni się ubezpieczyć? dwa podaj link do tego co mówił Dorn

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 11:58  
CYTAT
Komorowski i Tusk też nie decydowali a mówili o wysokości. Pamięć wybiórcza? Po za tym Jarek nie stoi przed tym faktem jak Tusk, więc równie dobrze możesz domagać się tego od Januszka. Ale tak, domagać się nie będziesz, bo w I zagłosujesz na Januszka, a w II na Komorowskiego, to swoich się nie czepisz.

PS jak rządził Jarek to nie miał takiej sytuacji. Widzę że lubisz przypisywać rzeczy które nie miały miejsca

Jakiej sytuacji nie miał?? A jakiej wysokości była pomoc w 2006 roku??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 12:03  
CYTAT
NoToFrugo a nie powinni się ubezpieczyć? dwa podaj link do tego co mówił Dorn

Oczywiście że powinni się ubezpieczyć, Tylko po co jak rząd z naszych podatków da. A jak mu zabraknie to z UE weźmie. Tamte są wspólne czyli niczyje. Jak za PRL'u. Wszystko da. Pis też jest dobry w obiecankach nawet w 2007 roku był taki dowcip ze pis-da na wszystko.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 12:16  
w 2006 roku była powódź porównywalna do dzisiejszej? gdzie?

sorki, ale to nie PiS obiecywał w 2007 tylko PO, cuda coś ci mówią?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 12:24  
A PIS-DA nie robi obiecanek???
Wszystkie swoje obietnice zrealizowali?? Pierwsza to ta że Marcinkiewicz jest premierem na 4 latagoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgood

A jeszcze w jaki sposób chcesz oceniać czy bardziej zalało w 2006 roku czy teraz??? Chodzi mi o poszczególne gospodarstwa, o indywidualne podejście. Czy bardziej zalało je teraz czy w 2006 roku???

Jeśli w 2006 roku były mniejsze straty to Kaczorek mógł dać po 20 tysiączków na łepek, a nie po 6goodgood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 12:53  
widzę że debilizm odzywa się u ciebie, stąd pisanie już nie na temat jak o Marcinkiewiczu :-)

A jeszcze w jaki sposób chcesz oceniać czy bardziej zalało w 2006 roku czy teraz??? Chodzi mi o poszczególne gospodarstwa, o indywidualne podejście. Czy bardziej zalało je teraz czy w 2006 roku???

Stratami mądralo, widzisz różnicę między wodą w domu po kostki czy po kolana, a do II piętra? nie przypominam sobie aby wtedy wołano np o ogłoszenie stanu klęski żywiołowej, natomiast teraz domagają się tego ludzie od kilku tygodni

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 13:03  
To sobie przypomnij Debilu, po za tym co nie na temat??? To było do obiecanek PISu i ich niezrealizowania.

A tak na marginesie wiesz jakie są konsekwencje wprowadzenia stanu klęski żywiołowej. Nie chodzi mi o wybory prezydenckie.
Poszukaj na necie ustawy i odpisz jak już będziesz wiedział:-)))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 13:10  
Debilu, to kolejne słowo jakie używają w stosunku do Ciebie. Cóż... Zapewniam Cię iż ja mam inne zdanie i wciąż widzę w Tobie człowieka :-)

po za tym co nie na temat??? odp nie na temat jak o Marcinkiewiczu Czytaj całymi zdaniami, to będziesz wiedział i nie trzeba będzie powtarzać Ci jak małemu dziecku

nie muszę szukać ustawy Andrzejku, jestem prawnikiem z wykształcenia :-]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 13:33  
To napisz jakie są konsekwencje wprowadzenia stanu klęski???

Co z ubezpieczonymi, co z ewakuacją?? Proste??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 14:09  
dla mnie jest to proste, ale widać dla ciebie chyba nie bardzo, skoro najpierw mi polecasz ustawę, a później sam pytasz o zawartość. czyżbyś polecał rzeczy które nawet nie czytasz??? :-]

oto człowiek, któremu nie chce się czytać bądź nie rozumie ustawy, ale podnosi ją

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 14:18  
Fajnie, nie masz pojęcia. Chwalisz się że masz prawnicze wykształcenie więc ustawę znasz:
CYTAT
nie muszę szukać ustawy Andrzejku, jestem prawnikiem z wykształcenia
A odpowiedzi na postawione pytanie nie ma.

Mała podpowiedź co do ubezpieczonych to sprawdź OWU np. PZU:-)))

CYTAT
oto człowiek, któremu nie chce się czytać bądź nie rozumie ustawy, ale podnosi ją

Powinieneś sobie to w opisie walnąć Panie prawniku:-)))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 14:37  
odesłanie cię do źródła to brak pojęcia u kogoś? no, co raz więcej można dowiedzieć się o tobie, szkoda że to jedyne osiągnięcia u ciebie którymi ty możesz się pochwalić
znowu patrzysz w lustro i mierzysz własną miarą :-]

ps masz już chyba zwidy, nie pytałem o ubezpieczonych, to nie wiem do kogo to piszesz, rozumiem ze sam do siebie
oczywiście pisz jeśli to taka masz formę terapii

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 14:53  
Ja pytałem o ubezpieczonych.
Pytanie było, czy wiesz jakie konsekwencje niesie za sobą wprowadzenie stanu klęski żywiołowej?
Ty nie odpowiadasz na pytanie tylko robisz uniki. To takie typowe dla PISu.
I nie pisz mi już o tych lusterkach i o twoim towarzystwie. Naprawdę nie interesuje mnie jak traktuje cie twoje towarzystwo, ani jak wyglądasz w lusterku. Jak masz potrzebę pogadania sobie o tym to idź do psychiatry...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 21:48  
Andrzejku przez cały czas piszę o twoim towarzystwie, ty naprawdę nie rozumiesz tekstu ktory masz przed sobą? :-)Szkoda że nie umiesz wymyślec sam nic nowego, tylko powielasz teksty po mnie :-]

Ty nie odpowiadasz na pytanie tylko robisz uniki

No to chyba Andrzejku mówisz o sobie, cytat bez odpowiedzi: "Andrzejek, a jakie wiarygodne źródło jest według Ciebie?" Aż tak wstydziłeś się swoich głupot że pokasowałeś własne posty?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 21:53  
Nic nie kasowałem, teraz pokazujesz że jesteś jeszcze kłamcą i manipulantem:-)))

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »