~~rebi | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mikolajowa | |
|
|
ja mysle przebrac sie za mikolajowa ubrac w czerwone ponczoszki seksowna bielizne i zalozyc czerwony szlafroczek i sama bede prezentem a on niech mysli
|
|
|
|
|
|
Rzuć zdjęcie na forum to doradzimy fachowo, a co najważniejsze bezinteresownie czy coś powinnaś zmienić/zdjąć/założyć
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ja mysle przebrac sie za mikolajowa ubrac w czerwone ponczoszki seksowna bielizne i zalozyc czerwony szlafroczek i sama bede prezentem a on niech mysli Naprawdę niewiele równie rozsądnych opinii czytałem na tym forum jestem za Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
CYTAT ja mysle przebrac sie za mikolajowa ubrac w czerwone ponczoszki seksowna bielizne i zalozyc czerwony szlafroczek i sama bede prezentem a on niech mysli A my się przebierzemy za pomocników mikołaja, przyjdziemy do Ciebie, zaspokoimy swoje potrzeby a w tym czasie mikołaj będzie rozdawał prezenty i tak o to w łatwy sposób wszyscy będą szczęśliwi w tymże dniu |
|
~~goska | |
|
|
glodnemu chleb na mysli chlopy tylko o jednym mysla mnie by tam perfuma zadowolila albo jakas rozyczka czerwona nawet pizza jest ok
|
|
|
|
|
|
CYTAT glodnemu chleb na mysli chlopy tylko o jednym mysla mnie by tam perfuma zadowolila albo jakas rozyczka czerwona nawet pizza jest ok Nie szukasz chłopaka? |
|
~~kris | |
|
|
a mnie tam pomysl mikolajowej sie podoba do tego dobre wino kolacja i na prawde moze byc nie zla zabawa bardzo oryginalny pomysl
|
|
|
~~goska | |
|
|
a co nie masz z kim mikolajek spedzic
|
|
|
|
|
|
CYTAT a co nie masz z kim mikolajek spedzic też |
|
~~goska | |
|
|
w tym dniu duzo mikolaji kreci sie w hipermarketach moze ktoregos spotkasz i cokierka na pocieszenie ci da
|
|
|
|
|
|
Ale żaden z nich nie będzie tak dobrze ubrany jak ~rebi
|
|
~~eliza | |
|
|
czego goska taka jestes ja tam moge byc jego prezentem teraz sa takie slodkie blyszczyki do ust moge dac sprobowac
|
|
|
|
|
|
CYTAT w tym dniu duzo mikolaji kreci sie w hipermarketach moze ktoregos spotkasz i cokierka na pocieszenie ci da nie to nie, już Cie nie chcę CYTAT Ale żaden z nich nie będzie tak dobrze ubrany jak ~rebi smiech2 Skąd wiesz, że to dziewczyna ... cześć ELiza |
|
~~fiki-miki | |
|
|
pani pyta sie w szkole dzieci jak wyobrazaja sobie św.Mikołaja.
- Kasia mowi - otwiera sie niebo , pojawia sie jedna noga , druga ,rece, brzuch ,broda no i cały Mikołaj. - Ania mowi - otwiera sie niebo , pojawia sie jedna noga druga , rece , brzuch no i cały Mikołaj. Pani zachwycona i nagle zgłasza sie Jasiu i mowi - otwiera sie niebo i wychodzi wielka dupa . Pani bardzo zdziwiona pyta - Jasiu - dlaczego tak sobie wyobrazasz św.Mikołaja ???? - bo prosze pani mamusia powiedziała mi ze dostane gówno od Mikołaja . dobrze ze taki Mikołaj tylko do Jasia przyjdzie |
|
|
~~sylwia | |
|
|
a ja tam mysle mezowi kupic praktycznie sweter i cieple kalesony
|
|
|
~~cela | |
|
|
moj maz sam sobie kupil prezent porzadne narty a mnie dal rownowaznosc pieniezna i sama sobie cos kupie
|
|
|
|
|
|
CYTAT czego goska taka jestes ja tam moge byc jego prezentem teraz sa takie slodkie blyszczyki do ust moge dac sprobowac Musisz dać spróbować bo inaczej nie uwierzę |
|
|
|
|
hola hola ... byłem pierwszy
|
|
|
|
|
Pierwszy to ty cześć powiedziałeś, ja poszedłem krok dalej. Było się szybciej na odwagę zbierać
|
|
~~eliza | |
|
|
gdzie i kiedy tylko nie wszyscy bo nie wiem czy blyszczyka wystarczy
|
|
|
|
|
|
niech Eliza wybierze
P.S. To jak ja pierwszą część powiedziałem więc ja mam pierwszeństwo |
|
~~baska | |
|
|
ten blyszczyk to pewnie jakas tania tandeta po pierwszym pocalunku gosc sie opryszczki nabawi wspolczuje naiwniacy
|
|
|
~~baska | |
|
|
gume owocowa sobie kupcie napalency
|
|
|
~~eliza | |
|
|
sama uzywasz tandety po twojej gadce to juz jestes beznadziejna idz do sklepu po 2 zlote baska
|
|
|