Dołączył: 30 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W sumie racja, ale gdyby tka wszystko policzyć to więcej się namęczysz w domu niż w tym Mcdonaldzie .
To Grubo. |
|
|
|
|
To Grubo. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ale jaka radość i ten smak, nie robisz sobie kanapek ?
|
|
|
|
|
Fajnie by bylo zeby w Stalowej powstal mc donald
|
|
|
|
|
McDonald-> bleeeeeeeeeee. Przecież tego nawet nie da się jeść.
|
|
Dołączył: 30 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Robię sobie kanapki , ale od czasu do czasu mam ochotę zjeść coś na mieście i akurat według mnie powinien być to Mcdonald . może tobie akurat pituch pasuje domowe jedzenie , ja lubię jedzenie z Mcdonalda a nie np. z jakiegoś baru lub własnoręcznie zorbione.
To Grubo. |
|
|
|
|
Lastnighter
nie kumasz do czego bije ja uwielbiam "sztuczne" żarcie Mc Donad w STW to dlamnie raj na ziemi !!!! tylko potrafie sie obejsc smakiem , przez kolejne 5 moze 7 lat ze wzgledu , na to o czym wczesniem pisalem idz na swoje otworz bar (ps. ja nie ta branza, ale jakas solidarnosc musi byc , jak te laski po ogoniaku nie beda mialy gdzie robic ) a potem pluj prezydentowi STW w oczy ze na MC'a pozwolil |
|
|
|
|
"...Przyjdzie góra do Mahometa"
Proponuję wam założyć jakiś bar jak z filmu o nazwie "MCDowell" myślę, że to by był dobry interes. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
echodna
gdzie ja to widzialem chodziło o nazwe z tym przekrętem TAXI a T.A.X.I PIZZA HUT , PIZZA HUT EXPRESS jakos tak ps świetny pomysł ale dalej mi szkoda konkurencji |
|
|
|
|
Oj tak mc donald super rzecz w Stalowej
|
|
|
|
|
ja też bym była zadowolona, gdyby otworzyli Mc Donald's w Stalowej :-) wiem, że śmieciowe jedzenie ale nic nie poradzę, że mi smakuje :]
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
oj stara stara.... tobie tylko Mc Donald's w głowie.......
|
|
|
|
|
Już widzę siebie w cudnych białych kozaczkach objęta w pół z super mężczyzną który rzecze: Najlepszy zestaw dla mojej.......
i mój rewelacyjny chichot Normalnie raj na naszej stalowowolskiej ziemi. A jakie randki tam się będą rozgrywały Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Co z Wami ?? Powstanie Mc Donalds---Żle...nie poswstanie---tez Źle...Tylko narzekac umiecie i tyle a robic nima komu
|
|