|
|
|
Oto kilka „błyskotliwych” wypowiedzi jaśniepana Bronisława Komorowskiego:
http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w http://www.youtube.com/watch?v=prYXMQi2CjE&feature=related Bronisław herbu Fujara Choć się Bronisław pilnuje i stara, Co chwila z niego wychodzi fujara. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokładnie tak ale ciemny ludek tego nie widzi podobnie jak kilku powskich szczekaczy na tym forum.
Komor tak sie nadaje na prezydenta jak Jaro obaj są siebie warci. TYLKO KORWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Jarosław i Bronisław niczym się od siebie nie różnią. Totalna porażka, a co do cytatów to Jaśnie państwo z Pisu zapomnieli o swoim Jareczku:-))))
http://ludzie.wprost.pl/cytaty/Jaroslaw-Kaczynski/ http://pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jarek herbu kocia piczka ;p
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT Jarek herbu kocia piczka ;p po Londynie brzmiało Bronek Penis Komorowski I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
CYTAT Jarek herbu kocia piczka ;p Dobre, ale on ma Kota Alika:-))). To koci fiutek:-)) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Po Londynie to raczej Bronek ser(sir) penis Komorowski
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Chciałbym tylko dodać, że mamy takie elyty że głowa boli. Zawsze mamy wybór między dżumą a cholerą lub między dupą a papierem toaletowym.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
niezła szydera z motłochu PO A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jarek herbu kocia piczka ;p Dobre, ale on ma Kota Alika:-))). To koci fiutek:-)) Jesteś jednak debilem do potęngi juz to pisałem, ale jeszcze raz napisze forumowy nabijaczu postów .Chodzisz po wszystkich watkach jak pies za suką i wydaje ci sie ,ze pozjadałes wszystkie rozumy , a jak czytam przypadkiem te twoje wypowiedzi to tandeta totalna .Pewnie jestes pedałem bo ten rowerek w logo masz to ci przypomina kim jestes. A ravilke i swiniarnie weż pod jeden dach pusty człoweku. |
|
|
|
|
Komorowski wychodzi z... NATO
W porozumieniu z premierem jest już przygotowywana strategia naszego wyjścia z NATO – oświadczył marszałek Sejmu Bronisław Komorowski. Tym samym kandydat PO na prezydenta dopisał kolejny punkt do długiej listy słownych wpadek i przejęzyczeń. Komorowski miał na myśli wycofanie polskich wojsk nie z NATO, a oczywiście z Afganistanu. http://www. t v n 24 .pl/-1,1660429,0,1,komorowski-wychodzi-z-nato,wiadomosc.html PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Bronkowiec Złotousty...
, a może to błąd-nie błąd? a co jeśli nas wyprowadzi z nato i łupki odda gazpromowi? ciekawy artykuł o gazie: [...] Nie będę szeroko pisał o potencjalnym znaczeniu gazu łupkowego dla nas i dla Rosji bo na ten temat powiedziano tyle, że zapewne każdy czytelnik wie o co toczy się gra. Trafiła nam się żyła złota, która jednak jest dodatkowo zagrożeniem dla interesów naszego sąsiada. Konflikt interesów jest oczywisty. Podobnie jak naiwnością jest sądzić, że Rosja nie ma w Polsce agentów wpływu (wszyscy się po 1989 roku nawrócili albo wyparowali?), również naiwnie jest sadzić, że nasz wielki sąsiad sobie tą sprawę odpuści. Działania będą skierowane albo w zahamowanie wydobycia gazu łupkowego, albo... przejęcie zasobów. W Polsce naturalnym kandydatem do zajęcia się wydobyciem cennego surowca jest PGNiG. Ale... Przypomnijmy sobie teraz praktycznie przemilczane wydarzenie sprzed wyborów 2007. Wtedy to PO podpisała, umowę ze związkowcami PGNiG na mocy której oni poparli PO a PO miała przekazać pracownikom akcje o wartości ponad 4 miliardy PLN. Zgadnijcie kto podpisywał umowę ze strony PO? [...] Zapewniano, że będą stworzone zabezpieczenia aby akcje nie dostały się później w niewłaściwe ręce. Jakiś czas po przejęciu władzy przekazano związkowcom akcje o wartości ok 2,65 miliardów zł. Nie wiem, czy dostali mniej, czy akcje straciły na wartości. W każdym razie wg. doniesień nie zabezpieczono w żaden sposób ich późniejszego losu. Może też były kolejne etapy przekazywania akcji. Milczenie mediów jest.... miałem napisać “zaskakujące”, ale napiszę “zrozumiałe”. W końcu wiem w jakim kraju żyję. Jeśli tak dalej pójdzie, nie zdziwię się, jeśli za jakiś czas okaże się, że PGNiG wydobywa większości złóż w Polsce, ale firma ta w większości należy do.... Gazpromu. [...] Gaz, gaz, gaz na mównicach... agentura od góry do dołu... I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
CYTAT Komorowski wychodzi z... NATO W porozumieniu z premierem jest już przygotowywana strategia naszego wyjścia z NATO – oświadczył marszałek Sejmu Bronisław Komorowski. Tym samym kandydat PO na prezydenta dopisał kolejny punkt do długiej listy słownych wpadek i przejęzyczeń. Komorowski miał na myśli wycofanie polskich wojsk nie z NATO, a oczywiście z Afganistanu. Smieszne, żeby koleś tyle wpadzioch zaliczał, teraz wpadki słowne, a za trochę głupie czyny.Jest beznadziejny całe PO juz sie wstydzi za niego. Chroń nas przed nim Boże. Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Gaz łupkowy w Polsce jest zagrożeniem dla monopolu Gazpromu i strategii prowadzonej przez Kreml, więc to co mówi Bronek, niby to głupawo o prymitywnym odkrywkowym wydobyciu gazu jest zamierzone, ponieważ tylko w taki sposób może trafić do swojego elektoratu, który IMHO jest także głupawy. Jego zdaniem nie potrzeba nam naszego gazu gdyż całe zapotrzebowanie pokrywa Gazprom (Rosja - dla niekumatych). Interes w wydobyciu gazu na terenie Polski widzą głownie Amerykanie w przeciwieństwie do rządzących na tym terenie przedstawicieli partii miłości. Działanie Bronisława skupia się na znalezieniu sposobu na przepłoszenie potencjalnych inwestorów z Ameryki.
Wcale mnie to nie dziwi, że kandydat ze wsi chce wychodzić z nato. Do tego dochodzi jeszcze konfilikt interesów Ruskich i USA, mam nadzieję tylko, że nie z tego powodu spadają z nieba samoloty. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Program Bronka
|
|
|
|
|
Pan Hrabia jak wino...
Bronisław-marionetka jest niczym wino tanie: Im bardziej w smak się wczuwasz, tym większe haftowanie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bronisław Maria Komorowski:
No i w końcu mnie tam zawieźli i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty Bronisław Maria Kaszalot Wywołuje na ciele gęsiej skórki mi nalot Myśl, że mógłby tu rządzić ów mentalny kaszalot. |
|