~~ttaadd | |
|
|
szukam adres firmy Bagpak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ul. Spam, SpamSpam-SpamSpamSpam SpamSpam, woj. Spam
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja moge ci ewentualnie wytlumaczyc jak dojechac... TO jest ulica grabskiego (kwiatkowskiego) 1 Ale na t ej ulicy jest mnostwo firm.
Takze tak: Jak jedziesz ulica solidarnosci od Burger Baru skrecasz w prawo na ulice grabskiego. Dojezdzasz do ronda i na rondzie skrecasz w lewo... jedziesz jakis moze kilometr w strone kuźni. Przed nastepnym rondem (gdzie znajduje sie kuźnia matrycowa) jest łuk i na tym łuku przystanek Zaraz za przystankiem jest skret w prawo w las... jedziesz dalej prosto i przy samej bramie (jakas tam firma sobie urzeduje) skrecasz w lewo na taki jakby parking z plyt betonowych jak juz dojedziesz do konca (jakies moze 200 m) jest brama i to jest brama BAG PACK Mysle ze w miare jasno wyjasnilem. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jasne ze jasno
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~ttaadd | |
|
|
dzięki bardzo !!
|
|
|
~~Gen | |
|
|
Są tam wogóle przyjęcia? I na jakie stanowiska?
|
|
|
~~info | |
|
|
ludzie przyjecia były od poczatk roku ,w tej chwili juz nie przyjmują .Szkoda że nagle wszyscy sie teraz ocknęli!
|
|
|
~~ted | |
|
|
a czy planuja jakies przyjecia po nowym roku bo ciagle sie oglaszaja
|
|
|
~~ludwik | |
|
|
Ja słyszałem, że tam na razie żadnej produkcji nie ma
|
|
|
~~ttaadd | |
|
|
jak cos powiesz to już powiesz anulka...
|
|
|
~~~~~~lol~~~~ | |
|
|
a ja słyszałem ze maja byc przyjecia ale trzeba miec znajomosci
|
|
|
~~///kiler/// | |
|
|
[cytat]a ja słyszałem ze maja byc przyjecia ale trzeba miec znajomosci
|
|
|
~~WIELKI | |
|
|
JA MAM ZNAJOMOSCI.
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
czy sa przyjęcia do ATS obozu??
|
|
|
~~~~~~lol~~~~ | |
|
|
CYTAT JA MAM ZNAJOMOSCI. no to masz znajomosci to dobrze tylko pisze ze cała jest tam mafia i brygadzisci i inni z kontroli jakosci tam pracuja same cwaniaki a jeden na drugiego gada ale i tak was w balona robia bo ja wiem jak sie znasz z szefem lub innym pracownikiem to masz znajomosci i pracujesz to po co daja ogłoszenia ze potrzebuja pracowników ??????????????????????????????? |
|
|
~~info | |
|
|
Wcale nie jest prawdą że przyjmują po znajomości.Swego czasu dużo ludzi było kierowanych z bezrobocia równiez i kobiety.
|
|
|
~~PRACOWNIK | |
|
|
...potwierdzam, do pracy w BagPak wcale nie sa potrzebne znajomości... przynajmniej do obecnego czasu nie były konieczne...
Ale jeśli widzimy co sie dziej na rynku pracy w Stalowej Woli to juz nie jest to takie pewne czy jakiś mały "plecak" nie będzie koniecznie wskazany... Istotne sa kwalifikacje i doświadczenie zawodowe oraz zdecydowana chęć do pracy! ;-) A pamiętają koledzy jakie "znajomości" należało posiadać by pracować ATSie? Niejeden uczyl prosiaki po schodach chodzić... ;-) OBY TE CZASY NIEWRUCIŁY! |
|
|
~~amola | |
|
|
Czy to prawda ze BakPak pracuje w innych godzinach niz pozostale zaklady w stalowej woli?
Mam ofeerte pracy w tej firmie ale taka odmienny rozklad godzin stwarza trudnosci z dojazdem. Brak komunikacji miejskej w godzinach pracy tej firmy... ...zasadnicze pytanie kto to wymyslil? Chyba jakis nadenty idiota ktory do pracu jezdzi helikompterm i niemartwią go problemy szarych ludzi! |
|
|
~~~~lol~~ | |
|
|
a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym
|
|
|
~~info | |
|
|
CYTAT a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym |
|
|
~~tomek | |
|
|
CYTAT a kto wymyślił z tego co wiem to brygadzisci tak wymyslili bo mi jeden znajomy powiedział ze tam sa własnie brygadzisci tacy madrzy jak sa tacy madrzy to niech sami robia po 12 godzin a oni robia jak sie im podoba i biara po 4000zł stalowa wola trabi tylko o tym |
|
|
~~marta | |
|
|
Może niech się wypowie ktoś kto tam pracuje ,a nie ten co gdzieś coś usłyszy bo niby znajomy mu powiedział.Co do tych zarobków to myśle że troche przesada pewnie zarabiają tyle co wszędzie.
|
|
|
~~amola | |
|
|
zarobki sa spoko tylko dojazd jest do bani... moze sie to zmieni...
|
|
|
~~Aja | |
|
|
Czy dalej jest jedna zmiana czy już są ludzie przyjęci na trzy zmiany ?
|
|
|
~~morda... | |
|
|
Pracujemy w systemie 3zmianowym... niedziela wolna. W soboty pracujemy ale to beda nadgodziny... Ogulnie jest spoko... choć niektorym nieodpowiadaja godziny pracy...
|
|
|