~~giza | |
|
|
ci co byli zatrudnieni na samym poczatku w chwili obecnej maja 2800 brutto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kierownik | |
|
|
CYTAT ci co byli zatrudnieni na samym poczatku w chwili obecnej maja 2800 brutto. \ale bzdury opowiadasz chyba się kleju nawąchałeś.Jak można takie głupoty wypisywać brednie |
|
|
~~acti | |
|
|
to ile tak naprawde sie tam zarabia ???
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
Żeby się tu dostać trzeba mieć znajomości i układy.Nie można kogoś zatrudnić z zewnątrz bo sami się boimy o swoje posady że będzie ktoś podpierdzielał.Nie ma znaczenia doświadczenie.
Grunt to żeby ktoś Cie wkręcił inaczej zapomnij. |
|
|
~~Konrad | |
|
|
Do tego BigPacka przyjmuja tylko ludzi ze Stalowej Woli wiec jak ktos chce tam pracowac musi zamieszkac w Stalowej i zmienic w dowodzie adres zamieszkania, a zapomnialem dodac ze trzeba miec blekitna krew najlepiej 0 rh + ale jak cos to mozna zrobic transfuzje - Hrabia Konrad
|
|
|
~~hehe | |
|
|
za niedlugo opanuja te firme ludzie z gorzyc i nie bedziecie juz nazekac w stalowej ze prace macie do dupy
|
|
|
~~ja1 | |
|
|
czy dalej szukaja ludzi do pracy w bagpak???
|
|
|
~~andrzej | |
|
|
Trzeba miec znajomosci inaczej zapomnij.Zwłaszcza gdy swinia decyduje
|
|
|
~~PAULINA | |
|
|
CYTAT Trzeba miec znajomosci inaczej zapomnij.Zwłaszcza gdy swinia decyduje sam jesteś świnią i nie obrażaj innych.KIEROWNICZKA JEST W PORZĄDKU!
|
|
|
~~jakion | |
|
|
Podtrzymuje pytanie.
Czy nadal zatrudniają tam? |
|
|
|
|
|
Robota w bakpaku jest luks. Kasa juz ktos wczesniej wspomnial aktualnie jest nie za specjalna ale za to praca sama w sobie jest ok . Na nockach sie siedzi na necie i na dwujkach . Takze nie ma tego zlego
|
|
|
|
|
SUNIA a ty pracujesz w bp??
|
|
|
|
|
prosTY jak czytam twojego posta to sie mi smiac chce osobiscie pracuje w BP od kilku miesiecy i jestem zadowolony, kasa na koncie na czas i fizycznie nie jest cieżko, nie dżwigasz jak wół. nigdy nie widziałem zeby ktoś spał na nocnej zmianie, jest to wrecz nie wykonalne, każdy ma swoje stanowisko pracy i odpowiada za prace jaką jego maszyna wykonuje a dodatkowo musi sie orientowac co sie dzieje na lini, w przeciwnym razie linia stanie i w tedy masz przeje... a na necie posiedzisz chyba w WC z lapkiem i iplus'em pozdrawiam
|
|
|
|
|
Żałosne... anulka skasuj ten bałagan...bo inaczej tego nie nazwę. Jeden o chlebie drugi o niebie.
|
|
|
|
|
oni maja swoja strone internetowa ? jesli tak to zna ktos adres ?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
powiem wam krótko ze kto sie dostanie do bagpaku to współczuje pracować z jednym z kierowników on jest podpier.....dalaczem i uwazajcie na niego bo przez niego gościa zwolnili
|
|
|
|
|
CYTAT powiem wam krótko ze kto sie dostanie do bagpaku to współczuje pracować z jednym z kierowników on jest podpier.....dalaczem i uwazajcie na niego bo przez niego gościa zwolnili znazcy się koles sie opierdalał i go zwolnili ? i MASZ O TO PRETENSJE ?? MĄDRY ?? Nikt dobrego pracownika nie zwolni. A jakieś nieroby - wypad z Polski. |
|
|
|
|
powiem ci tak ze pracuje tam i znam go i wiem ze gosciu pracował i sie nie opirda...lał tylko znajdzie sie taki jednen pojebany kierownik i podpierda....lacz i ludzie lecą przez takiego barana pasowało by go tak podpier....
|
|
|
|
|
ale co to znaczy podpiedala ??
jak by pracownik schylił głowe, i tyrał jak mu każą - to BY NIKT nic do niego nie miał !! |
|
|
|
|
PIKANTNA::::mylisz sie bo ja pracuje na tej firmie i wiem jak jest naprawde a ty jak niemasz co robic to sie do roboty wez i schyl głowe i tyraj jak ci każa i zeby do ciebie nikt niemiał jakiegos ale:powodzenia w pracy
|
|
|
|
|
LOLO: chyba nie wstrzeliłeś się w robotę bo widzę że wcześniej napier..alasz na tartak a teraz na bagpak.
|
|
|
|
|
CYTAT LOLO: chyba nie wstrzeliłeś się w robotę bo widzę że wcześniej napier..alasz na tartak a teraz na bagpak. a skad ty mozesz wiedziec gdzie ja wczesniej pracowałem lub ktos inny pracował jak sie pracuje to sie wie a ty jak niemasz co robic na forum to sie suchej gałezi czep,ciekawe czy ty gdziekolwiek pracujesz chyba W.... szkoda gadac ::: |
|
|
|
|
nie wiecie gdzie w STW jest praca na CNC gdzie dobrze płacą i człowiek sie nie marnuje ?
|
|
|
|
|
CYTAT a skad ty mozesz wiedziec gdzie ja wczesniej pracowałem lub ktos inny pracował jak sie pracuje to sie wie a ty jak niemasz co robic na forum to sie suchej gałezi czep,ciekawe czy ty gdziekolwiek pracujesz chyba W.... szkoda gadac ::: Sam nie wiesz co piszesz. Jest jeden temat gdzie piszesz ze tartak to ch..je, tu piszesz ze bagpak to ch...je więc coś jest z tobą nie tak. Nie pracuję w żadnej z tych firm. |
|
|
|
|
Witam! był ktoś na rozmowie w bagpaku? na produukcje ktos sie przyjmował? chciałem sie dowiedziec co tam oferują , jakie stawki i na czym polega ten system pieciobrygadowy , pytam bo wysłałem tam CV i pani oddzwoniła ,żebym na nastepny dzien przychodził na rozmowe co jest dla mnie dziwne bo w kazdej firmie co składałem CV dawali jakiś odstęp kilku dni od rozmowy tel tak ,ze jak pracowałem to mogłem sobie wziąć wolne wczesniej ,a tak z dnia na dzien nikt mi wolnego nie da na telefon na to pani powiedziala ,ze jak chce to moze odlozyc moje cv to kiedys zadzwoni ,ale tez rozmowa bedzie z dnia na dzien jak dla mnie porazka.
|
|