|
|
|
Jakbyś miał choć trochę oleju w głowie - to przeczytałbyś że to Lech a nie Jarosław. Jak Lech ma być prezydentem?
Nie klep się już. Nie mam dobrego zdania o Kaczyńskich, ale tylko ze względu na ich poglądy a nie o gafy ale takich typów jak Ty to nie czaję. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
wybierajcie pismatołki tego Kaczora a za nim tych siembidów, bładków i innych a napewno będzie lepiej, będą budować znowu IV RP a było tak wspaniale wetdy gęsicka napisała plany, kaczor obiecał 3 miliony mieszkań, cholewiński nie wiem nawet co może pracę dla młodego andresa a reszta tym bardziej nie wiem co, ale kasiorkę co miesiąc pobierali i było lepiej
|
|