|
|
|
Fest wierszyczek jakie podniecenie.
PO ostatnio szczególnie, lubi z siebie idiotów robić. I dobrze, widać jaki kto jest. Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
CYTAT Komorowski zostanie prezydentem. Na dni dobre i na trsoski Prezydent Polski - Bronisław Maria Komorowski.[/i] - wiersz ten dedykuje wszystkim niezdecydowanym wyborcom. Na pohybel PiSowi! Słońce robi swoje! szczególnie te zdanie z troskami. Komorowski i jego opowiadania o odwadze, o aresztowaniach itp. Napewno są tacy którzy wiecej wyłapali w tamtych czasach i dostają teraz zapomoge która zwie sie emeryturą, byli i są odwazniejsi od niego i jakoś nikt o nich nie mówi, więc reklama Bronisława jest od d..y strony. Naród potrzebuje realnych posunięć w dobrą strone , tak aby polepszyło się życie zwykłego obywatela. Realnie, platforma pokazała swoje przez ostatnie więc po co to powtarzać. |
|
|
|
|
No nie rozumiem. Ze śp. Kaczyńskiego śmialiście się jak mu czasem zdarzył się jakiś barubach albo coś w tym stylu. Miał swoje wpadki ale przez całą kadencje miał ich mniej niż Komorowski przed jej rozpoczęciem!!! Chcecie mieć prezydenta, który myli fakty? Nie boicie się, że któregos dnia pomysli sie w waznej kwestii i podpisze cos, "bo mi sie wydawalo" a okaze sie ze wcale nie chcial? Wtedy bedzie za późno. I nie piszę tego dlatego, że jestem zwolennikiem Kaczyńskiego bo nie jestem i nie bede. Zreszta nikogo innego z kandydatow rowniez. Ja uznaje tylko jedna mozliwość - nie iść w ogole, albo iść i zbojkotować
A poza tym co do przystojnośći wielmożnego Kmorowskiego to... Hmmm ktoś kto to napisał nie ma gustu. Nawet jak dla mnie jest paskudny. I ten ochydny wąs. Blee |
|
|
|
|
CYTAT Proszę jaka YntelYgentka, nie pogada bo z PiSu Nie z PiS-u ... po prostu nie lubię wierszyków "odpierdzielonych' PO-dziadowsku;) Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|