|
|
|
Jaka tam tragedia dajcie spokoj z ta tragedia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak zwykle na tym forum dyskusja nie na temat,który jest w pierwszym wątku tylko przekrzykiwanie się wzajemne.Założyłem temat ponieważ zastanawiam się czy lepiej oddać głos nie ważny czy nie głosować wcale,może ktoś to zauważy i coś się zmieni...?Chyba raczej nie.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT Założyłem temat ponieważ zastanawiam się czy lepiej oddać głos nie ważny czy nie głosować wcale,może ktoś to zauważy i coś się zmieni...?Chyba raczej nie. W takim przypadku pozostaniesz niezauwazony, lepiej iść i wypełnć poprawnie karte do głosowania. Teraz jest walka tych samych twarzy więc moze warto tu probować zmian. |
|
|
|
|
Chyba wolę zostać nie zauważony niż przykładać do tego rękę.Obywatelski obowiązek należy wypełnić jak druga strona jest w porządku to i ja czuje się zobowiązany.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT Chyba wolę zostać nie zauważony niż przykładać do tego rękę.Obywatelski obowiązek należy wypełnić jak druga strona jest w porządku to i ja czuje się zobowiązany. Ja nie nazywam tego obywatelskim obowiązkiem tylko wkur..a mnie widok tych samych twarzy , takie same gadanie i obietnice a finał bez wiekszych zmian. Więc jak mam minimalna szanse aby dodać swój głos do zmain to zrobie to. |
|
|
|
|
Daj Boże jak najmniejszą frekwencje,może da to do myślenia politykom z innych Państw jak naprawdę jest w Polsce.Wiem,że to nic nie zmieni ale jest chociaż szansa,że ktoś to zauważy.
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
adam1
o frekwencje sienie martw nie ma tylu łódek co by dotarli wszyscy do komitetow wyborczych |
|