NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Tragedia,
ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 14:57  
Jaka tam tragedia dajcie spokoj z ta tragedia

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 14:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 15:19  
Jak zwykle na tym forum dyskusja nie na temat,który jest w pierwszym wątku tylko przekrzykiwanie się wzajemne.Założyłem temat ponieważ zastanawiam się czy lepiej oddać głos nie ważny czy nie głosować wcale,może ktoś to zauważy i coś się zmieni...?Chyba raczej nie.

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 21:13  
CYTAT
Założyłem temat ponieważ zastanawiam się czy lepiej oddać głos nie ważny czy nie głosować wcale,może ktoś to zauważy i coś się zmieni...?Chyba raczej nie.

W takim przypadku pozostaniesz niezauwazony, lepiej iść i wypełnć poprawnie karte do głosowania.

Teraz jest walka tych samych twarzy więc moze warto tu probować zmian.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 21:24  
Chyba wolę zostać nie zauważony niż przykładać do tego rękę.Obywatelski obowiązek należy wypełnić jak druga strona jest w porządku to i ja czuje się zobowiązany.

Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 21:29  
CYTAT
Chyba wolę zostać nie zauważony niż przykładać do tego rękę.Obywatelski obowiązek należy wypełnić jak druga strona jest w porządku to i ja czuje się zobowiązany.

Ja nie nazywam tego obywatelskim obowiązkiem tylko wkur..a mnie widok tych samych twarzy , takie same gadanie i obietnice a finał bez wiekszych zmian.

Więc jak mam minimalna szanse aby dodać swój głos do zmain to zrobie to.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 21:47  
Daj Boże jak najmniejszą frekwencje,może da to do myślenia politykom z innych Państw jak naprawdę jest w Polsce.Wiem,że to nic nie zmieni ale jest chociaż szansa,że ktoś to zauważy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 00:09  
adam1
o frekwencje sienie martw nie ma tylu łódek co by dotarli wszyscy do komitetow wyborczych umiech

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »