NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »
Arkadia poszła z torbami?,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 20:45  
Wiewiórki niosą że Arkadia poszła z torbami. Wie ktoś coś ba ten temat??

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 20:45  

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 20:48  
a no bo poszla... po1.. ochrona napierdzielała ludzi wiec stracili na tym mnostwo klientów, po2...arkadia cieszyla sie tym, ze gowniartswa nie wpuszczaja co cenili starsi... niestety ale od kiedy zaczeły chodzic 15-stki i 16-stki reszta wypiela sie na nich.. po 3... walnąl im piorun i spaliło sie naglosnienie i siwatla i tak oto arkadii nie magood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 22:45  
O tym piorunie i popalonych gratach nie wiedziałem, a prawda to?? ciekawe jak sie Arkadia teraz pozbiera.potluczony

:)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 22:51  
no wlasnie chodzi o to, ze sie nie pozbiera. Lokal nalezy do spolem i oto ich ogloszenie:

"SPOŁEM” PSS w Stalowej Woli poszukuje w drodze konkursu ofert, podmiotów lub osób zainteresowanych wynajmem powierzchni w budynku „ARKADIA” przy ul. 1-go sierpnia 11A.
Oferty prosimy składać w sekretariacie Spółdzielni przy ul. Dmowskiego 10 od pon. do pt. w godz. Od 7:00 do 15:00.

teraz dzieki temy prawdziwe oblezenie rpzezywa mc2jezyk w dobrym momencie powstali maja cgoodalkiem niezly startsmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 22:56  
ale są w ten weekend jeszcze imprezy czy nie??[b][/b]zarumienionychytrychytrychytrychytrychytry

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 22:59  
jak chcesz miec impreze jak sprzet spalony?? myslisz ze na fujarce kos dla Ciebie zagra?? NIE MA ARKADII mlotek

Prywatna wiadomość 

ZTW
ZTW
ZTW
ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 23:09  
Ciekawe, czy za tym piorunem nie stoją ci od MC^2. Wszystko tak jakoś zgrane w czasie. potluczony chytry Putin lepsze rzeczy robił z wulkanem ;)

Zabiorę Twoją Wypłatę
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 14:52  
Tak juz nie ma koniec no ale coz zrobic w koncu ze Stalowej bardzo duzo osob wyjechalo to skad sie maja ci ludzie brac no skad a ci co zostali to kasy nie maja

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Cze 2010r. 01:20  
Gość od Arkadii to ma jeszcze DeGusto (kiedyś Tawerna) ale tam też chyba nie za wesoło...

A co z JazzRockiem bo tam teraz chyba Goma jest?

Ciekawe jeszcze jak prosperuje Marcato - są klienci na takie ceny?

Chyba wszyscy chodzą teraz do Biesiady,przechodziłem tamtędy w niedzielę i mimo komarów wszystkie stoły (a jest ich dużo) zajęte.

I na koniec PlayKlub w Sandomierzu (kiedyś właściciel Pokusy) nie działa - zalany w powodzi http://playklub.pl/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 17:45  
klub muzyczny Arkadia
wraca do normalnego dzialania od soboty
po naprawieniu wszystkich szkod zwiazanych z uderzeniem pioruna.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 18:04  
Info ze strony klubu:good

Drodzy klubowicze !!! Informujemy, że klub zaczyna dopiero imprezy z wielką pompą 3 lipca !!! Imprez w czwartek, piątek oraz sobotę przed tą datą jeszcze nie ma. Zapraszamy 3 Lipca !!!

smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 18:33  
Dobrze że powracają bo w letnie zimne wieczory zatorzacy w krótkich spodenkach, dresach będą mogli kulturalnie zamiast pod mdkiem czy na ławkach siedzieć sobie w arkadii.

Swoja droga gdyby w Arkadii była selekcja i mniej przymruzania oczu na 'kolegow' to byłby calkiem dobry klub. A tak bedzie jak było czyli wieś party w ... mieście.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2010r. 10:27  
Przeszkadzają Ci zatorzacy siedzący w krótkich spodenkach lub dresach na ławkach lub murku pod MDK???? Przecież to też ludzie i maja do tego pełne prawo!! umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2010r. 11:06  
CYTAT

Swoja droga gdyby w Arkadii była selekcja i mniej przymruzania oczu na 'kolegow' to byłby calkiem dobry klub. A tak bedzie jak było czyli wieś party w ... mieście.

Ja myślę, że w STW przydałby się jeden klub z ostrą elekcją - wejście od 21. r życia - czyli nie dla nastoletniej młodzieży spędzającej swój żywot na disco. No i z gustownym, nowoczesnym wystrojem umiech

Jest naprawdę sporo ludzi na poziomie, którzy chcieliby się dobrze pobawić - ale w dobrym towarzystwie, tj. nie z dresami, 13-letnimi lolitkami wyglądającymi na 20-tkę,itd. I zostawiliby 3 razy więcej kasy, niż cała ta zbieranina różnego elementu.

Jak się kiedyś wrócę do Stalowej, to w coś takiego zainwestuję ;)I w plaże nudystów!:cwaniak:

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 60%
ff
Wysłany: 10 Sie 2010r. 12:43  
CYTAT
Przeszkadzają Ci zatorzacy siedzący w krótkich spodenkach lub dresach na ławkach lub murku pod MDK???? Przecież to też ludzie i maja do tego pełne prawo!! umiech

Że to ludzie to bym się kłócił. Selekcja to bardzo dobry wynalazek.

Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2010r. 15:08  
w Stw jest za mało młodych na selekcję. sama gówniarzeria i dziadki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2010r. 17:35  
CYTAT
w Stw jest za mało młodych na selekcję. sama gówniarzeria i dziadki.

A cała reszta siedzi w domu, bo z dziadkami i gówniarzerią spedzać wolnego czasu nie chce.

Fakt, że sporo osób wyjechało, ale i dużo wróciło. Tylko z moich znajomych z LO wróciło do Stalowej ze 30 osób, które chętnie spędziłyby wieczór przy dobrym drinku w fajnym klubie - bez dzieciaków i dresów, tudzież wyżelowanych łepków i dwunastolatek ze stringami na wierzchu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2010r. 18:54  
Też bym była zadowolona, gdyby jednak powstał fajny klub dla nieco starszej klienteli, ale obawiam się, że nie przynosiłby oczekiwanych zysków.

I tak sobie myślę i myślę - ja chyba nie mam znajomych, którzy wróciliby do Stw, może jedna czy dwie os. by się znalazły. Są ci, którzy nigdzie nie wyjechali, najczęściej młode mamy - a te stałymi bywalczyniami klubów raczej nie są.

Ale jak ktoś odważy się i spróbuje rozkręcić taki biznes, ma moje kciuki.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »