NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 ... » »»
Donald dostał po dzióbku? w Sandomierzu?,
ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:18  
o kolejny ynteligent z pis już jestumiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:18  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:30  
Darci wielkiej inteligencji nie trzeba dla braku inteligencji członka PO i aktywnego działacza ktory wkleja pod roznymi loginami teksty antypisowskie i wypiuje rzeczy o ktorych zwykly zjadacz chleba nie ma pojecia a pozatym przedstawia je w sposob nieprawdziwy - a jakies tam informacje moze miec tylko z urzedu miasta wiec wniosek jest prosty

a jako osoba z brazny reklamowej przebywyjaca bardzo czesto w srodowisku lokalnych dziennikarzy i wlascicieli roznych portali doskonale wiem kim jest osoba siedzaca pod kilkoma loginami - czasami sie dziwie tylko ze osoba ponoc tak zaangazowana i zapracowana ma czas na wypisywanie pierdolek na roznych forach internetowych

ale moze postepowanie prokuratury w koncu ujawni kim byl vinci i wtedy wszystko bedzie jasne ...mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:32  
CYTAT
po to się tu zarejestrowałem czytając brutalną i głupawą propagandę pis i tylko w tym zakresie się udzielam dla wyjaśnienia nie jestem członkiem PO ani nawet sympatykiem więc swoje odkrywcze insynuacje włóż sobie w buty skoro mądra nie jesteś będziesz przez to przynajmniej wyższaumiech

Heh dobre. Faktycznie zwykły, szary człowiek... Taki normalny Kowalski tudzież Nowak zakłada konto specjalnie po to by bronić uciemiężonej PO... Yhm... Czekaj, bo chyba uwierzę. Gdybyś nie miał interesu to byś to zwyczajnie olał... A skoro masz interes czyli zależy Ci na wizerunku oraz obronie partii tzn, że masz z nią coś więcej wspólnego niż tylko sympatia umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:36  
oświecę cię znowu nie zależy mi na obronie POumiech ale niechce mi się wyjeżdżać z tego kraju przez pis teżumiech

a ty drugi to może donieś gdzie trzeba? co? osobo z branży reklamowej, wystarczy czytać prasę i się interesować, nie potrzeba działać w branży reklamowejumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:39  
i tu wlasnie wywolany commonwealth do tablicy zaraz sie odzywa i jak na zawolanie potwierdza zdanie i teze wiekszosci dziennikarzy loklanych na temat jednej i tej samej osoby z PO ktora bawi sie w wypisywanie takich wlasnie komentarzy - a teza ktora commonwealth zawiera w swoim poscie oczywiscie moze odwolywac sie tylko do jednej osoby z PO z rady miasta ktora takie rzeczy glosila publicznie a wiekoszosci pod przykrywka swoich kilku loginow o tak panie Dario1mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:40  
Daro nie powiesz mi, że z prasy dowiesz się tego o czym tu piszesz... O tym sie nie pisze. Sam zreszta mowiles, że w lokalnych mediach i ogólnopolskich rządzi PiS i nic co sprzeczne z ich ideologią, pomysłami itp nie jest dopuszczane... A BBC raczej o takich rzeczach nie "mówi". Pogrązasz się umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:42  
powiem Ci nigel że strzelasz kulą w płot ale jak od tego masz lepsze poczucie własnej wartości to myśl sobie co chcesz bo mnie to nie obchodziumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:42  
nigol Daro dziś - mnie uczestniczke warsztatów dziennikarskich uświadamiał co to jest obiektywizm. Wiesz co to jest jego zdaniem? BBC umiech Heh. No i oczywiście najeżdżał na Kuźnie ze to warsztaty starosty mimo, że nie on je organizuje i nawet w nich nie uczestniczy, a pozniej doszedl do wniosku ze wlasciwiw to wszystkie media w stalowej sa starosty... On jest chory na PiS i manie przesladowczo - spiskowa! Oczywiście z PiS w roli głównej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:43  
w lokalnych rządzi siembida a czy to taki pis czy nie to tak na 100 nie byłbym pewny, po prostu zabiega o siebie i snuje intrygę, a w krajowych na szczęście nie we wszystkichumiech poza tym bałbym się o to jak zapisze to co wypowiadaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:45  
a uczestniczka nawet po dzisiejszych warsztatach ni w ząb nie kapuje dalej nicneutralny

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:49  
Daro wybacz, ale gydbys jaśniej pisał i logiczniej przede wszystkim to może bym zrozumiała bo póki co rozumiem tylko tyle, że Ty nie rozumiesz o co chodzi w tym wszystkim. Rozumeisz tylko jedna komendę. Gnoić PiS i wszystko co ma znaczek starostwa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:50  
gnoję głupotę pis jako pis mi lata, ale tu się najwięcej jej zebrtało więc muszę, bo to niebezpieczne dla mojej rodziny się staje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:51  
czytaj czasem co piszesz i tyle

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:52  
tych warsztatow może pozazdroscić kazda redakcja w miescie a tu taki niewinne tw 24 takie cos zoorganizowalo i napewno nie dzieki Siembidzie ktory nie ma pojecia o dobrym zyciu z dziennikarzami - z tego co wiem to jest tego szefem dziennikarz z PAPu

ale akuratnie ten Dario( i wszytskie inne jego loginy)nie przyjmuje zadnych agrumentow czytam te jego wypocinki a zazwyczaj to szkoda zaczynac bo trzeba miec naprawde z natury falszywa nature aby pisac w jednym poscie co 3 minuty z innego loginu - ale to tez dowodzi o pewnym pogubieniu

a pisanie ze echo ma cos z tym siembida wspolnego to juz naprawde dobry zart ... cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:55  
Daro TVN tez jest Siembidy chyba nie? umiech W MTV tez ostatnio z nim wywiad widzialam ;)

Nigol - co do warsztatów to w 100 proc. się zgadzam umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2010r. 23:59  
kwilunia ale nie ma się co przejmowac gosc z natury jest czepialski ale odwaga pozwala mu miec tylko kilka osobowosci internetowych i to dawac satysfakcje

jak sie nie udalo czegos udowodnic i zdobyc w strukturach partyjnych bo sie nie mialo odpowiedniego przebica to sie zamiata pisem na forach i wszystkimi innymi

a ze przeczytalem ten watek o kuzni dziennikarskiej i to ze dario wymienia tam dziennikarzy z nazwiska i wypisuje o ich przeszlosci czy konsekcjach to Ci gwarantuje ze Ci dziennikarze tez to przeczytali, a ze wiedza ktory to gosc to mu pewnie nieodpuszcza...

chyba ze tak jak to robil jako vinci zaraz to pozmienia i po usuwa ... choc rozmaiwalem jednym z tam wymienianych przez niego osob i juz wie jakie to niby na codzien usmiechniety i grzeczny chlopaczek o niej wypisuje ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:00  
toś nigel nawet nie czytaty bo nigdzie akurat nie napisałem o Echu, oprócz tego że sposoruje bale, heh jakiś ty mądry i jaki przenikliwy a i wiedzę masz nieogarnionąumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:01  
Heh umiech JA myślę, że się ucieszy. Ja sobie kilka print screenów też zrobiłam na pamiatkę umiech Kiedyś może mi sie przyda hehe.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:02  
może się czegoś nauczysz np

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:02  
Daro napisałeś wszystkie media i powiedziales o sponsorowaniu ich bali itp to chyba jednak napisales o Echu co?

Daro głupoty się nie uczy... Ja sobie to zachowałam żeby sie pośmiać umiech Wezmę ze sobą na następne warsztaty żeby przedstawić stanowisko Daroo radnego w sprawie Kuźni i jej tajemnych rzekomych powiązań politycznych. Podejrzewam, że się wszyscy popłaczą ze śmiechu a dziennikarze TR 24 razem z prowadzącym z PAPu chyba się zawiodą... Troszkę. Niestety, że ktoś takie rzeczy wypisuje, ale mam nadzieję, że będą się tylko tego śmiac.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:04  
jeśli napisałem o sponsorowaniu tych balów to uważam to za nieprofesjonalne ze strony Echa

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:05  
moja wiedza nie wazna w prawdziwym swiecie nieinternetowym zalezy ci na dobrych kontaktach z ludzmi ktorych tu bezwglednie i bez powodu obsmarowujesz - a ze to z natury jako dziennikarze wrazliwe osoby na takie przyklejanie laty lub wywalanie brudow na forum o ich przeszlosci czy zakretach w zyciu zracaja uwage i niezapominaja - wiec juz mily usmiech moze nie wystarczyc ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:06  
CYTAT
jeśli napisałem o sponsorowaniu tych balów to uważam to za nieprofesjonalne ze strony Echa

Ale gdyby sponsorowała je poseł Butryn to byłaby pełna profeska nie? Albo prezydent Szlęzak tak jak Sztafetowe pikniki i plebiscyty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:07  
rozczaruję cię nie kontaktuję się z dziennikarzami w realu, czasem któregoś znam, ale zbyt słabo żeby rozmawiać a się nie narzucam, więc daruj sobie Sherlocku

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:08  
nie słyszałem że szta feta robi pikniki może bym bywał a pisałem o braku profesjonalizmu ze strony Echa w tej sprawie jak sięga po grosz publiczny a czy Butrynowa sponsoruje to nie wiem

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »