NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 3 4 5 6 7 8 »
Donald dostał po dzióbku? w Sandomierzu?,
ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:36  
ja nic nie napisałem o wywiadachumiech piszą informacje, zen szlęzakiem na wywiad trzeba iść przygotowanym a tu już nie każdego stać i słuchają monologu a potem wstawiają do niego pytaniaumiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:36  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:39  
Szczerze mówiąc... Widać, że tak robią, ale uważam, że to beznadziejny sposób i właściwie to w ten sposób się jeden z drugim ośmiesza... Ale ich sprawa. Nie zdziwiłabym się gdyby to wyglądało tak, że przychodzi ten wielki dziennikarz i mówi: No Panie Prezydencie, niech Pan coś powie ciekawego. I ten mówi... A tamten nagrywa, spisuje, dodaje pytania i publikuje. Żenuaaa

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:43  
aż tak to nie wygląda, ale jest podobnie, oni się znają od lat więc jest po imieniu, no powiedz coś na to i ten mówiumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:43  
A widziałeś jak Cię w konia zrobił dziś tvn?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:44  
nie widziałem, bo ostatnio oglądam tylko mecze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:45  
No i się kompromitują. I teraz mi nie mów, że to że się od lta znają i mówią sobie na Ty nie żadnego wpływu na gazetę. MA umiech I to widać. Szczególnie wtedy kiedy dziennikarz z prezydentem rozmawia jak z kumplem przy piwie. To jest tak rażące, że aż... Fe no! Nawet jeśli się znają to czytelnik nie powinien o tym wiedzieć i nie powinien mieć wrażenia, że dziennikarz z prezydentem spotkali się na wywiad w jakiejś smierdzącej melinie przy piwie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:47  
spotykają się w urzędzie nie na iwie to nie towarzycho szlęzaka, a to że razem byli dziennikarzami to co mają się nie poznawać, znają się i są na TY i to jest normalne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:47  
To sibie zobacz umiech http://stalo(...)d=601658

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:48  
spotykają się w urzędzie nie na piwie to nie towarzycho szlęzaka, a to że razem byli dziennikarzami to co mają się nie poznawać, znają się i są na TY i to jest normalne, a wywaid przy piwie rozluźnia rozmówcę więc nie jest to wcale złe miejsce

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:49  
To jest normalne kiedy się spotykaja i z soba rozmawiaja a nie w publikowanym wywiadzie z ktorego choc ukryte to jednak wylewa sie to: mój drogi kolego od kufla powiedz mi dlaczego nie chcesz juz dawac na STAL?

To powinno mieć odpowiedni ton.

Daro załamujesz mnie. Wywiad przy piwie możesz sobie zrobić z muzykiem rockowym. Chciałbyś zobaczyc wywiad w telewizji z Komorowskim albo Kaczyńskim przy piwie, ktory poprpowadzi dziennikarz zwracajacy się: Słuchaj Bronek podobno chcesz prywatyzacji szpitali. Prawda to czy nie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:50  
to co komorowski nie skwituje Rady i wreszcie ją wypieprzą, może przez to media będą normalniejsze, gorzej już być nie może, a to że pis nie chce doprowadzić do konfrontacji 1 na 1 to wynika z koniunmktury politycznej i uwalili z tego powodu Lisa, chociaż wcale po nim płakał nie będęumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:51  
Co do tego wszystkiego ma Donald który był w Sandomierzu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:51  
to że nie daje na bandę Żaka to w pełni popieram, chociaż z bólem bo mam stosunek emocjonalny do Stali, ale tak dalej się nieda

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:52  
Chyba nie doczytałeś... Dalej jest rzetelna informacja Polskiej Agencji Prasowej i za jej pomocą pokazałam jak skompromitowało się zionące teoriami spiskowymi PO umiech Poczytaj dobrze to się dowiesz, że wszystko wyglądało zupełnie odwrotnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:53  
Havel dawał wywiady przy piwie a zapewniam że to człowiek o wiele większego formatu nich tych dwóch mężów stanuumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:54  
ja nie wierzę w rzetelność jakąkolwiek pap

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:54  
Daroooo mi nie chodzi o sens, reśc pytania tylko jego styl. Jest poniżający, uwłaczający, zero szacunku, traktujący prezydenta jak chłopa z ławki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:55  
a to jest sprawa prezydenta skoro sobie na to pozwala, ale zapewniam cię, że szlęzak sobie na to nie pozwala

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:57  
Jeśli nie wierzysz w rzetelność PAP to Ci wspolczuje bo wobec tego nei wierzysz w rzetelnosc zadnych mediów... No chyba ze wierzysz tvnowi, który z powodu awarii swojej kamerki robi newsa ze jest wielka awaria w calej warszawie nie ma produ nie ma metra tramwajow, stolica pograzpona w ciemnosciach i co lepsze trwa usuwanie przyczyny ale nie wiadomo ile potrwa hehehe. Usuwanie czegoś czego nie ma... Ciekawe. Nawet nie wysilili się zeby zadzwonic albo przejsc sie i sprawdzic to!

PAP sprawdza w 3 źródłach każdą informacje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:58  
pap nie jest taki jak się przedstawia korespondentem pap u nas jest surowaniec np, a to że został upolityczniony dawno to przestał być dla mnie w 10% wiarygodnym

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 20:58  
Dlatego się dziwię, że dobrze żyje ze Sztafetą i daje im informacje do łapy. Często w pierwszej kolejności... DZIWI mnie to, bo niszczą mu wizerunek i reputację.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 21:00  
Zapewniam Cię, że gdyby Surowaniec nie sprawdzal swoich informacji i wprowadzal w blad agencje to mialby przewalone i raczej korespondentem by nie byl... To co Pan Surowaniec pisze w Echu to ie jest to samo co idzie do PAP. Mam przynajmniej taką nadzieję, bo widziałam jak wyglądaja profesjonalne depesze PAP i w niczym nie przypominaja tekstow Pana Surowańca. Tutaj sobie może pozwolić jak chce na jakieś opinie, choc nie widzialam takich, ale w PAP nie. Nie widziałam jednostronnego tekstu Surowańca. Chyba, że z kultury.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 21:01  
on traktuje sztafetą tak jak każde inne medium, aże sztafeta jest jaka jest to nie jego sprawa informacja o szlęzaku ma dać wrażenie obiektywności panegiryków o siembidzie i podobnych i dlatego jest puszczana oprócz oczywistej rzeczy że nie da się robić gazety stalowowlskiej bez prezydenta miasta

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 21:03  
pierdoły napopowiadał ci na warsztatach ten propagandzista pis co tu przyjeżdża i tyle nie mnie z tym dyskutować ja natomiast znam skład rady nadzorczej pap i to mnie wystarcza\

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 21:04  
OK ale Sztafeta to nie gazeta miasta tylko gazeta ktora zajmuje sie sprawami powiatów... Masz jak byk napisane. Zatem jak może się bez starosty obyć?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 3 4 5 6 7 8 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »