|
|
|
Znowu.... Znowu znasz. Znowu wiesz jakie kto ma sympatie i poglądy. Pierdyknij się w głowę i zacznij patrzeć na świat jak człowiek a nie polityk, któremu zadek żal ściska, że ma gorzej niż przeciwnicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe to taka otoczka zainteresuj się strukturą sprzedaży a starosta jest żenujący najgorszy w historii powiatu nawet gorszy od bladka
|
|
|
|
|
tobie się uwidziało że jestem z PO a ja czytałem już twoje teksty pisowskie więc o czym tu rozmawiamy
|
|
|
|
|
patrzxę jak człowiek i szlag mnie trafia na typków co żerują na moich podatkach mając blisko do wyjścia
|
|
|
|
|
Bo jest z PiS. Nic dziwnego, że jest najgorszy w historii.... Ehh. Aj a Ci powtarzam kolejny raz że mnie nie interesuja układy sympatie i przynależności. Ja wiem ze dziennikarz ma byc obiektywny wiem jak ma to robic zeby mimo swoich przekonan i uprzedzen byl obiektywny i widze kto jest a kto nie i uklady ukladziki nie maja tu nic do rzeczy.
|
|
|
|
|
a słyszałaś jego wypowiedź, jakiś wywiad, nie mówię o pisaniu bo pisze za niego Szczurkowa
|
|
|
|
|
Moje pisowskie teksty??!! A to ciekawe... Bardzo nawet ciekawe. Moje pisowskie teksty. Jeśli mi się takie coś napisało to się dziwię bowiem podkreślam kolejny raz ze polityka mnie nie interesuje, nie interesuja mnie polotycy ani partie. Mam je w zadku wszystkie i wszystkich... Jedyna osoba ktorej moglabym bronic z tego dziwnego gownianego świata polityki jest Korwin Mikke.
|
|
|
|
|
No trudno nie uslyszec jak sie mieszka po tej stronie torow gdzie nadaje Diana. Uwierz mi ze trudno nie uslyszec jak sie od czasu do czasu z braku laku i nudy ogladnie lokalny program. Ale nie oceniaj juz go po tym jak sie wypowiada tylko co ewentualnie robi, ale wiem wiem nic nie robi tylko sie lansuje. OK. Ale przypominam, że Komorowski dla wlasnego dobra mógłby przestac sie wypowiadac bo rece opadaja od tych jego wpadek. Lech Kaczynski cala kadencje mial ich mniej niż on w ciagu kilku tygodni.
Mam nadzieje, ze jesli zostanie prezydentem, a oby nie... W kazdym razie mam nadzieje ze nie pomyli sobie Obamy a Clintonem albo nie przywita się z Putinem jako prezydentem Rosji... Ale nie zdziwiłabym sie. |
|
|
|
|
wpadki to pomysł na kampanię pis i dałaś sobie to wmówć, kaczyńscy to dopiero dawali numery większe niż L. Wałęsa nawet
|
|
|
|
|
ja nie oglądam Diany dawniej ogladałem żeby się pośmiać teraz nie mogę mam awersję
|
|
|
|
|
kaczorowi chyba się zdarzyło pomylić Putina z Obamą też cos było, ale już nie pamietam
|
|
|
|
|
Może i to pomysł PiS ale jak słyszę co mówi to chyba wiem co słyszę, a nie wmawia mi PiS ze to słyszę? Poza tym tak jak mowilam zdanie zadnej partii mnie nie obchodzi i mu nie ulegam, bo mi zwisa i powiewa... Jak wszyscy politycy na wietrze. W która strone wieje tam wiooo jak to na wiejskiej... Zabawie. Ehh. Tak więc tak mi zwisaja i powiewaja jak oni sobie wieja tam gdzie im dobrze.
|
|
|
|
|
taki mają pomysł na kampanię żeby na tym bazować i chłop się gubi, chce być autentyczny i stara się nie mówić przygotowanych tekstów jak kaczor no i się myli, to ludzkie a tu wyśmiewane, taka propaganda, ja za tydzień jadę gdzieś nad wodę jak zdążę wrócić to zagłosuję, jak nie trudno
|
|
|
|
|
Ja na pewno nie idę choćbym się nudzić miała cały dzień. A jak już mi się zachce jednak pójść to wrzucę pusta kartkę z gwiazdką - NIE MA NA KOGO GŁOSOWAĆ.
|
|
|
|
|
Daroo a jaką Ty strone poalwales tam wcześniej bo zaspamowalo i nie wiem o co Ci chodzi. napisz bez kropek
|
|
|
|
|
no Korwin jest autentyczny w przeciwieństwie do liderów sondaży a ja może jak wrócę to zagłosuję na Morawieckiego bo też ma to samo i trochę z litości a ma gość piękny życiorys, nie tak jak miejscowe pisiaki
|
|
|
|
|
jak się napisze szta feta to spamuje
|
|
|
|
|
idę na majewskiego. To mój prezydent a wojewodzki zastepca albo odwrotnie Sory Ącki. Dziś ma przedstawiać swój program więc warto... Posłuchac
|
|
|
|
|
ja generalnie lubie ludzi co żyją ideą i są autentycznie zaangażowani, mam nawet kumpla komunistę fanatycznego, co sam mówi że teraz bliżej mu do pis niż do sld a tak wogóle jest w partii racja czy jakoś tak
|
|
|
|
|
Majewski będzie się nabijał z kaczora głównie zaowalowanie, takie ma przekonania, ale że gość jest inteligentny to nie przeczę, chociaż już trochę nudny
|
|
|
|
|
Na koniec. Nie miałabym nic przeciwko komunizmowi, ale pod warunkiem braku ograniczeń na rynku. Przynajmniej każdy miałby po rowno i kazdy bylby szczesliwy, a nie podzial społeczeństwa jakiś chory.
|
|
|
|
|
Mnie wciąż zaskakuje Oooo i sympatyzuje z Mikke.
|
|
|
|
|
komunizm jest chory ja kolegi nie popieram, mam poglady prawicowe, ale go lubię bo się pięknie z nim dyskutuje wkurza mnie nazywanie prawicą partii pospezetperowców lewicowych z pis wbrew logice
|
|