|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
o boniu znowu Ty
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Tak się nakręcacie jakbyście byli co najmniej w sztabach wyborczych owych kandydatów. Na szczęście ten kociokwik wyborczy niebawem się skończy, bo gdzie nie wejdę wszędzie "polytyka". Co gorsza popieracie ich nie nawet dla nich samych tylko żeby dowalić drugim. Jakie to typowe..
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT To jest odpowiedz panów zwolenników chłopczyku sprawdz która apteka ma dyżur i udaj sie tam czym prędzej no chyba że w tej dziurze z której szczekasz tzn w Kraśniku nie ma apteki to walnij sobie obuchem ze 2-3 razy "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Ooo bokser jesteś, myslałem że już gdzieś zaginąłeś
|
|
|
|
|
CYTAT Ooo bokser jesteś, myslałem że już gdzieś zaginąłeś Straszyłeś, że wyjedziesz, a tu proszę skończyło się tylko na pokrzykiwaniu. Nie wyjechałeś z powodu braku odwagi, braku pieniążków na bilet, czy z nadziei, że będzie się "żyło lepiej"? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|