NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Kompromitacja Telewizji Miejskiej Diana,
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 10:38  

Może inni nie uznają tego za kompromitację, ale ja tak. Telewizja Miejska Stalowa Wola Diana mieści się w Stalowej Woli i powinna wiedzieć jaki herb ma Stalowa Wola. TV Miejska Stalowa Wola nadaje na terenie Rudnika nad Sanem i Janowa Lubelskiego i umieszczenie złego herbu na planszy ośmieszyło tą telewizję ale i nasze miasto. Tuba propagandowa PiSu niech bardziej skupi się na takich elementach, a mniej na promocji pana starosty Wiesława Siembidy i całego PiS.

Obrazek

Herb Stalowej Woli:

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 10:38  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 10:47  
Z tego co ja wiem Diana jest tubą PO a Stella PIS. może się mylę umiech
Ale czy to ważne? skoro te partie są takie same.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 10:50  
no to się mylisz, rzeczniczką starosty jest pani z telewizji miejskiej, PiS ma też swoją gazete rozdawaną za darmo Kurier w sklepach PSS SPOŁEM, a wiadomo kogo popiera PSS Społem, wiele razy wieszali plakaty na szybach Błądka (np. z życzeniami świątecznymi z logo PiS)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 16:57  
Zaraz się zacznie, kto więcej nakradł? Platforma czy Pis. Oni wszyscy pochodzą z jednej partii AWS i ich klonu UW. Kradli wtedy i kradną teraz. Obecnie robią sobie propagandę na trupach powodzian. Co potrafią już pokazali i ze wstydu słuch o nich powinien zaginąć. To są ci sami politycy. Oni razem budowali IV RP. Oni nie mają nic nowego do zaproponowania.

DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »