|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
ta kużnia pomaga znaleźć takich co nie mają kręgosłupa i będą pracować za grosze, poraz kolejny napiszę, że nie masz podstawowej wiedzy a piszesz dużo o rynku mediów u nas, którego niema lub jest karykaturalny, jak kupuję Sztafetę czy oglądam TV Miejską to wcale nie dla wiedzy, bo tam jej niema
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
znam rynek mediów o wiele lepiej od wielu np wiem kto jest właścieciele Leliwy i gdzie jest np w Radzie Nadzorczej TV z ramienia jednej partii, jesteś poza tym strasznie naiwna poza tym jeśli jest sponsorowany to muszą umieścić stosowny zapis wg ustawy "prawo prasowe", a poza tym nikogo nie chwaliłem chyba, chociaż mam duży szacunek do Reszczyńskiego pomijając jego zakręty życiowe całkiem, właśnie lokalne media od dawna nie informują, ale robią propagandę i to byłoby na tyle
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
no to zapytaj Reszczyńskiego czemu o staroście nie napisze tam jest wszystko publicystyką, czasem nawet sport
|
|
|
|
|
jesteś nieświadoma niczego, zobaczyłaś tylko jak mogłoby być idealnie, ale świat taki nie jest, chciażby dowodem na to jest co jest sponsorowanym artykułem zapytaj na tych warsztatach, albo może poczytajcie tam prawo prasowe także
|
|
|
|
|
a może znajdziesz mi partię obiektywną..... hehe
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
nop i gadał dziad do obrazu... a on ani razu z sensem
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
przeczytaj swoje posty uczą może pisać też bezbłędnie? a poza tym nie masz pojęcia o czym piszesz chociaż wydaje ci się, że po paru tzw. wykładach zjadłaś wszystkie rozumy, gdy tymczasem nawet nie liznęłaś tematu po pierwsze nie masz orientacji podstawowej kto za co odpowiada w tym mieście, nie wiesz co to np artykuł sponsorowany, nie znasz prawa prasowego, nie znasz struktury właścicielskiej mediów w Stalowej, nie znasz układów nimi rządzącymi, nie wiesz nawet ile zarabia dziennikarz i jak etc.
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
błędy ortograficzne też? apropos układów tzn, że tekst o pisie ktoś inny napisał no i PO mieszając mnie w to drugie nie wiesz czym się zajmuje powiat a czym miasto i tyle... chyba liznęłaś i nie masz pojęcia np o sponsorowaniu dopuszczalnym i niedopuszczalnym, nie jesteś rozgarnięta jak to określasz np Marta Górecka tyle nie zarobi i tyle, ale robić coś musi bo musi za coś żyć, ale pojęcia o tym też nie masz, a skoro o wierszówce to jak nie puszczą to nie zarobisz a jak nie będziesz pisać z linią redakcji czyt. w Stalowej pis to nie dość że nie zarobisz, ale będziesz zbędna bo nie piszesz i takie ich bandyckie prawo w ramach wolności mediów
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
hehe to nie ja uderzałem, ale wiem po co jest... świadczy o tym tzw. "chonorowy" patronat siembidy i dziubińskiego i dobór dziennikarzy lokalnych mediów, bo zapewniam cię, że jest paru bardziej przygotowanych, no może oprócz Reszczyńskiego do przekazania praktycznych uwag o funkcjonowaniu mediów, jakby chcieli mówić prawdę, czyli za ile? proste pytanie bo każdy z nich kombinuje jak utrzymać rodzinę i nie stracić pracy a paru u nas potrafi pisać, robić materiały, ale nie może...
Nikt nie robi niczego za darmo i to pierwsza podstawowa zasada w tym fachu, to że nie mówią to inna sprawa hehe Miszczyk dzielny samarytanin |
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
bo Marta to mądra dziewczyna tylko medium ma do bani, jest też niedawno po studiach to wzięła notatki ja piszę, że Leliwa właścicielsko jest powiązana z pis i tyle, ale nie ubliżając Marcie jest dużo lepiej zorientowanych i ona o tym wie, a to o kasie to między bajki włóż Diana to patologia dziennikarstwa od zawsze
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
bo ktoś z TBG ustalał kadrę i wziął dziennikarzy z mediów tarnobrzeskich i politycznie usłużnych, Kuriera nie widziałem bo nie chodzę do Społem, jak pójdę zobaczę, chociaż niewiele dobrego o nim piszą dziennikarze Stelli z tego co wiem pracują w lepiej zorganizowanej TV, ale ogladam sporadycznie, kiedyś jak Sendecki pracował mieli bardzo dobry sport i robią dalej dobrą kulturę, no i organizują debaty na których pisowcy się kompromitują chociaż są obiektywnie prowadzone
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
bo są do bani, są dziennikarze co nie mogą pisać, nieliczni, ale są... niema medium dobrze robionego, ale zaznaczam, że nie znam Stelli więc nie mogę napisać, aże jest parę dobrych osób to powinni kiedyś zejść się w jednym tytule i położyć resztę bez względu na osobiste animozjei polityczną przeszłość
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|