|
|
|
starosta ma to do siebie, że inwestuje bez kasy, jak ktoś będzie uległy to załatwi mu robotę ten typ tak ma a że inwestuje bez kasy to pisali o tym studenci organizując Juwenalia chociażby
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiedyś jedynym medium, które było na pozór obiektywne była GW używając tzw. komentarza redakcji do celów prywatnych poglądów to było złudne, podobnie czyni Sztafeta teraz też
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
zresztą obiektywizm mediów to stan idealny, czegoś takiego niema w rzeczywistkości każdy dziennikarz ma jakieś poglądy, każda redakcja ma, właściciel realizuje jakieś intersy i to co mamy jest to tego wypadkowa u nas siembiada uważa zresztą jak pis w kraju, że może media przejąć co skutkuje tym, że pomijając to, że niema czego oglądać w TVP to nie oglądam tak samo jak Trwam ze względu na nachalną propagandę, która rani mój zmysł estetyczny, zresztą z tego powodu też nie płacę abonamentu, co mi uspokaja trochę sumienie, że te wygłupy nie są za moje
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
inwestuje tak że daje szyld tylko i uważa że wszyscy za to są uchachani płaci za to kto inny nie wiem może WUP z pieniędzy unijnych a który podlega Marszałkowi też z Jastkowic, musiałbym znaleźć inwestora bo wydaje się być dobrze ukryty a nie chce mi się
|
|
|
|
|
nie czytasz ze zrozumieniem i tyle
|
|
|
|
|
wiem czym jest obiektywizm jest takie np BBC a w Polsce jedni są bardziej obiektywni inni mniej, widziałaś jakiś tekst krytykujący siembidę? a na szlęzaka już są takie, bo gość jako były dziennikarz wie że takie jest wilcze prawo mediów i nie miesza w nich... ale znowu wyjdzie na to, że jestem zwolennikiem Szlęzaka
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
tej kuźni niedługo nie będzie a paru pojawi się np w tym Kurierze, zobaczysz, że tak będzie jak znajdę ochotę to znajdę tego ukrytego inwestora, który inwestowaniem się nie chwali a to już podejrzane wszystko wskazuje na Biuro Pracy w Tarnobrzegu i pewnie środki unijne na aktywizację bezrobotnych, niechce mi się dalej szukać
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
nic z tego nie rozumiesz co piszę, ale na to już nic nie poradzę
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
już nie mam na to czasu, bywaj i pytaj o to Reszczyńskiego w prywatnej rozmowie, jak uwierzy w szlachetne zamiary to może wyjaśni coś niecoś a przynajmniej pochwali za dociekliwość
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
a szkoda że nie było, bo tam jest dobrych dwóch dziennikarzy i jakby coś chcieli dać z siebie to dużo wiedzą, a w takie tam plotki to nie wiadomo jak jest serio ktoś to finansuje napewno i się nie chwali a może się chwali, ale tego nie widzisz, mnie to wskazuje na Kapitał Ludzki z WUP poprzez RUP w Tarnobrzegu i tyle, ale prowienencje polityczne są dla mnie nadwyraz jasne, lecę
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
pożyjesz dłużej to zobaczysz też byłem naiwny dawno temu
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
bo jest niezależnie finansowane i stać ich na obiektywność, a tego Rozwoda z PAP nie stać, toż ci mówię zapytaj Reszczyńskiego może powie a wydaje się być dla ciebie guru, idę naprawdę nie mam czasu
|
|
|
|
|
Żegnam Daro.
|
|
|
|
|
no ślepy nie jestem ano wiem, bo mam wiedzę o BBC a o TVP też i wiem jak były twrzone władze i co podają po tym wiedziałbym, bo ja żyję świadomie, papa
masz i czytaj, szczególnie plakat http://www.stalo(...)Itemid=1 http://www.goldenline.pl/pawel-rozwod skojarz kiedy PiS przejmował media a tu masz kwiatek Kuźnia Dziennikarska to bezpłatne warsztaty organizowane przez portal www.SpAm.SpAm@SpAm, prezydenta miasta Tarnobrzega Jana Dziubińskiego i starostę powiatu stalowowolskiego Wiesława Siembidę. Zajęcia w Tarnobrzegu odbywają się od listopada 2009 r., w Stalowej Woli od stycznia 2010 r. idę, to na koniec |
|
|
|
|
pisałem że właśnie są zależne, odwrotnie a TVP jest tak niezależne jak Pospieszalski, nie wiedziałem, że może się tak ześwinić, ale...
|
|
|
|
|
A Ty nadal swoje... Co ma piernik do wiatraka? Co ma do rzeczy to, że PiS przejął media???? Co ma do dziennikarza? Przecież PiS nie wydawał dyplomów ani pozwoleń czy legitymacji dziennikarskich! Na Boga Człowieku jak Ty przesadzasz, jak kombinujesz! Reeety! Czyli od kilku ładnych lat setki, wręcz tysiące dziennikarzy są paniczykami PiSu!? Nie wytrzymam. Co za... Mono... Nie wiem no monotemat to nie do końca to o co mi chodzi. Kurde! Gdyby media były w szponach PO to byliby wszyscy PO? Nie no lepiej jak widzę skończmy ten temat, bo... Naprawdę robisz się już niesmaczny. Żegnam.
Organizowane przez starostę i prezydenta tzn, że pełnia patronat honorowy. A teraz już żegnam, bo... Nie ma sensu rozmawiać z kimś kto i tak lepiej swoje wie. Żyj sobie w tym swoim świecie. Mam nadzieję, że w porę zaczniesz leczenie i nie będzie dla Ciebie za późno. Może uda Ci się uniknąć psychiatryka... Do nie zobaczenia. |
|
|
|
|
ciekawe czy to głupota tzw. samoistna czy zaprogramowana z biura np takiego bladka a ten cytat to zasługuje na podkreślenie
"Organizowane przez starostę i prezydenta tzn, że pełnia patronat honorowy." acha i co to jest hihi pozwolenie na zostanie dziennikarzem, błądek takie daje? reszta się nie nadaje do kompentowania |
|