NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Polonia na wyspach wybrała - Komorowskiego,
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 14:29  
CYTAT

[Choć marszałka Sejmu \"przywitali\" na miejscu także przeciwnicy, to wydaje się, że właśnie Komorowski ma najwięcej zwolenników wśród polskiej \"eumigracji\" - tych, ktorzy wyjechali do Londynu i innych brytyjskich miast w poszukiwaniu lepszego życia po wejściu Polski do Unii Europejskiej w maju 2004 r.[/justify]

Dokładnie, tylko się wydaje, bo kogo się nie zapytasz to nie będzie głosował na Komorowskiego czyli PO. Więc skąd się biorą te sondaże.

Dodaj Frugo ze Ci co wyjechali mieli także szybko wracać, bo jeden już obiecywał, myślisz ze polonia bedzie łykać nastepne obietnice.

Ludzie mają już dość przepychanki na lini PO i PiS, dość optymistycznych przepowiedni i dość mówienia wyszło jak zwykle.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 14:29  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 15:12  
CYTAT
ja też byłem na wyspach,co w tym strasznego ?

To zdanie to do czego ?nie wiem

Sam pracowałem w kilku krajach UE i pamietam jak rodacy mieliwracać do kraju, więc to jest w tym złego ze takiego gadania było bardzo dużo i nic prawie z tego nie wyszło.

Przychodzi do Ciebie fachowiec, bierze pieniądze za pełny remont łazienki, przychodzisz za kilka dni , patrzysz a tam nic nie ruszone. Fachowiec mówi łazienka nie ważna, mam inny pomysł,zrobie panu pełen remont salonu, tylko trzeba z góry zapłacić. Rozsądny człowiek bedzie się starał o zwrot pieniedzy i nie chce już znać takiego pseudofachowca.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 16:54  
To akurat że na wyspach ludzie wybrali komora to się niedziwieumiech chcą po prostu rodaom w kraju zrobić na złośćumiech

Pytam się rudy gdzie te cuda?
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »