|
|
|
CYTAT [Choć marszałka Sejmu \"przywitali\" na miejscu także przeciwnicy, to wydaje się, że właśnie Komorowski ma najwięcej zwolenników wśród polskiej \"eumigracji\" - tych, ktorzy wyjechali do Londynu i innych brytyjskich miast w poszukiwaniu lepszego życia po wejściu Polski do Unii Europejskiej w maju 2004 r.[/justify] Dokładnie, tylko się wydaje, bo kogo się nie zapytasz to nie będzie głosował na Komorowskiego czyli PO. Więc skąd się biorą te sondaże. Dodaj Frugo ze Ci co wyjechali mieli także szybko wracać, bo jeden już obiecywał, myślisz ze polonia bedzie łykać nastepne obietnice. Ludzie mają już dość przepychanki na lini PO i PiS, dość optymistycznych przepowiedni i dość mówienia wyszło jak zwykle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ja też byłem na wyspach,co w tym strasznego ? To zdanie to do czego ? Sam pracowałem w kilku krajach UE i pamietam jak rodacy mieliwracać do kraju, więc to jest w tym złego ze takiego gadania było bardzo dużo i nic prawie z tego nie wyszło. Przychodzi do Ciebie fachowiec, bierze pieniądze za pełny remont łazienki, przychodzisz za kilka dni , patrzysz a tam nic nie ruszone. Fachowiec mówi łazienka nie ważna, mam inny pomysł,zrobie panu pełen remont salonu, tylko trzeba z góry zapłacić. Rozsądny człowiek bedzie się starał o zwrot pieniedzy i nie chce już znać takiego pseudofachowca. |
|
|
|
|
To akurat że na wyspach ludzie wybrali komora to się niedziwie chcą po prostu rodaom w kraju zrobić na złość
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|