NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Wolacy głosujcie na Kaczora, za ponad tydzień wybory - wybierz Kaczora
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 19:57  
Wolacy to nic, że Kaczor nie zna hymnu polskiego, może się nauczy, to nic, że ma bardzo niejasną przeszłość, to nic, że złośliwi sugerują, że pierwszą damą będzie nawet kot płci męskiej, to nic, że nie załozył rodziny i nie wiadomo czy nawet lubi kobiety, to nic że jest niewysoki i tylko przy Sarkozy wyglądałby tak sobie, to nic że mami propagandą, czasem głupawą, to nic że otacza się takimi ludźmi jak bladek i siembida etc...

trzeba na niego zagłosować, bo jak zostanie prezydentem nastąpi koniec pis, partii socjalistycznej nie wiadomo czemu uznawanej wbrew logice za prawicową a szkodliwej dla Polski dlatego głosuj na kaczora i będzie dobrzeumiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 19:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 20:05  
żałosne to co napisałeś,już bardziej przekonują mnie banialuki notofrugo aka wyobrcapis aka acer smiech2 jak masz takie posty pisac to pomysl dwa razy bo nie sztuka jest robic smietnik na forum;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 20:14  
acha a ty to napisałeś żeby nie robić śmietnika? a wiktor i reszta tej bandy co tu pisze?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 20:46  
CYTAT
acha a ty to napisałeś żeby nie robić śmietnika? a wiktor i reszta tej bandy co tu pisze?

Co tu tak się szarogęsisz smrodzie, kogo ty nazywasz resztą bandy? To prawda, robisz śmietnik podobnie jak koleś notofrugo/acer/wyborcapis

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 21:05  
Pierdole tego średniowiecznego obleśnego skarłwaciałego huja.
Jak 20 lat nie głosowałem to teraz pójdę i zagłosuję na komora.
przebrała się miarka
nie głosuj na jarka

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 21:15  
Broń Boże bokser nie jesteśmy kolegami także nie możesz mi wciskać propagandy pisowskiej, że też śmierdzęuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 21:18  
CYTAT
Pierdole tego średniowiecznego obleśnego skarłwaciałego huja.
Jak 20 lat nie głosowałem to teraz pójdę i zagłosuję na komora.
przebrała się miarka
nie głosuj na jarka

Wasz sposób wypowiadania się jest podobny, prawie identyczny tak jakby ktoś jeden pisał te bzdury, plugawe słownictwo, rynsztokowy słownik, totalne schamienie, cecha hołoty popierającej PO. Wychowankowie gównianego systemu próbujący przepchać na siłę szmatławy wizerunek agenta WSI z nadzieją, że ludzie tu czytający w porę nie zdążą się zorientować w co ich pchacie.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 21:21  
hehe a białe mychy widziszumiech hołota to oczywiście nie bladek, siembida i resztazarumieniony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Cze 2010r. 21:23  
popatrz kto z miejscowego PiS był w PZPR itd i to jest prawdziwy pis, weż np takiego bladka, a znacie pojęcie uczciwość, bo prawo i sprawiedliwość wiem że nie znacieumiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »