|
|
|
Jestem bardzo ciekaw Waszej opinni na temat pracy Posłów na Sejm wybranych w Stalowej Woli, czyli Antoniego Błądka z PiS oraz Renaty Butryn z PO. Moja ocena jest jak najbardziej negatywna. Nie słyszałem o tym aby coś dobrego zrobili dla naszego regionu, miasta. Swiadczy o tym chociażby aktywnośc naszych posłów w Sejmie jak i ich dokonania. Przykłady? Mogli się wykazać w sprawie budowy obwodnicy Stalowej Woli i Niska. I co? Słuch o nich zaginął,a żeby spotkać ich w biurze poselskim to trzeba się nieżle natrudzić. jestem ciekaw waszych opinni w tym temacie. Czekam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heh no to acer, daro1, Wyborca PiS i commonwealth będą mieli okazję się wykazać. Będą wychwalać poseł Butryn w niebogłosy! Czekam na to, czekam I przy okazji gnoić posła Błądka jak tylko się da.... Tak to jest...
|
|
|
|
|
to ty może napisz co zrobił bo nie wiem a ja to zbombarduję ochoczo
|
|
|
|
|
słabe teksty albo pisał bladek sam, albo kudłaty a zrobione to to fatalnie a Zaremba no cóż tu można napisać...
|
|
|
|
|
acer, daro1, Wyborca PiS i commonwealth... a gdzie vinci?
Biedna Platforma. Wszędzie pajace. Na samej górze Palikot, Niesiołowski, prezio Bronek, lokalnie: wyżej wymienieni, czyli jedna osoba. Prawda Panie DAP? |
|
|
|
|
Ja nic pisać nie będę bo ja nic nie słyszałam o inicjatywach ani Błądka ani Butryn Nie mówię więc ani o jednym ani drugim, że się spisało... Czekam aż Andrzej Szlęzak posłem zostanie. Wtedy Stalowa Wola będzie miała duuuże szanse.
|
|
|
|
|
ale ty oczywiście pajacem nie jesteś chociaż w pisie
|
|
|
|
|
ja pomogę kilka razy przy różnych okazjach skrytykował po a to na sesji RM, a to przy opkazji jakiś niecnych czynów szlęzaka a to już na zwołanych w tym celu konferencjach ale czy to działalność pozytwyna to nie wiem, napewno nie pozytywistyczna, także nie wiem czy można przez to powiedzieć że coś zrobił, ale zapewne wyedukował takich bokserów i mogą teraz skutecznie razić
|
|
|
|
|
Spot wyborczy jak by ze scenariusza Barei
|
|
|
|
|
Heh Daro... Daro... Szkoda słów. Mnie nikt nie edukował politycznie Bo ja się z politykieroami nie zadaje, Wole sie od nich trzymac z daleka. Chocby moj ojciec byl prezydentem, albo chocby radnym... Slowo daje nie przyznawalabym sie do niego.
|
|
|
|
|
ja jakby był mądrym np radnym to tak
|
|
|
|
|
Ja nie chocby był najmądrzejszym. Zresztą gdyby był mądry to by się d polityki nie pchał. Zasada jest taka, że tylko głupi albo niespełna rozumu inteligent pcha sie w takie bagno. Szczególnie w dzisiejszych czasach. Kiedyś to był prestiż a dziś... Nawet nie wiem jakiego określenia użyć...
|
|
|
|
|
to chyba przed wojną... dlatego zwalczam też głupotę
|
|
|
|
|
No przed wojna polityka byla pestizem... Teraz to juz bagienko...
|
|
|
|
|
Czytam Wasze posty i nic się z nich logicznego i sensownego dowiedieć nie można. Nie po to zakładałem temat, wynika z tego, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem czy jak? Albo nasi posłowie nic nie zrobili dla naszego miasta i regionu skoro nikt nic nie napisał w tym temacie prosze o konkrety, w końcu od tego jest forum, żeby coś się dowiedzieć.
|
|
|
|
|
Jak chcesz się dowiedzieć to idź do biura jednego i drugiego albo przeglądnij sobie media w tym temacie. Jedyna rzecz o jakiej wiem odnośnie naszych posłów to akcja "Niejedna z jedną", która zorganizowała u nas poseł Renata Butryn. Nic więcej Ci nie powiem, bo o niczym więcej nie wiem i nie słyszałam.
|
|
|
|
|
Pomogę Ci. Masz tu dwie strony:
http://www.antonibladek.pl/ Wejdź sobie w dział "PRACA SEJMOWA" po prawej stronie nieco niżej. Masz tam zapytania, wypowiedzi, interpelacje. I tu: http://www.butry(...)temid=45 To samo Poczytaj sobie to będziesz wiedział co zrobili. Poseł Butryn z tego co pamiętam wyszła jeszcze z inicjatywą przekazywania 1 procentu dla lokalnych stowarzyszeń i fundacji, które pomagają ludziom. |
|
|
|
|
ja nie znam pozytywnej działalności bładka a śledzę jego działanie, jak pisałem wcześniej skrytykował kilka razy po czy szlęzaka, ale że się nie spodziewałem po człowieku bez wykszatłcenia czegokolwiek traktuję jego posłowanie jak zjawisko przyrodnicze
|
|
|
|
|
Ooo ta wypowiedź mnie zainteresowała. Dobrze mówi
http://orka2(...)66E9FA8D Daro mówisz, że oceniasz negatywnie ale nie dajesz argumentów, a argumenty na działalność zarówno poseł Butryn jak i posła Błądka są czarno na białym na ich stronach. Każdy sobie sam oceni jak jest zainteresowany i nie musisz pomagać w tym nikomu. Chyba, że ktoś czytać nie potrafi. |
|
|
|
|
to że przeczytał jakiś tekst interpelacji napisanej przez klub czy kogoś innego to nie znaczy że coś zrobił, chyba że szlifuje czytanie
|
|
|
|
|
jaki mam dawać przykład jak gość nic nie robi, jak się nic nie robi to niema przykładów, jedyna aktywność jaką widziałem to krytykowanie po i szlęzaka i tyle a to o d... rozbić dla mnie
|
|
|
|
|
Ale przynajmniej jego obecność za przeproszeniem, nie ogranicza się do przysłowiowego pierdzenia w stołek i wciskania na chybił trafił guziczków do głosowania...
Zreszta dotyczy to tez poseł Butryn. Oboje coś jednak robią, pojawiają się i wypowiadają. |
|
|
|
|
Nie zmienia to faktu, że uważam, że najlepszymi posłami dla Stalowej Woli byłyby tylko dwie osoby w tym mieście. Prezydent Andrzej Szlęzak i jego zastępca pan Franciszek Zaborowski. Gdyby obaj zostali posłami i ze sobą współpracowali jak teraz mielibyśmy w Stalowej Eldoradooo
|
|
|
|
|
mają tzw posła który kieruje głosowaniem lub ściągę i głosuje jak ma sygnalizowane lub napisane i taka jest jego aktywność, na początku kadencji cieszył się, że siedzi blisko wyjścia, bez komentarza
|
|
|
|
|
ja nie wiem czy szlęzak się nadaje do pozywistycznej pracy, to że jest inteligentny to nie wszystko, trzeba być jeszcze pracoholikiem żeby być dobrym posłem, Zaborowski nie robi na mnie dobrego wrażenia i tu pewnie rozczaruję
|
|