|
|
|
przyciemnilem szyby w pokoju folia samochodowa dosyc ciemna i sie zaczelo ^^ 1-2 razy dziennie, ptak wpada w moje okno i to nie tak ze puknie, tylko przy....la fest, a ja nie spieszac sie moge zejsc na dol i zgarnac go do gara jakby byla potrzeba, jakies pomysly dlaczego tak sie dzieje ?:]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak dosyć ciemna to może ptaszysko sobie myśli, że to jakaś dziura jest czy coś takiego, bo wcześniej jak nie miałeś naklejki tylko samą firankę to widziały to sobie jako przeszkodę . Jaskółki np. bez oporu lubią sobie tak śmigać
Btw, masz okazję żeby sprawdzić jak smakuje niedzielny obiad z kilku wron zamiast kurczaka . |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ta odchowane na hucienej paszy !!!
muszą byc extra, szkoda ze nie świecą P: ps gdzies tu wyczytalem, cos o odbiciu !!! lukales jak wyklada szyba od zewnatrz ?? w sensie czy nie jak by lusterko |
|
|
|
|
narazie sama drobnica szkoda schodzic ^^ 2 bocianie gniazda mam przy chalupie moze sie jaki zapedzi
tak zerknalem, czarna dziura, lustro w zadnym razie z bardzo bliska jedynie sie obadac mozna :-) |
|
|
|
|
A może życie im sie nie podoba i maja nadzieje na szybka i bezbolesna śmierć?? Wolą wylądować jako posiłek niż żyć marnym życiem. Daj ogłoszenie że oddasz za darmo ptactwo na rosół. Biednych studentów dokarmić należy
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT przyciemnilem szyby w pokoju folia samochodowa dosyc ciemna i sie zaczelo ^^ 1-2 razy dziennie, ptak wpada w moje okno i to nie tak ze puknie, tylko przy....la fest, a ja nie spieszac sie moge zejsc na dol i zgarnac go do gara jakby byla potrzeba, jakies pomysly dlaczego tak sie dzieje ?:] Jakiś Ty kreatywny IFG nie pomyślałabym.... poluj na gołębie, podobno rosołek z gołębi najlepszy Jak można przyciemniać okna folią samochodową nie no spoko, pozdrawiam jak zwykle miło |
|
|
|
|
Jak Ci sie bocian właduje w okno to może wlecieć do srodka czasami Ale.. po co przyciemniałeś szyby w pokoju nie rozumie? nie lepiej było żaluzje albo jakieś rolety? ale żeby przyciemniać? hm.. u mnie czasami nietoperz w szybe stuknie w nocy i nie wiem co sie z nim dzieje bo tylko zakwiczy tak i cisza
:) |
|
|
|
|
bocian nie wleci bo antywlamaniowa to sie nie przebije pozbylem sie firanek pozbylem sie zaslonek, nic nie dynda za okno nie leci, jak chce moge na cala szerokosc otworzyc i nie patrzec jak firanka sie dziurawi :] rolet/zaluzji nie zakladalem bo nic bym nie widizal, tak zamykam wszystko jak na dloni, a ja moge nawet z gola dupa biegac ^^ wieczorem mam zapalone swiatlo, uchyl w oknie, cmy i komary sie nie pchaja, a byla masakra :]
pozdrowienia od wiesmaka lady^^ jak zwykle mile |
|
|
|
|
Ah.... no prawie i by się miło zrobiło... jakoś mało złośliwy jesteś czyżbyś niedomagał
Dobry wieśmac nie jest zły |
|
|
|
|
juz chyba wiem w czym byl problem ^^ przez ten caly czas siedzailem na blueconnect z ery i dlatego taki upierdliwy bylem :] dzisiaj pierwszy dzien na 70kb radiowki i ze mnie uszlo :]
btw nie wierze ze pani aglomeracja slaska/wysoki obcas/sephora dobre slowo o wiesmakach napisala ;] |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
FoxyLady
a czym folia mieszkaniowa ??? no k..... |
|
|
|
|
CYTAT juz chyba wiem w czym byl problem ^^ przez ten caly czas siedzailem na blueconnect z ery i dlatego taki upierdliwy bylem :] będę tęsknić CYTAT nie wierze ze pani aglomeracja slaska/wysoki obcas/sephora dobre slowo o wiesmakach napisala ;] No widzisz jak Cie zaskoczyłam, nie spodziewałbyś się IFG, mam nadzieje ze na tej foli nie porobiły się załamania od powietrza, jak na niektórych autach Pozdrawiam, ciepło i słonecznie Foxy P.s CYTAT PITUCH: FoxyLady a czym folia mieszkaniowa ??? no k..... No włąśnie, no k..... wszystkim co wymienił IFG, a nie użył:] |
|
|
|
|
slonce wychodzi to jakos bardziej do zycia jestes :] w zimie to tragedia byla ^^ w razie potrzeby daj znac blueconnect na polce lezy :]
zostawilem sobie pecherza wielkosci piesci i jak mi sie nudzi to siadam na parapecie i prowadzam go po calej szybie :] ano nie wszystkim foxy, taka folia z prawdziwego zdarzenia na chalupe to folia zewnetrzna ^^ jest kilka razy drozsza, podobno wypada ja montowac od zewnatrz, a nie na otwartym oknie od srodka, musialbym rusztowania rozkladac, sporo wywalonych nie za fajnie pieniedzy i pognieciona cebula, dziekuje za takie rady zawsze wiedzialem ze mozna na ciebie liczyc ;] |
|
|
|
|
CYTAT slonce wychodzi to jakos bardziej do zycia jestes :] w zimie to tragedia byla ^^ w razie potrzeby daj znac blueconnect na polce lezy :] Ba! Jak będę czuła niedosyt złośliwości i uszczypliwości to nie omieszkam Cię powiadomić CYTAT ano nie wszystkim foxy, taka folia z prawdziwego zdarzenia na chalupe to folia zewnetrzna ^^ jest kilka razy drozsza, podobno wypada ja montowac od zewnatrz, a nie na otwartym oknie od srodka, musialbym rusztowania rozkladac, sporo wywalonych nie za fajnie pieniedzy i pognieciona cebula, Masz racje, jeszcze byś spadł z tego rusztowania i sobie krzywdę zrobił. CYTAT dziekuje za takie rady zawsze wiedzialem ze mozna na ciebie liczyc ;] Polecam się na przyszłość! |
|
|
|
|
To tylko IFG moze meic taki problem
|
|
|
|
|
Jak nie siłą to sposobem.Wolę mało stylową prowizorkę niż męczyć się w wielkim stylu. Przynajmniej nikt ci nie zagląda w okna i nie komentuje jakie masz firanki, bo i to się często zdarza. Nie kumam takich ludzi i już. Z tego samego powodu nie odsłaniam żaluzji ( chyba nie są stylowe ups...).
|
|