|
|
|
Jakbyś miał acer krótką pamięć to pamiętaj
List zawierający pogróżki i trzy sztuki ostrej amunicji ktoś przesłał na adres kancelarii premiera Kaczyńskiego - czytamy w "Gazecie Wyborczej". Dziennik pisze, że przesyłka zaadresowana na Jarosława Kaczyńskiego dotarła do kancelarii premiera pod koniec ubiegłego tygodnia. "Dla kota, dla twojej matki, dla ciebie" 2007.02.28 Jakieś sugestie, czy to było ok??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to pewnie odłam Ortodoksyjnych Mocherów
XXI wiek a idiotow nadal nie brakuje |
|
|
|
|
to raczej wygląda na propagandówkę adasia, przecież trzeba pokazać że słowo Prawdziwy Polak to antysemita i sojusznik hitlera, te listy są zbyt wygodne i to w tym czasie, a już z tym życiorysem Bartoszewskiego to żeś przesadził "jedna z najwybitniejszych postaci" hehe
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
acer
podobno napisałem, że z wykształcenia (co nie oznacza iż wykonuję ten zawód), w ogóle co to ma za związek z tematem? podobno napisałem: Jakieś sugestie, czy to było ok??? a Ty odpowiadasz, iż pochwalam takie zachowania, a umiesz wskazać w którym miejscu jest pochwała? http://wybor(...)855.html |
|
|
|
|
Jedna z najwybitniejszych postaci wspólczesnej historii Polski - a acer łyka jak młody pelikan!
|
|
|
|
|
Wcale się nie dziwię, gdy czytam niektóre wypociny takich mankamentów na tym "pożal sie Boże" forum, we wszystko jestem w stanie uwierzyć.
Zresztą Jarek tyle lat siał wiatr, to teraz zbiera burzę. A jak słucham nawoływania tego oszołoma by skończyc wojnę polsko-polską, to pytam: KTO JA ROZPĘTAŁ???? Czyżby przypadkiem nie Jaruś??? I Bartoszewski i Wajda powiedzieli SWIĘTE SŁOWA. Tylko niestety prawda w oczy kole, oj BAAARDZO KOLE PIS. |
|
|
|
|
[...]
„Bronku- glupis, bo glupis, ale i tak musisz!” [...] Temu służyła żałosna w swej bezradności prowokacja Palikota w Lublinie, temu służy ta setka jednobrzmiących listów, które nagłaśnia Wyborcza. Trzeba pokazać elektoratowi, ze za linią okopów czai się wróg[...] Trzeba siedzieć w okopach, zewrzeć szeregi! Patrzcie, ludzie – ONI dalej jątrzą, dzielą, mnożą i dodają, dlatego musicie słuchać tych, którzy wiedzą i rozumieją lepiej i którzy wszystko wam objaśnią. Zagłosujcie na Bronka, a dalej, to już my się wszystkim zajmiemy, wy nie musicie się niczym kłopotać. Tylko, do cholery wyjdźcie z domów i zagłosujcie, do cholery, bo te ciemne antysemickie mohery, co Pana Profesora od parchów nawyzywały, a kto wie, co jeszcze mogą zrobić, może nawet rzucić w niego deską, kamieniem, butelką , oraz wibratorem, jak w Lublinie, na funkcjonariusza publicznego w czasie prorodzinnego radosnego happeningu, to na pewno pójdą choćby mieli brodzić po pas w wodzie, a wokół padał deszcz meteorytów. polecam całość: Zewrzec szeregi przed kaczyzmem! I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Komorowski - kolekcjoner wibratorow hahha do tego sie Tylko nadaje! Tłumak nawet wyslowic sie nie potrafi! I Wy ludzie chcecie zeby taki czlowiek reprezentowal wasz kraj? Bedzie jezdzil po swiecie i sciagi mu z kieszeni beda wystawaly! Co za czlowiek??? Jak on mogl powiedziec ze " mialem wielka przyjemnosc wizytowania terenow zalanych" naprawde przyjemne jest patrzec na ludzka tragedie. porazka!!!! Komorowski jak masz cos powiedzic to wez ten rozowy prezent z Londynu wsadz sobie do geby haha
|
|
|
|
|
obywatel_ka jak wiadomo są trzy prawdy: święta prawda, tyż prawda i gówno prawda. Ty reprezentujesz tą trzecią, tak jak Wajda swoim obrazem polskiego kawalerzysty atakującego niemiecki czołg szablą w jednym ze swoich dzieł :-]
Kiedy Kaczyński prowadził swoją kampanię w 2007 r mówiliście, że jest agresywna, kiedy prowadzi teraz praktycznie nie wypowiadając się mówicie że milczy agresywnie. Zawsze coś znajdziecie, jak tow. prokurator Wyszyński. PS "tyle lat siał wiatr, to teraz zbiera burzę". bardzo dobrze trafiłaś z tym przysłowiem, skoro wcześniej grożono Kaczyńskiemu, to teraz zbiera to co zasiał m.in. Bartoszewski. Historia kołem się toczy. |
|