|
|
|
Jako pracownicy HSW zdecydowanie sprzeciwiamy się wycieczkom wyborczym do HSW kandydata na prezydenta PO Bronisława Komorowskiego !
jutro człowiek z ekipy Tuska - Bronek Komorowski ma odwiedzić Z5 w ramach swojej kampanii wyborczej ! znów obiecać nam złote góry ! a nasi koledzy tracą pracę zakład się zwija ! Tusk już nam obiecywał w czasie kampanii rok temu do europarlamentu ! też przyjechał przed wyorami ! i co z tego wyszło g...o! wszyło panie premierze ! dlatego jutro o 13 przed Z5 i Dyrekcją HSW będziemy pikietować będziemy krzyczeć dość oszukiwania mieszkańców Stalowej Woli ! przywitamy Bronka Komorowskiego tak jak na ta zasłużył - gwizdami i okrzykami ! niech nam powie co z cudownym planem Tuska dla Stalowe Woli ! jeżeli to miał być sztandarowy pomysł dla POlski to Polskę czeka tragedia socjalna jaką powoli mamy w Stalowej Woli ! dość obietnic ! dość wizytowania naszego zakładu przed wyborami i oszukiwania nas ! przywitamy Cię Marszałku jutro po stalowowolsku ! zobaczysz co znaczy stalowa wola w walce z kłamstwem i obłudą POlityczną Twoja i Donalda Tuska !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jako pracownicy HSW zdecydowanie sprzeciwiamy się wycieczkom wyborczym do HSW kandydata na prezydenta PO Bronisława Komorowskiego ! jutro człowiek z ekipy Tuska - Bronek Komorowski ma odwiedzić Z5 w ramach swojej kampanii wyborczej ! znów obiecać nam złote góry ! a nasi koledzy tracą pracę zakład się zwija ! Tusk już nam obiecywał w czasie kampanii rok temu do europarlamentu ! też przyjechał przed wyorami ! i co z tego wyszło g...o! wszyło panie premierze ! dlatego jutro o 13 przed Z5 i HSW będziemy pikietować będziemy krzyczeć dość oszukiwania mieszkańców Stalowej Woli ! przywitamy Bronka Komorowskiego tak jak na ta zasłużył - gwizdami i okrzykami ! niech nam powie co z cudownym planem Tuska dla Stalowe Woli ! jeżeli to miał być sztandarowy pomysł dla POlski to Polskę czeka tragedia socjalna jaką powoli mamy w Stalowej Woli ! dość obietnic ! dość wizytowania naszego zakładu przed wyborami i oszukiwania nas ! przywitamy Cię Marszałku jutro po stalowowolsku ! zobaczysz co znaczy stalowa wola w walce z kłamstwem i obłudą POlityczną Twoja i Donalda Tuska !!! A ja jako obywatel Rzeczypospolitej Polskiej zdecydowanie sprzeciwiam się dalszemu pompowaniu kasy do HSW z budżetu państwa, na który to składam się w postaci podatków. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
ale pitolisz hute zamknac, i problem minie i otworzyc cos co przyniesie zyski
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jasne chłopaki pozamykać wszystko - ciekawe jak wtedy w waszych firmach będzie szło kto tam niby będzie kupować ? wtedy może by będzie oczekiwać na takie Komora albo Tuska który przed wyborami przyjedzie do was i coś kupi dla pokazówki ?
chodzi nam o obłudę ! o to że wciskało się kit nam mieszkańcom Stalowej Woli ! niechy by powiedział Tusk że zamyka hute a nie że ją uratuje ! jesteśmy okłamani przez Tuska a jego wysłanik Komorowski niech lepiej pomysli czy nie szkoda czasu aby przyjechać do Stalowej Woli w której nikt już nie uwierzy w te kłamstwa które głoszą o ratunku naszego zakładu ! |
|
|
|
|
Czy biura posła Błądka włączyły się w akcje ?
Lepsza przyszłość naszego miasta bez PiS ! |
|
|
|
|
CYTAT ale pitolisz hute zamknac, i problem minie i otworzyc cos co przyniesie zyski Jestem tego samego zdania, ale nie chciałem kolegi "niekomar" dobijać Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Do niekomar
a weź ty mi powiedz dlaczego Tusk ma hutę ratować? bo paru związkowców straci cieple posady ? za chwile każdy właściciel firmy bedzie krzyczał żeby go ratować, bo on przecież tez ludzi zatrudnia. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
EJAK mam daleko w d****e naszych posłów ! chodzi o ludzi ktorzy tracą pracę !!
|
|
|
|
|
CYTAT Dodany: 15 Cze 2010r. 17:15 acer hm, a nie o 10:00 ? Ja słyszałem, że Kaczyński przyjedzie w piątek, czy to prawda ? z tego co wiemy a dobrze wiemy to o 13 a nie o 10 wiec nie wprowadzaj zamieszania co do Kaczynskiego niech tez nie przyjezdza przed wyborami niech kazden polityk nie robi sobie kampanii za brama HSW - niech tu przyjedzie jako prezydent i niech nam pomoze ! a kaczynski jakby zle o nim nie napisac to fakt jest taki ze za jego czasow hucie szlo dobrze i stalowej woli i nie obiecywal cudow i ze wybawi nas w stalowej i w hucie od kryzysu jak to zrobil Tusk w czerwcu 2009 a wczenisje w lutym 2009 ! |
|
|
|
|
Nie dyskutować z gościem co jest na forum od dzisiaj lub wczoraj ! fajnie by było dowiedzieć się kto jest rekordzistą ilości wymyślania nowych nicków wysyłanych z tego samego adresu IP MOŻE POWSTANIE TAKA LISTA ZAŁOŻONA PRZEZ MODERATORA ?
A huta niech zostanie sprywatyzowana w całości i będzie spokój.Związki zawodowe rozgonić bo nie dbają o interesy załogi tylko swoje Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Acer widać że nie ma co z Toba rozmawiac widocznie nie tracisz pracy - Twoja zona nie stracila pracy i wiekszosc koelgow i nie uwierzyles w cuda Tuska tak jak ja i moi znajomi
choc moze Ty dalej wierzysz w ten zbawczy plan dla huty ? ze bedziemy chinska sortownia ryzu ? chodz moze Ty bedziesz jutro rozwiuajl czerwony dywan przed Komorowskim przy wejsciu na Z5... albo bedziesz jhednym z tych kilku wydelegoweanych pracowikow - cohotnikow ktorzy z usmciechem na twarzy bede opowiadac przed komorem jak to sie zaklad peiknie rozwija kiedy naprawde sie zwija ? |
|
|
|
|
CYTAT kurcze ale się nakręciłem czas na leki, wiadomo jak Twoje ostatnie nakręcenie się skończyło Panowie cokolwiek planujecie - powodzenia Ale powiem tak: to nie będzie rozważny ruch...lepiej mu jakiegoś dzika w lasku za Hutą załatwcie - to może i jakiś przetarg w końcu wygracie? powodzonka, to Wasze miejsca pracy. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
CYTAT Acer widać że nie ma co z Toba rozmawiac widocznie nie tracisz pracy - Twoja zona nie stracila pracy i wiekszosc koelgow i nie uwierzyles w cuda Tuska tak jak ja i moi znajomi choc moze Ty dalej wierzysz w ten zbawczy plan dla huty ? ze bedziemy chinska sortownia ryzu ? chodz moze Ty bedziesz jutro rozwiuajl czerwony dywan przed Komorowskim przy wejsciu na Z5... albo bedziesz jhednym z tych kilku wydelegoweanych pracowikow - cohotnikow ktorzy z usmciechem na twarzy bede opowiadac przed komorem jak to sie zaklad peiknie rozwija kiedy naprawde sie zwija ? Wiesz co , chciałbym zobaczyć jak jutro podchodzisz do Komorowskiego i mówisz mu prosto w oczy to co teraz tu wypisujesz. Ale wiem ze nie mam na co liczyć, pewnie schowasz się za kolegami i zapalisz sobie oponkę żeby zaporę dymna zrobić , tak żeby czasem cie nikt nie zauważył. A kolegom będziesz opowiadał jaki to chojrak byleś. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Czterech związkowców z KGHM wywalczyło w sądzie wypłatę czternastych pensji, które wstrzymał im zarząd za udział w strajku. Pozwy kolejnych czekają na rozpatrzenie. Szykują się też nowe protesty, bo związkowcy żądają kolejnych podwyżek oraz 20-letnich gwarancji zatrudnienia i jak coś takiego nazwać , brak słów...
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
[cytat]Jako pracownicy HSW zdecydowanie sprzeciwiamy się wycieczkom wyborczym do HSW kandydata na prezydenta PO Bronisława Komorowskiego !
Tak. Jak Kaczynski naobiecuje TO BEDZIE DOBRZE...chyba tylko jemu i starym ludziom którym wody z mózgu robia. PIS juz był i co du...pa |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ciekawe kto hute rozsprzedal po kawalku !!!???
pomysl na biznes ? jest tylko na łapowki malo kogo stac dzisiaj ! dajcie mi 5 lat zwolnienia z ZUS za pracownikow 3lata bez podatku lokal z parkiem maszyn do produkcji conajmniej na ROK za symboliczna zlotowke od maszyny i 1PLN za metr 2wy. Bo po h... ma to stac i sie marnowac !!!! COS pomysle i jakies 50-150 osob znajdzie zatrudnienie !!! i gwarantuje ze utzymam sie na rynku 10 LAT nie jak to robił Nowy Styl - ulgi sie konczyly i kreseczka A tak ZUS zabija ! PODATEK dobija !!!, a biurokracja i łapówy !!!! kopia jescze leżacego ! |
|
|
|
|
"By żyło się lepiej - cudów niema była ściema" Taki napis widniał na bramie wjazdowej do upadłego ZZM.Po co przyjeżdzać i obiecywać ? 1200 potencjalnych wyborców napewno nie zagłosuje na Bronka kolege Donka
|
|
|
|
|
I bardzo dobrze!!! Szkoda ze jestem za granica bo tez bym przyszedl z odpowiednim transparentem!!! W polsce miala byc irlandia a tym czasem to jest jeszcze gozej niz bylo dosyc obiecanek cacanek PO ! Niech ten Komaor lepiej siedzi w domu a te pieniadze z jego kampani lepiej oddac na potrzebujacych powodzian! Przywitajcie pana Komorowskiego godnie jak przystalo na Przyjaciela Putina!!!!! Moze w Stalowej dorobi ze drugiego wibratora w innym kolorze hahaha kolekcjoner!
|
|
|
|
|
A PRZYPADKIEM TO bRONEK NIE MA PRZYJECHAC DO STALOWEJ W CZWARTEK? (inf. z wiarygodnych zrodel) jutro ma byc chyba w Krk i Nowym Targu
|
|
|
|
|
CYTAT I bardzo dobrze!!! Szkoda ze jestem za granica bo tez bym przyszedl z odpowiednim transparentem!!! W polsce miala byc irlandia a tym czasem to jest jeszcze gozej niz bylo dosyc obiecanek cacanek PO ! Niech ten Komaor lepiej siedzi w domu a te pieniadze z jego kampani lepiej oddac na potrzebujacych powodzian! Przywitajcie pana Komorowskiego godnie jak przystalo na Przyjaciela Putina!!!!! Moze w Stalowej dorobi ze drugiego wibratora w innym kolorze hahaha kolekcjoner! "rechot" na maxa Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Danald pomoże a pomoc przyjmujecie tylko w postaci pieniędzy które zresztą i tak za ok rok przejeb..cie, może trzeba coś zmienić nie wiem kierownictwo, załogę, konstruktorów.
Normalnie zakład jak nie może sprzedać wody sodowej to dosypuje cukier i sprzedaje oranżadę (czytaj kombinuje) a huta tylko dajcie kasę i dajcie kasę, mało już jej dostaliście i co jak psu w du.e. |
|
|
|
|
CYTAT co Jarosław Kaczyński zrobił dla HSW będąc premierem? co zrobił teraz Jarosław Kaczyński ? co zrobił Lech Kaczyński dla HSW ? proszę o odpowiedz. GOWNO |
|
Dołączył: 30 Maja 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Można P. Komorowskiego powitać tak jak powitali go w Poznaniu
Członkowie mieli ze sobą trzy psy ubrane w koszulki z napisami KGB, FSB i WSI, i skórę dzika. Jeden z uczestników happeningu przebrał się za bobra niszczącego wały przeciwpowodziowe. Kandydat miał też otrzymać od Naszości "żer od skner" - sporą ilość drobnych pieniędzy. Uczestnicy happeningu mieli ze sobą transparenty: "Poznań poskąpi głosów" oraz "Pamiętaj głupku o gazie z łupków". Wznosili okrzyki "Bronek szukasz jelenia" oraz "Bronek tyś najpiękniejszy z całej WSI". Co można powiedzieć o człowieku, który opowiada bzdury na temat wydobycia gazu łupkowego? Według jego wersji gaz łupkowy wydobywa się metodą odkrywkową jak węgiel brunatny, co w bardzo dużej mierze niszczy krajobraz (wiadomości z 2-3 klasy szkoły podstawowej). I to ma być Prezydent RP, ręce opadają. Ale najgorsze jest to stwierdzając, że gaz łupkowy jest nam nie potrzebny bo mamy zagwarantowane dostawy z Gazpromu. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Pytanie podstawowe brzmi czy jarek coś obiecał? Wiem że banda z PO obiecała to i tamto skoro donald obiecał to niech teraz pokryje swoje obietnice czynami.
http://rzesz(...)ana.html Wielu zapomniało że kilka miesięcy po wizycie Tuska w HSW i hucznych jego zapowiedziach pomocy, na bruk poszło 1000 ludzi. Dziwne, że w Stalowej Woli, zapomnianym przez rząd PO mieście bezrobocia, Tusk i reszta PO jeszcze cieszy się poparciem "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
acera może Ty napiszesz dlaczego Komorowski nie chciał produkować transporterów dla wojska w Hucie? czemu nie chciał dział z Huty dla wojska? Może napiszesz czemu bezpodstawnie oskarżył swego zastępcę, który chciał produkować w Hucie (został uniewinniony) aby zastąpić jego swoim człowiekiem, który wybrał "pancerną taksówkę" dla wojska. Mówi Ci coś nazwa "Rosomak" i Afganistan?
Nie wiem co zrobił Kaczyński, ale wiem iż Komorowski jako Minister Obrony Narodowej mógł zdziałać wiele, ale wolał zagraniczne firmy. Jego kolega Jan Krzysztof Bielecki (były premier, a obecnie PO) stwierdził iż takie zakłady jak Huta nie są nam (Polsce) potrzebne, a było to w okresie kiedy Huta jeszcze przynosiła zyski, kiedy współpraca technologiczna była jeszcze z USA i Japonią. Pewnie, po co nam stal wysokiej jakości? Możemy przecież gorszą sprowadzać z Białorusi, bo na lepszą chyba nas nie stać. |
|