|
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
|
|
Niektórzy lubią pogadać tak sam ze sobą i czasem nawet piszą do siebie samych posty na forum. Gorzej jak takie sytuacje zdarzają się codziennie, wtedy trzeba pomyśleć o jakichś żółtych papierkach .
|
|
|
|
|
I po co droga "literko" i drogi "pudelku" robicie antyreklame. W sumie nie wiem dlaczeog uzywam liczby mnogiej bo przeziec to ejdna i ta sama osoba. Może lepiej przyznaj sie wredna małpo ktorego nowootwarego ciuchoplandu jestes walscicielak i zalezy Ci zeby wykonczyc konkurencje??
|
|
|
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
|
|
No jasne .
|
|
|
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Następny temat gdzie jest 2 w 1 .....no oby tak dalej........
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
Być może i to prawda, ale to jest akurat antyreklama jak zauważyl to echelon i stefcio. ("pudel" i "literka" piszą o dziwo z tego samego IP, czyli jedna i ta sama osoba......)
Dlaczego droga literko-pudlu zmienilas tytul tematu?? |
|
|
|
|
|
A skąd wiesz, że z jednego IP? Jak to sprawdzić? Przydało by się kilku tak sprawdzić czy nie piszą z jednego komputera:-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Stokrotka jest zdaje się z tych co może to sprawdzić tylko nie ma napisu zarząd w nicku.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja to widzę,bo IP mi się wyświetla na każdym poście
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
IP widzi ktos kto ma zarząd to napisalm na pw do anulki zeby obczaila czy to ten sam człen pisze i odpisala mi ze IP przy postach jest to samo. A pzoatym te konta sa zalozone swiezo jedno po drugim... a czy z jednego kompa piszą hmmm tego to nie wiem czy da sie sprawdzic bo komputerowiec ze mnie marny
|
|
|
|
|
|
Sprytnie:-)) Szkoda, że my tak nie możemy:-(
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
IP to dana osobowa wiec szkoda zeby zwykli smiertelnicy mogli ją "podziwac" no ale wrocmy do tematu...... halo literka halooooo pudelek co z tym szmateksem? jaki cel w ogole ma ten wątek??
|
|
|
|
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
Nikt Ci tego nie zarzuca, ale po jaka cholere zakladasz dwa konta z jednego piszesz a z drugiego sama sobie odpowiadasz i to jeszcze taka niekorzystna wypowiedź troche to dziwne...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ps i nie jestem konkurencją dla żadnego szmateksu bo sprzedaje ciuchy w necie Ależ oczywiście |
|
|
|
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
|
Szukasz uczciwej hurtowni... a sama swoją uczciwością pochwalić się nie możesz... nie odpowiadasz na pytania Stokrotki... więc nie licz że ktoś odpowie na Twoje... ironia w ostatnim poście jest zupełnie nie potrzebna...
\"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
|
|
|
Skoro szukasz dostwcy to dlaczego nie zalożylas wątku" Szukam dostawcy odziezy uzywanej".......tylko wskazals konkretny dyskont odziezowy napisalas o nim jakies niekrozyustane rzeczy pozniej sama sobie odpowiedzialas i na koncu zmienilas tytul wątku... weź sie zdecyduj czego kobieto chcesz
|
|
|
|
|
Oo matkoo moja co sie stalo z tym watkiem? hahaha widac ze autorka wyraźnie sie sploszyla wlasnie widac ze literka i pudel to w ogole nie jest ta sama osoba..... tez sie zastanaiwam po co zakladala watek oczerniajacy ciucholanda a pozniej gada;a ze ona szuka dostawcy odziezy.......
|
|
|
|
|
Jak ktoś chce ciuchy (ZARA, Stradivarius, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear wszystko z INDITEXU) to zapraszam 782-297-395
Piotr. Pakiety : Butów, Ciuchów - po bardzo przystępnych cenach. Na wszystko faktury VAT. Towar do oglądniecie w Krakowie, i czasami jak jestem w Stalowej to mogę zabrać ze sobą przykładowe pakiety. Tak, tak to jest reklama. |
|
|
|
|
Nooo literka znalazlas to czego szukalas i molo sie obyc bez oczerniania ciuchlandu tania odziez.....
|
|