|
|
|
12 godzin 30 minut i koniec spamowania o polityce przez koniobijców.
Mamy cisze wyborcza i forum wróci do normalności, Btw przydałby sie moderator który zrobiłby porzadek z polityką "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
W czasie ciszy wyborczej już nie można agitować. Moderator mógł by kasować każdy nowy post i temat związany z polityką.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ale po co. Ip i na policje
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ziobro85 hahahah
|
|
|
|
|
CYTAT ale po co. Ip i na policje Można i tak. No ciekawe czy będzie cisza polityczna:-)))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wiadomo że bedzie bolała mała aktywnosc bo jak tu nie spamować o polityce całe dwa dni
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Andrzejek
a po co mialby kasowac to nie jego problem Jacek85 "ip i na policje" musial by byc z PiS'u lub PO oni tak lubią |
|
|
|
|
Masz rację. Każdy odpowiada za swoje posty.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
tak z ciekawosci jak se zaloze koszulke jkma ktora kupilem na wiecu bede w niej smigal to mnie zamkna ?:]
|
|
|
|
|
CYTAT tak z ciekawosci jak se zaloze koszulke jkma ktora kupilem na wiecu bede w niej smigal to mnie zamkna ?:] Jeśli znajdzie się ktoś tak uprzejmy i zawiadomi odpowiednie służby oraz trafisz na wyjątkowego niedowartościowanego służbistę to zgodnie z prawem wydaje mi się, że na minimum 24h mógłbyś liczyć ;D Jednak w naszych realiach myślę, że na nakazie nie afiszowania się z koszulką w trybie natychmiastowym by się skończyło ;) EDIT: A jednak nie ... Poniosło mnie ;D "Art. 220. Kto: 1) narusza zakazy określone w art. 87 albo w art. 88 ust. 1, 2 lub 3, 2) umieszcza plakaty i hasła wyborcze bądź ustawia urządzenia ogłoszeniowe z naruszeniem zasad określonych w art. 90, podlega karze grzywny." |
|
|
|
|
Cisza to jest to co najbardziej lubię w wyborach. Może nawet telewizje da się w końcu obejrzeć.
|
|
|
|
|
Aha, i co mnie najbardziej śmieszy to taka agitka w ostatnich godzinach przed ciszą. Tak jakby sądzili, że jakiś człek idący wywalić śmieci zobaczy plakat i nagle zostanie nim natchniony i zaraz po przebudzeniu następnego dnia poleci głosować na tego kandydata. Czy oni serio mają ludzi za idiotów?
|
|
|
|
|
i ciiichutko już krzykacze
|