Dołączył: 29 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Gdzie kupić najtaniej rolki w stalowej?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w tesco
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Proponuję nie kupować tanich rolek, bo znając życie okaże się, że to szmelc z plastikowymi kółkami. Lepiej trochę więcej przeznacz na rolki- będą Ci dłużej służyć.
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w Maratonie? Rojaxie?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
pytanie było o najtańsze
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Najtaniej to jesli kupisz od kogos! Ja mam prawie nowe 2 razy uzywane ze wszystkimi ochraniaczami! nr 40
|
|
|
![]() |
|
A może spróbuj przez allegro. Ja tak kupowałam i jestem zadowolona z moich roleczek
![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
http://allegro.pl/item1071084701_rolki_lyzwy_regulowane_pw_126a_m_37_40_22_5_25.html
A co myślicie o takim rozwiązaniu? Łyżwy na zimę/rolki na lato. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() \"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kup sobie Roces'y lub K2'ki nie będziesz żałować wydanych pieniędzy. zwróć uwagę na łożyska optymalne to ABEC5 lub ABEC3
sam takie mam, nie żałuje "siódemki" szybko się psują ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
Jacek85, pytanie nie było o najtańsze rolki tylko o to, gdzie najtaniej je kupić (a przynajmniej tak jest sformułowane), czyli równie dobrze mogło chodzić o dobre (i jak wiadomo droższe) rolki (i sklep, który oferuje je w najniższej cenie).
Na pytanie nie odpowiem, bo się nie orientuję (ale za to mogę polecić duże sklepy sportowe poza Stw, w których są czasem fajne promocje i można kupić porządne rolki w rozsądnej cenie), natomiast zadam własne: gdzie w Stw można pojeździć na rolkach? (poza obwodnicą) |
|
Dołączył: 29 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W stalowej?
1.al.Jana Pawła II 19 (tam jest fajny asfalt) 2.al.Jana Pawła II 13 (takie podwórko tam jest taki tor dla rowerów rolek i też się można tam przejść) |
|