Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zielony_groch
dokladnie pomóż a frajernia mowi ze nic nie widziala !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo to chyba trzeba zrobic sprytnie Zadzwonic najlepiej z budki telefonicznej jesli jeszcze takowa istnieje i uciekac ile sil w konczynach by konsekwencji nie bylo
Ciekawa jestem czy np jesli ja padne bo np dostane ataku padaczki czy ktos pomoze czy tylko madre zdania beda ze pijana jestem;> Znieczulica straszna jest!! Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
by cie huyj
|
|
|
|
|
CYTAT by cie huyj yyyyy a ta inteligentna myśl to do czego?? Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT PITUCH burak !!! ok dla tych mniej wykwalifikowanych!! oh między tymi z mgr też jest sporo buraków kultury nie da się nauczyć bo jej brak zawsze wyjdzie (jak słoma z butów) tak jak pod knajpą może to jest właśnie "inteligencja" po imprezce Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
ale to juz nizej
jak ktos skosztował zycia !! to wie.... |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]by cie huyj czy w innych postach to "yyyyyyyyy" czy "xxxxxxxxx" tez Twoja robota ? jesli nie to sie od ten teges . OK ? "yyyyy a ta inteligentna myśl to do czego??[/cycat]" dlugo ale to dlugo ....szmat czasu mi zajelo wypaskudzenie mojej chęci niecheci |
|
|
|
|
złoczyńca
sam/sama sobie ?? no k... kabaret i tak juz mamy !! na h... mi twoj !!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jesuuuu znowu sobota i to samo się zaczyna
ehhhhh mają rozrywkę tylko coś wcześnie dziś zaczynają co będzie potem oj pewnie to => " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Prawda jest taka ze w Stalowej nie ma dobrych klubow. Brak jakiejkolwiek selekcji i wchodzą kolesie w dresach krótkich spodenkach czy czy z groźnymi minami, wszyscy oni mają w swoich głowach meksyk.
Arkadia upadła bo szanujący się człowiek tam nie pójdzie, bo wpuszczają wszelkiej maści obszczymurków. |
|
|
|
|
ja rozumie ze mozna sie bawic ale po co drzec morde o pierwszej czy drugiej w nocy , niech lepiej walnie sobie baranka o sciane to moze rozum wroci
|
|
|
|
|
To są okrzyki godowe tudzież odstraszające potencjalnych konkuretów
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
hahahaha dobre
Może by tam na dole wynajęli kawałek miejsca na klatkę??? Chętnych by mało nie było i bezpiecznie dla tych co muszą wszystko widzieć..... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Mmmmm prawdziwi dzikusi niczym Tarzan ewentualnie goryle Gdyby w klatce byli to nawet zarobic by mozna i kryzys zazegnany
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|