Dołączył: 4 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Które solarium w Stalówce jest godne polecenia? Mam na myśli dobre lampy i fajne - dobre kosmetyki
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
hmm ja nie na temat ale solarium raz, że zdrowe nie jest a dwa pomarańczowa skórka niezbyt ładnie wygląda.
![]() ![]() |
|
Dołączył: 4 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No jeśli ktoś spędza 2/3 tygodnia pod lampami to zapewne
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Polecam "Nicole" za multibankiem ewentualnie "Pacyfik'na Poniatowskiego koło delikatesów
|
|
|
![]() |
|
Foxylady co masz na myśli pisząc dobre lampy... dobre znaczy szybko opalające... czy te które lekko opalają ale za to są znacznie mnie destrukcyjne dla skóry???
![]() \"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
|
![]() |
|
Dobre lampy to te ktore szybko i mocno opalaja
![]() Bardzo fajne solarium jest koło salonu młodzieżowego wchodzi sie od tyłu tych różnych skupisk bankowych. 2 łóżka do wyboru i 2 tuby za 1.20 za min. Choć uważam że jednak dużo sobie właściciele liczą. Jako przykład mogę podać ceny w Ostrowcu gdzie 1.20 płaci sie maks i to za łóżko z takimi bajerami jak zapachowa woda tryskająca co jakiś czas czy brak buraczkowego odcieniu skóry bo powstaje sliczny brąz ![]() ![]() za komfort ![]() A jesli chodzi o zwykle lozka to ceny wachaja sie od 80gr do 1zl Wiec nie rozumiem czemu u nas tak duzo? Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 25 Wrz 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja polecam solarium Pacyfik na poniatowskiego nad Maldomem, do wyboru łózka, tuby czyli co kto lubi, a ceny 1,20 za minutkę, a jesli chce ktos taniej to tuba jest w Młodziezowym Studium na Jana Pawła II z tyłu oszkolonego budynku w piwnicy cena 1zł.
agatta |
|