Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Sondaży nikt nie zamieści ale może sondę ;p? A więc kto wg Ciebie powinien zostać prezydentem Polski? Oczywiście oczekuje tylko poważne odpowiedzi ;)
http://sonda.hanzo.eu/sondy,78190,QYXj.html P.S. Wracam około 18 wtedy podsumowanie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KOMOROWSKI!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
[cytat]KOMOROWSKI!!!!!!!!![/cyt
poknij sie i to mocno cala wladza w PO - podkarpacie na lopatkach :( anioly sa cale zielone |
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A więc głosowało 58 osób, zgodnie z sondażami Tvn-u wygrał ;p Janusz Korwin-Mikke i tu dziękuje za wszystkie głosy Ifg-a oddane przez niego (taki żart ;) zaskakuje natomiast mocna bo czwarta pozycja Kubusia Puchatka (widać że są tu na forum niepoprawni optymiści - pozdrowienia dla Was ;) Dziękuje wszystkim za zabawę, tak naprawdę na poważnie wszystko okaże sie za 36 min oby wygrało mniejsze zło, czego sobie i Wam życze ;)
Pozdrawiam |
|
|
|
|
co zlego to moj bidny moherowy leb :] oby tak sie zakonczylo jak sonda ;D
|
|
|
|
|
CYTAT co zlego to moj bidny moherowy leb :] oby tak sie zakonczylo jak sonda ;D No to pojechałeś/.../ za młody jesteś na noszenie zaszczytnego "moherowego beretu"/.../ Pozdr DrSör. |
|
|
|
|
to nie czapka to stan umyslu :]
|
|
|
|
|
Olechowski
Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
pomalu dochodze do siebie ^^ trzeba czekac na 24 kazdy wie ze sondaze sa z dupy :] co oni przepytali 6k osob przez telefon ?:]
|
|
|
|
|
CYTAT to nie czapka to stan umyslu :] "Najprawdopodobniej ewoluujesz If33lG00d i to do stanu absolutnej prawdy"/.../ |
|
|
|
|
CYTAT to nie czapka to stan umyslu :] buachchacha Jak dla mnie Mikke albo Napieralski ale ten narod ego jeszcze nie zrozumial :( |
|
|
|
|
napewno nikt z tej bandy !!!!
W Londynie już znają bajkopisarzy z PO Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT to nie czapka to stan umyslu :] buachchacha Jak dla mnie Mikke albo Napieralski ale ten narod ego jeszcze nie zrozumial :( Napieralski to miał dobre public relations:] jeszcze niedawno ktoś by nawet o nim nie pomyślał:] a Korin-Mikke nie rozumiem szału na jego punkcie:] można zgodzić się z kilkoma kwestiami;] ale, jak powiedział, że zlikwiduje podatki, zus :] to jest poważny człowiek? Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
aga zagladnij tu http://www.stalo(...)d=597702 poczytaj moze przed parlamentarnymi zmienisz zdanie :]
|
|
|
|
|
i ładna żonę w końcu jakoś się prezentują (o Napieralskim pisze) a Mikke no cóż trochę ma racji z tymi Zusami i podatkami z tym , że to trochę idealistyczne ale on właśnie o idee walczy i to fajne w nim ;)
a Napieralski ma szanse w przyszłych wyborach jak na moje oko ;) |
|
|
|
|
Napieralski i szanse na prezydenta hehe ludzie otrząśnijcie się trpchę. z czym do ludzi się pcha.
|
|
|
|
|
korwin why ? cholera ciezka noc dzisiaj byla :] znajomi sobie ze mnie jaja robili dzwonili miedzy 4-5 podjarani i wolali by szybko tvn wlaczyc bo wybory to przekret jebneli sie z przecinkiem korwin ma 23% zamiast 2,3% co lepsze podobno sie nie umawiali ;D
btw babki oszukuja :] wczoraj lasily sie zebym je do kosciola podrzucil ^^ a pozniej na wybory :] powiedzialem ze pewnie ale zazartowalem ze na korwina maja zaglosowac ]:-> wszystkie jak 1 maz pewnie :] 5 osob w furmance czyli 5 glosow jest ^^ dzisiaj 7:00 patrze na kartke przy budynku komisji a tu z mojej 50 osobowej wsi tylko 4 glosy na jkma ktoras oszukala niech tylko dorwe :] |
|
|
|
|
CYTAT korwin why ? cholera ciezka noc dzisiaj byla :] znajomi sobie ze mnie jaja robili dzwonili miedzy 4-5 podjarani i wolali by szybko tvn wlaczyc bo wybory to przekret jebneli sie z przecinkiem korwin ma 23% zamiast 2,3% co lepsze podobno sie nie umawiali ;D btw babki oszukuja :] wczoraj lasily sie zebym je do kosciola podrzucil ^^ a pozniej na wybory :] powiedzialem ze pewnie ale zazartowalem ze na korwina maja zaglosowac ]:-> wszystkie jak 1 maz pewnie :] 5 osob w furmance czyli 5 glosow jest ^^ dzisiaj 7:00 patrze na kartke przy budynku komisji a tu z mojej 50 osobowej wsi tylko 4 glosy na jkma ktoras oszukala niech tylko dorwe :] Wiele razy zdarzało się, że mimo głosów w danym obwodzie korwin dostał 0. Ba.. w Stalowej był taki przypadek, gdzie człowiek dostał 0 głosów mimo poparcia całej rodziny i znajomych. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
CYTAT dzisiaj 7:00 patrze na kartke przy budynku komisji a tu z mojej 50 osobowej wsi tylko 4 glosy na jkma ktoras oszukala niech tylko dorwe :] ale Cię babeczki załatwiły... \"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
|
|
|
ano echodna slyszalem ^^ dlatego zem po fotce 2 kart strzelil i znaki szczegolne w razie w narysowal :]
neff one sie beda w piekle smazyc nie ja ^^ jak mozna po wyjsciu z kosciola klamac ]:-> |
|
|
|
|
Napieralski to przydupas Kwaśniewskiego Tuska i Komorowskiego także jedna szajka.Są za prywatyzacja szpitali- Czyli jak zapłacisz to może Cię wpuszcza może jest wielką różnicą raczej dla polaków szybciej powstaną obozy zgłady czyli eutanazja która jest przygotowywana prze POlszewików.Z panią Kopacz która jak twierdzi przekopała metr ziemi wzdłuż i wszerz po katasrtofie w Smoleńsku a po tym jej zrelacjonowaniu przypadkowi ludzie znajowali na wierzchu szczegóły ciał .Utopiła się we własnym kłamstwie.Dlaczego Komorowski zeznawał za zamknietymi drzwiami w sadzie czyżby czegoś sie obawiał?Kaczyński był otwarty można było go ogladać wszedzie.
|
|
|
|
|
głupi jesteś i tyle, to że nie masz kultury to pewnik, ale kto nauczył pisać? katecheta?
|
|