|
|
|
taki temat na rozluznienie
co panie sadza na temat mezczyzn^^ wolnych, bez zadnych zobowiazan korzystajacych z prostytutek ?:] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desperaci ;] z małymi fiutkami i minimalnymi zdolnościami seksualnymi ;P a co mężczyźni myślą o kobietach,które przynajmniej raz w tygodniu (oczywiście wolne) lądują z jakimś mężczyzną w łózku?
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT taki temat na rozluznienie co panie sadza na temat mezczyzn^^ wolnych, bez zadnych zobowiazan korzystajacych z prostytutek ?:] Nie mam nic przeciwko Tylko jakbym była facetem,to wolałabym zainwestować w fajny samochód, a wtedy sex (z "Blaszkami") bym miała za darmo Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Patrząc z boku jeśli on nikogo nie zdradza ani ta kobieta to w zasadzie jego sprawa jak się prowadzi, fakt faktem obrzydliwe to jest ale jego sprawa. Tylko całkiem inną sprawą jest związek z kimś takim. I tu jest problem, bo myślę że normalna kobieta nie będzie chciała świadomie związać się z kimś kto się zeszmacił nie tylko fizycznie ale i psychicznie.
|
|
|
|
|
A mnie ciekawi dlaczego tak robią. Tyle jest kobitek chętnych na przygodę jednonocną i nie chcą by im płacić a czasami dorzucą coś gratis. Wiec Drodzy Panowie po co??
Chyba że jest tak jak Mucha pisze że desperaci i nie chcą sie skompromitować przed dziewczyną że natura nie była zbyt rozrzutna w ich przypadku Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Sadze ze sa zalosni skoro znajduja sie z takiej styuacji aby musiec placic za sex jezeli w gre wchodzi mlody chlopak to jest to juz calkiem zalosne..
|
|
|
|
|
CYTAT desperaci ;] z małymi fiutkami i minimalnymi zdolnościami seksualnymi ;P a co mężczyźni myślą o kobietach,które przynajmniej raz w tygodniu (oczywiście wolne) lądują z jakimś mężczyzną w łózku? ku....ka nie warta zachodu :] zadna nie pomyslala ze taki pan moze byc koneserem kobiecej urody ? mecenasem sztuki ? |
|
|
|
|
Od kiedy medenasi sztuki szukaja swoich muz w burdelu?? Ifeeelku sztuki mozna szukac w kazdym innym miejscu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT desperaci ;] z małymi fiutkami i minimalnymi zdolnościami seksualnymi ;P a co mężczyźni myślą o kobietach,które przynajmniej raz w tygodniu (oczywiście wolne) lądują z jakimś mężczyzną w łózku? ku....ka nie warta zachodu :] już od razu ku...ka a może też koneser sztuki albo wolontariat co taka biedna kobieta ma robić jak chłopa nie ma a chędorzyć sie chce ;> |
|
|
|
|
To niech zainwestuje w wibrosy albo inne maszyny tego typu.
:) |
|
|
|
|
po co inwestowac jak mozna miec za darmo i to w postaci naturalnej fakt faktem ze niejednokrotnie czesciej zawodza niz urzadzenia mechaniczne ... no moze masz racje po co nam przyrodzenia nturalne kobiety korzystajmy z sex shopów tylko one sa w stanie dac nam rozkosz !!
|
|
|
|
|
CYTAT po co inwestowac jak mozna miec za darmo i to w postaci naturalnej fakt faktem ze niejednokrotnie czesciej zawodza niz urzadzenia mechaniczne ... no moze masz racje po co nam przyrodzenia nturalne kobiety korzystajmy z sex shopów tylko one sa w stanie dac nam rozkosz !! Mucha ty jestes facetem czy dziewczyna? bo z twojej wypowiedzi wynika że facetem.. korzystasz z gumowej cipki? :) |
|
|
|
|
nie facetem nie .... to by było takie niehumanitarne
|
|
|
|
|
a Ty? bo chyba jestes Stefek facetem ;> czy to wysublimowany pseudonim ;> (p.s. sam postulowales zeby zaopatrywac sie w sex shopach wiec tylko poparlam propozycje, po uprzednim doglebnym przeanalizowaniu )
|
|
|
|
|
Jestem facetem z krwi i kosci
Nie wiem jak ty ale ja nie zaopatruje sie w sex shopach bynajmniej póki co :) |
|
|
|
|
hmmm... no ja też nie ale wydaje sie to byc niezawodnym sposobem na relaks moze warto spróbować
|
|
|
|
|
CYTAT hmmm... no ja też nie ale wydaje sie to byc niezawodnym sposobem na relaks moze warto spróbować No to próbuj, ja jednak wolę z dziewczyną niż z gumowymi zabawkami, dla ciebie polecam młot udarowy! (orgazm gwarantowany) :) |
|
|
|
|
próbowałeś
|
|
|
|
|
Nie! nie próbowałem ale domyślam sie skoro taki młot potrafi kruszyć beton to dlaczego ma nie powodować orgazmu?
|
|
|
|
ja myślę że może być trochę za ostry ... wiesz kobiety lubią deliketnie
|
|
|
|
|
Widocznie za młoda jesteś
|
|
|
|
no na mlot pneumatyczny w pochwie zdecydowanie za młoda ... ;]
|
|
|
|
|
To ile masz lat? 16?
|
|
|
|
a jaka jest dolna granica do onanizowania się młotem pneumatycznym? 17? to ja chyba nie z tej epoki jestem ...
|
|
|
|
|
skoro masz 17 to za mało na młot
Ja tam nie wiem co wy lubicie :) |
|