NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Oficjalne wyniki dla Stalowej Woli,
ff
Wysłany: 20 Cze 2010r. 23:04  
ziom a skad ty juz to miec ?:]

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 20 Cze 2010r. 23:04  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Cze 2010r. 23:08  
ale to juz gdzies na necie mozna obadac czy jakos zes z tym styczny ?:]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Cze 2010r. 23:46  
ty koles powyzej pewnie zagłosowałeś dziś na Komorowskiego. żal mi ciebie... i tych twoich głupich wypowiedzi... bleeee

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Cze 2010r. 23:58  
jak można być z tego dumnym? dla mnie to jest żałosne nawet gorzej niż załosne bleee

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 00:06  
Moja odzina głosowała na bronka, bo nie chca powtórki z ostatnich kilku lat rządzenia smieszna rączką.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 00:08  
ten wasz bronek plus tusk to aż sie niedobrze robi. co za ludzie mieszkają w tej stalowej woli... żal

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 08:42  
Statystyki bardzo dobrze pokazują kto głosował na Kaczyńskiego. W większości wsie i osoby z wykształceniem podstawowym i po zawodówkach. Jak Stalowa Wola ma się zmieniać na lepsze kiedy mieszkańcy mają mentalność niewykształconych ludzi ze wsi? Zachodnia Polska ma się dobrze, rozwija się świetnie. Wzorujcie się na nich zamiast ciągle szukać spisków polsko-rosyjsko-chińskich. Wstyd za Stalową Wolę...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 08:50  
stosunek wojewodztw to 7 do 9 a nie 5 do 11...
wojewodztwo mazowieckie zdecydowanie poparlo Pana Premiera Kaczynskiego,ludzie powoli zaczynaja rozumiec komu naprawde zalezy na tym zeby bylo nam lepiej.tlumaczenie ze elektoratem Jaroslawa sa ludzie ze wsi i podstawowce jest smieszne i nieprawdziwe.Co do sondazy to powinno sie ich calkowicie zakazac poniewaz sa zaklamane i robione na zlecenie pod konkretna partie,najbardziej obiektywnym okazal sie sondaz TVP..
Ciekawe za ile Napieralski przehandluje swoje 13% hmm czyzy rozpad koalicji i kop w dupe dla Waldiego? PO zrobi wszystko zeby zmonopolizowac wladze i na legalu robic swoje cmentarne przekrety...

swoja droga ciekawe skad wyborca pis aka acer aka notofrugo mial takie dane o tak wczesniej godzinie? chyba nie ma juz nikt watpliwosci ze jest on bezposrednio zainteresowany propagowaniem PO, podjerzwam ze moze dostawac za to pieniazki.Oficjalne dane beda znane dopiero dzisiaj!

ciekawym zjawiskiem jest to ze Polska w zasadzie jest podzielona na dwie polowki,lewa strona cala za Komurowskim prawa natomiast za Panem Jaroslawem.Szczerze ja nie mialbym nic przeciwko zeby ten podzial nastapil na plaszczyznie geograficznej,niech spadaja swiatowcy z "zachodu" i jak tak bardzo chca niech stworza Polske 2 na czele z ich kandydatem...i zyja dlugo i szczesliwe dopoki nie przejrza na oczy i nie wroca z powrotemna wschod nazywanym przez nich ciemnogrodem..do Polski prawdziwej haha

TYLKO JK! BRAWO PODKARPACIE!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 08:56  
tak... tu na forum wszyscy, którzy są za BK, są opłacani ze specjalnego funduszu rosyjskiego..

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 09:14  
Ciekawe czy teraz Kaczyński będzie zabiegał o głosy Napieralskiego. Pewnie już tylko nieliczni pamiętają, że Kaczyński chciał delegalizacji SLD. smiech2smiech2

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 09:21  
Nie lubię ani jednego ani drugiego, ale monopol na władze jest bardzo niewskazany - przykład mieliśmy w ostatniej dekadzie. Jeśli chodzi o PO to byłbym za Komorowskim gdyby nie ostatnie 3 lata. Na Podkarpaciu jest tylko gorzej i nie zmieni tego żadne większe poparcie dla PO.

To tyle.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 09:25  
Zapomniałeś, że po 2005 roku pełnie władzy miał PiS.

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 10:29  
CYTAT
Wczoraj Oleksy już wstępnie poparł Komorowskiego z Kwaśniewskim.

To raczej nic optymistycznego dla Kowalskiego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 10:45  
CYTAT
Nie wierze, że Napieralski poprze PiS, zwłaszcza, że w debacie powiedział: Ze mną możecie pokonać powrót IV RP, przecież nie będzie pokonywać IV RP z PiS, twórcą IV RP.

PSL okazał się nic nie wartą partią i koalicją, mam nadzieję, że PO pójdzie po rozum do głowy i stworzy z SLD rząd.

Ale Napieralski będzie czekał do ostatniej chwili z decyzją. Wczoraj Oleksy już wstępnie poparł Komorowskiego z Kwaśniewskim.

PIS jak i PO niczym się nie różnia teraz. Jeszcze w 2005 roku można było dostrzec różnice - tj. PO liberalna (rzekomo) a PIS prawicowy (rzekomo) Teraz tych różnic ja nie widzę. Obie partie są dla mnie lewicowe (co sam Komorowski udowodnił o służbie zdrowia) Także wyborcy Napierlskiego - możecie poprzeć obie te partie bo są takie same. To co mówią w TV, że będzie wybór między skrajnościami to jawna manipulacja i kłamstwo. Możecie porównać sobie słowa i programy tych partii a najlepiej dokonania.

Pamiętam słowa Jarka o SLD - potrzebna jest lewica, bez lewicy....
Wczoraj Komorowski powiedział dokładnie to SAMO.
Także wsparcie dla lewej nogi jest i będzie. I jak powiedział JKM - W Magdalence ustalono: Nigdy w Polsce prawica nie dojdzie do władzy. Plan jest realizowany doskonale. Jarek mówi też, że na prawo od PIS nie ma już nic. To w takim razie jaką partią jest PO ? nie lewicową, nie prawicową... no chyba, że nijaką jak Komorowski ciamciaramcia.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Cze 2010r. 10:53  
hilfe24!ty faktycznie potrzebujesz pomocy odpowiednich służb medycznych 24 godziny na dobę.Nie potrafisz polemizować,tylko atakujesz i szczujesz jak prawdziwy rasowy pisowiec.Ciekawe ile masz lat?Bo myślę,że jesteś w wieku tych osób,które zaraz po mszy przychodziły do mojego lokalu wyborczego.Średnia wieku 60-80.Czy wg.ciebie powinniśmy się cofać w jakimkolwiek rozwoju.Mój kandydat zginął w katastrofie,ale z dwojga złego głosowałem na człowieka zrównoważonego i opanowanego.Pozdrawiam i nie angażuj się tak bardzo emocjonalnie,bo odbija ci się to już na twoim zdrówku.uśmiech

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »