|
|
|
acer
weź zastanów się co ty piszesz o tym blokowaniu... a i Podkarpacie za nic nie przeprasza... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak każdy juz wie acer i wyborca pis to jedna i ta sama osoba. Dla zainteresowanych chętnie podam imie i nazwisko adres i numer tel. też się znajdzie Mój drogi ... (NARAZIE NIEWYMIENIE IMIENIA I NAZWISKA ALE PRZYJDZIE MOMENT GDY PRZEGNIESZ PAŁE I BĘDZIE PORAZ KOLEJNY WSTYD,PO CO CI TO???) daj sobie spokój z tą godną politowania propagandą ponieważ ośmieszasz całe P.O. w Stalowej Woli w którym są ludzie których szczerze lubie i szanuje pomimo różnic politycznych i ideowych a ciebie ludzie juz na ulicy wytykają palcami i śmieją sie za plecami
|
|
|
|
|
CYTAT Jak każdy juz wie acer i wyborca pis to jedna i ta sama osoba. Dla zainteresowanych chętnie podam imie i nazwisko adres i numer tel. też się znajdzie Mój drogi ... (NARAZIE NIEWYMIENIE IMIENIA I NAZWISKA ALE PRZYJDZIE MOMENT GDY PRZEGNIESZ PAŁE I BĘDZIE PORAZ KOLEJNY WSTYD,PO CO CI TO???) daj sobie spokój z tą godną politowania propagandą ponieważ ośmieszasz całe P.O. w Stalowej Woli w którym są ludzie których szczerze lubie i szanuje pomimo różnic politycznych i ideowych a ciebie ludzie juz na ulicy wytykają palcami i śmieją sie za plecami Chcesz przez to powiedzieć ze ta osoba jest pełnoletnia i na dodatek powiązana z jakąś partią ? Zgroza!!! |
|
|
|
|
CYTAT wstyd, rozwój Podkarpacia i Stalowej Woli zatrzymał się. Przykre ... Wyniki głosowania I tura - Zakład Karny w Białymstoku 1. KOMOROWSKI Bronisław Maria - 119 głosów 2. LEPPER Andrzej Zbigniew - 12 głosów 3. NAPIERALSKI Grzegorz Bernard - 8 głosów 4. KACZYŃSKI Jarosław Aleksander - 5 głosów 5. OLECHOWSKI Andrzej Marian - 2 głosy 6. PAWLAK Waldemar - 2 głosy 7. JUREK Marek - 1 głos 8. KORWIN-MIKKE Janusz Ryszard - 1 głos 9. MORAWIECKI Kornel Andrzej - 0 głosów 10. ZIĘTEK Bogusław Zbigniew - 0 głosów źródło - oficjalna strona Państwowej Komisji Wyborczej. ..... Komentarz zbędny źródło: jeden z komentarzy na onet.pl Wyluzuj z tą polityką Pozdrawiam i zdrowia wszystkim podniecającym się czymś tak nędznym jak polityka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak myślicie, jak będzie gdy Kaczyński zostanie prezydentem ?
Nie wiem jak będzie, ale chyba dla HSW lepiej niż jak był Komorowski MON gdzie był przeciwnikiem sprzętu dla wojska z Huty. Po za tym za rządów PO jakoś przeciętnemu Kowalskiemu na Podkarpaciu nie jest lepiej. PS I nie strasz mnie bo zmienił się kodeks karny i za straszenie jest prokurator. Niesamowite, to może przytoczysz ten art? :-] |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Jak myślicie, jak będzie gdy Kaczyński zostanie prezydentem ? zmieni się wam, gdy Kaczyński będzie blokował ustawy swoim wetem, jak mają być zmiany dla Polski, dla Podkarpacia? przez najbliższe 5 lat jak wygra Kaczyński nie będzie zmian wogóle, nie liczcie na lepsze jutro i nie narzekajcie na rząd Tuska, bo tusk nie blokował ważnych uchwał dla Polski, tylko Lech Kaczyński. Jakie to były te ustawy ważne dla polski?może przedstawisz merytorycznie? może ta była ważna dla rozwoju?tylko chyba tej bandy z PO Weto prezydenta do ustawy o funduszach dożywotnich emerytur kapitałowych Lech Kaczyński zawetował ustawę o funduszach dożywotnich emerytur kapitałowych w połowie stycznia argumentując, iż niedostatecznie zabezpiecza ona interesy przyszłych emerytów. Ustawa przewidywała utworzenie funduszy wypłacających przyszłym emerytom świadczenia z OFE. Funduszami tymi miały zarządzać zakłady emerytalne pobierające za swoje usługi opłaty w wysokości do 3,5 proc. kwot wypłacanych emerytom. Kwoty gromadzone w funduszach nie miały podlegać waloryzacji, a rosnąć miały tylko wtedy, gdyby fundusze miały zyski.Prezydent zarzucał ustawie m.in., że nie zabezpiecza ona interesów przyszłych emerytów przed negatywnymi zmianami gospodarczymi oraz potencjalnymi kryzysami finansowymi. Zdaniem prezydenta wadami ustawy były: zbyt wysoka opłata za usługi zakładów emerytalnych, brak mechanizmu waloryzacji oraz obowiązku utworzenia zakładu emerytalnego ze 100-proc. kapitałem skarbu państwa. no piękny rozwój chyba rzeby zdechnąć z głodu pewnie reszte tych zawetowanych ustaw też były bardzo dobre dla zwykłych ludzi no jeśli było inaczej to podaj merytoryczne argumenty i oświeć ludzi. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Opowiadasz bzdury to Komorowski i pan Tusk wetowali wszystkie ustawy które były rozwojem dla polaków. Jak mieć to tylko polskiego prezydenta!!!!!!!!!!Mam nadzieję że wygra prawdziwy Polak!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Tusk Cudok i Komrowski to jest jedno i to samo + Napieralski wystarczy zobaczyć jak głosują w rządzie.
|
|
|
|
|
nie bedzie rozwoju podkarpacia a dlaczego ? bo rzad z peło zabral fundusze rozwojowe m.in z podkarpacia na budowe nikomu nie potrzebnego stadionu w najbrzydszej i z najgorsza infrastruktura stolicy swiata czyli warszawie
|
|
|
|
|
Podkarpacie przeprasza za niepoparcie JKM w wyborach - taki powinien widnieć tytuł tematu
Ale i tak było nieźle Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
wyglada, że lecimy w śmieszność, jak Godziszów wybierając sobie kiedyś wójta z Samoobrony. Pewnie teraz jest w pisie i coś mi się wydaje, że nieprowadzenie kampanii przez kaczora, tak jak kiedyś bez bladka ujawnia postawy prawdziwych, wykształconych Polaków i my nieprawdziwi Polacy skazani jesteśmy na życie w zacofaniu itd.,itp....
|
|
|
|
|
CYTAT Opowiadasz bzdury to Komorowski i pan Tusk wetowali wszystkie ustawy które były rozwojem dla polaków. Jak mieć to tylko polskiego prezydenta!!!!!!!!!!Mam nadzieję że wygra prawdziwy Polak!!!!!!!!!!!!!!! nic dodać nic ująć Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Ciekawa jestem kto tak straszy forumowiczów podaniem publicznie imienia, nazwiska, telefonu i IP kompa.To chyba ktoś z adminów albo z kół zbliżonych do nich, bo kto może mieć wgląd w takie dane. Jeżeli tak jest, to bardzo nieładnie. Chyba jakieś zasady obowiązują, nie mówiąc już o przepisach. Dlaczego zarządzający nie reagują w takich sytuacjach?
A może by tak KOMUCH1 podał publicznie swoje imie, nazwisko, adres i numer telefonu. Ludzie miejcie swoje poglądy polityczne, dyskutujcie jednak o nich zachowując jakiś poziom, bo forum jest dla wszystkich do dyskutowania a nie do wyzywania i obrazy. |
|
|
|
|
Z wyników widać bardzo wyraźnie że na Jarka głosowali w większości wieśniacy którzy boją się postępu i cofają się wstecz zamiast wędrować z Europą i korzystać z nowoczesności
poparcie dla Kaczyńskich zawsze było wspierane przez ojca T. który wykorzystuje naiwność ludzi starszych czerpiąc z tego gigantyczne korzyści Ludzie w końcu może się obudzicie i zobaczycie coś więcej niż to co widać przez wasze okno Zobaczcie jak wygląda wieś w Europie a jak w Polsce Czas to zmienić !!! Ps. chcąc czy nie Stalowa Wola tez powstała po wykarczowaniu lasu a ludzie którzy ja zakładali pochodzili ze wsi tylko oni różnili się od was jednym szczegółem nie bali się zmian i tylko dlatego Stalowa istnieje do dziś Bierzmy przykład z przodków |
|
|
|
|
CYTAT widze że puszczają nerwy, nie jestem zadnym wyborcaPiS. I nie strasz mnie bo zmienił się kodeks karny i za straszenie jest prokurator. ciemniaku,niemasz pojęcia o kodeksie karnym a wiec przestań pisać farmazony i poraz kolejny robić z siebie idiote.Weź przykład ze swojego idola ćwierć hrabiego komorowskiego wejdz na wikipedie i poszukaj czym jest "groźba karalna" a czym jest ujawnienie danych osobowych i adresowych osoby postronnej. OŚMIESZASZ SIE PO RAZ KOLEJNY ŻAŁOSNY NIEUDACZNIKU |
|
|
|
|
Proponuję sie dokształcić w temacie bo pleciesz androny. Mamy już Cudakową Irlandię chcesz mieć KOmarykę prosze bardzo ale sam i na prywatnej wyspie tu w POlsce musi rządzić polak a nie polakopodobny. Niedługo zapukają do twoich drzwi specjalni agenci komory i powiedzą ze już tu nie mieszkasz będziesz miał wtedy miasto.Zastanów się co mówisz najpierw usiądz a potem stuknij się nastepnie możesz myśleć.
|
|
|
|
|
Tak przeprasza jak mozna glosowac na PIS czy chcecie zyc w panstwie policyjnym czy chcecie zyc w panstwie gdzie przez najblizsze kilka lat nie bedzie zadnych zmian tego chcecie tylko dlaczego was tak omamil tym ze sie niby zmienil tylko na czas wyborow
|
|
|
|
|
Donald też obiecywał zmiany i faktycznie słowa dotrzymał. Emigracja wzrosła,kolejne firmy sprzedane za grosze. A właśnie dzięki działaniom jak twierdzisz partii tworzącej państwo policyjne dowiedzielismy sie o panach Sobiesiaku i Dzewieckim, o planowanej sprzedaży za bezcen stoczni handlarzowi bronią itd.Przez lata rządu pisu nie odczułem na sobie, że zyje w państwie policyjnym wiec nie wiem czmu sie czepiacie ciagle tego sloganu? Może jesteście podobni do bronka on tez mówi tylko to co gdzies wcześniej przeczytał na kartce.A jak kartki nie ma i cos trzeba powiedzieć to mamy później takie kwiatki.Jedyny plus wystapień komora jest taki, że się czowiek pośmiać troche może.
|
|
|
|
|
sammael:
"norodowy fenomen polakow prezydenta kaczynskiego zle ocenialo 80% ankietowanych a teraz jego braciszek ktoremu marzy sie totalitarne panstwo ma tak wysokie popracie... wychodzi na to ze albo narod glupi albo jeszcze glupszy " Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
wymienić naród, a co,
z innej beczki, czym Napieralskiego będą chcieli kupić po takich wystąpieniach? i co zrobi Napieralski? - to jest dla mnie zagwozdka http://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA&feature=player_embedded ps. link odnośnie manipulacji (np totalitaryzmu Kaczyńskiego) klik I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Ja nie raz się zastanawiałam co takiego ludzie widzą w Kaczyńskim i w Komorowskim, że wierzą w ich obietnice i nadal obdarzają zaufaniem. Ja im nie wierzę. Nie oddałam na nich głosu
bo nie poszłam na wybory. Uważam, że w tej bidzie najmniej potrzebny jest kacyk, który nic nie może a tak dużo kosztuje. Kosztuje każdego z nas, bo to przecież z naszych podatków rozdyma sie ta administracja i reprezentacja. Wcale nie uważam że "pękam", że "jestem tchórzem". Po prostu nie znalazłam innego sposobu, aby się w tej sytuacji zachować. O słuszności mojej postawy przekonało mnie dodatkowo obejrzenie w wiadomościach informacji o dwóch wioskach, w których frekwencja była zerowa, po prostu nikt nie poszedł na wybory. Działo się to w proteście przeciwko ignorancji władzy, uprzedzonej o takich właśnie konsekwencjach olewania tych ludzi. Nic na to nie poradzę, ale jestem pod ogromnym wrażeniem zorganizowania się tej grupy ludzi oraz podziwiam sposób ich protestu i kulturalny język wypowiedzi w sprawie. |
|
|
|
|
Kiedyś już zadałem to pytanie ale nie dostałem odpowiedzi, więc zapytam ponownie, pytanie jest do zwolenników Komorowskiego. Dlaczego warto głosować na Komorowskiego(PO) ? Odpowiedzi typu " a co zrobił PiS" będą świadczyć o tym ze głosujący prócz wrogości do przeciwnej partii nie ma odpowiedniej wiedzy na temat swojego kandydata.
Nie jestem za Pisem tym bardziej za PO. |
|
|
|
|
POlszewiki na czele z Komaryką i Cudokiem uśmiechnięci z likwidacji i sprzedaży kraju! Następny krok to wprowadzenie podatku katasralnego czyli katastroficznego dla polaków! Zniszczyć i wytępić naród i objąć całkowitą władzę! To są ich cele!
|
|
|
|
|
Przykro mi ze tyle mlodych osob glosuje na Kaczynskiego nie rozumiem dlaczego? Zobaczcie wyniki glosowania na zachodzie kraju oni wiedza na kogo glosowac.
|
|