|
|
|
Witam
Na K.E.N. jest sklep komputerowy Karen a w nim pracuje pewna bardzo ładna Pani.... Czy ktoś cos wie o niej ? Obrączki niby nie ma ;)... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agnieszka, kiedyś jej chłopakiem był właściciel tego sklepu, a skoro ona wciąż tam pracuje to należy się spodziewać, że ta kwestia się nie zmieniła.
|
|
|
|
|
Chyba masz racje ale fakt faktem super laseczka
|
|
|
|
|
Ładna kobitka..jakis czas temu ( okolo roku moze wiecej ) widzialem ze jest w ciazy ale czy ma meza to nie wiem
|
|
|
|
|
a ja dodam że jest bardzo miła i sympatyczna
|
|
|
|
|
koniec tematu bo kobitka zajęta i tyle
|
|
|
|
|
Jest szczęśliwą żoną i matką, więc jedyne na co możecie liczyć to pomoc w wyborze komputera
|
|
|
|
|
Kupowałem tam laptopa, fakt ... pani śliczna i miła (co nie zawsze idzie w parze), mężatka - to nic... Daję 9pkt.
|
|
|
|
|
Nie dosc ze jest mila i sliczna to jeszcze jest kompetentna w sprawach komputerowych co jak na kobiete jest rzadkoscia
A tak w ogole to ona ma dziecko i meza tez. |
|
|
|
|
CYTAT Witam Na K.E.N. jest sklep komputerowy Karen a w nim pracuje pewna bardzo ładna Pani.... Czy ktoś cos wie o niej ? Obrączki niby nie ma ;)... Nie martw się, dopóki żyje jest niczyja |
|
|
|
|
Nie ma to jak wyciągać łapy po nie swoje.. tfu Taak.. na pewno by zaraz rzuciła męża który ją kocha dla przypadkowych facetów, którzy widzą w niej tylko walory "wewnętrzne".
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma to jak wyciągać łapy po nie swoje.. tfu Taak.. na pewno by zaraz rzuciła męża który ją kocha dla przypadkowych facetów, którzy widzą w niej tylko walory \"wewnętrzne\". Stwierdzam jedynie, że dopóki żyje jest niczyja. Nie twierdzę, iż porzuci męża. Kobieta ta w istocie nie stanowi czyjejś własności-nie jest zatem własnością męża |
|
|
|
|
[/cytat] Stwierdzam jedynie, że dopóki żyje jest niczyja. Nie twierdzę, iż porzuci męża. Kobieta ta w istocie nie stanowi czyjejś własności-nie jest zatem własnością męża [/cytat]
Dobra, dobra. Mniejsza o nazewnictwo, wiadomo o co chodzi. Znam taką retorykę. Dawanie sobie nawzajem swobody, poszerzanie horyzontów.. bla bla bla a w skrócie jest to zwykły hedonizm. Krótko podsumowując trzeba było by być głupim żeby stabilny związek ryzykować dla burzy hormonów. |
|
|
|
|
kto nie ryzykuje ten nie ma ;-)
|
|
|
|
|
CYTAT Stwierdzam jedynie, że dopóki żyje jest niczyja. Nie twierdzę, iż porzuci męża. Kobieta ta w istocie nie stanowi czyjejś własności-nie jest zatem własnością męża [/cytat]Dobra, dobra. Mniejsza o nazewnictwo, wiadomo o co chodzi. Znam taką retorykę. Dawanie sobie nawzajem swobody, poszerzanie horyzontów.. bla bla bla a w skrócie jest to zwykły hedonizm. Krótko podsumowując trzeba było by być głupim żeby stabilny związek ryzykować dla burzy hormonów. [/cytat] O ile związek ten jest stabilny i harmonijny |
|
|
|
|
a to już nie innym sądzić czy stabilny czy nie. Bez sensu włazić z buciorami i sprawdzać. Nie ma czegoś takiego jak związek idealny, nad wszystkim trzeba ciągle pracować. Zresztą ja się zawsze dziwiłam odbijaczom i odbijaczkom, że w ogóle chcą się wiązać z wiarołomną osobą. Przecież już na starcie wiadomo, że ktoś taki nie jest ani wiarygodny ani wart zaufania. A jeszcze śmieszniejsze są potem żale, że zdradziła/zostawiła.. no sorry ale zrobiła to raz to jak najbardziej może tak być następnym razem. No ale pytanie czy komuś w ogóle chodzi o związek czy tylko o figo fago..
|
|
|
|
|
CYTAT kto nie ryzykuje ten nie ma ;-) jak wykopiesz grudkę złota, to lepiej zakończ bo kopiąc dalej możesz trafić na g...o |
|
|
|
|
CYTAT a to już nie innym sądzić czy stabilny czy nie. Bez sensu włazić z buciorami i sprawdzać. Nie ma czegoś takiego jak związek idealny, nad wszystkim trzeba ciągle pracować. Zresztą ja się zawsze dziwiłam odbijaczom i odbijaczkom, że w ogóle chcą się wiązać z wiarołomną osobą. Przecież już na starcie wiadomo, że ktoś taki nie jest ani wiarygodny ani wart zaufania. A jeszcze śmieszniejsze są potem żale, że zdradziła/zostawiła.. no sorry ale zrobiła to raz to jak najbardziej może tak być następnym razem. No ale pytanie czy komuś w ogóle chodzi o związek czy tylko o figo fago.. Patrząc na to w kategoriach obowiązującej moralności: tak niegodziwe jest włażenie z buciorami i sprawdzanie....... Autor tego tematu nie jest jednak niegodziwcem starającym się włazić komuś w życie, a moje stwierdzenie wywołało niepotrzebne zamieszanie, za co przepraszam. Ps. Ma jednak prawo do podziwiania najprawdopodobniej wybitnej urody owej bogini |
|
|
|
|
ja do autora nic nie mam, zwłaszcza, że elegancko się wycofał. Jak to mówią, kto pyta nie błądzi. Dobrze , że spytał. A ja się odezwałam nie tylko z powodu tego twierdzenia.. tylko więcej było podejrzanie moralnych porad. Tu nie tylko chodzi o moralność tylko ,że pewnymi działaniami za jednym zamachem można skrzywdzić kilka osób na raz.. warto o tym pamiętać. Ja też już tu w tym wątku nie będę mieszać i narzucać światopoglądu.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT kto nie ryzykuje ten nie ma ;-) jak wykopiesz grudkę złota, to lepiej zakończ bo kopiąc dalej możesz trafić na g...o no dokladnie ale mozna trafic i na tone :] |
|
|
|
|
pozwolę sobie jeszcze odpowiedzieć..
CYTAT CYTAT CYTAT kto nie ryzykuje ten nie ma ;-) jak wykopiesz grudkę złota, to lepiej zakończ bo kopiąc dalej możesz trafić na g...o no dokladnie ale mozna trafic i na tone :] "Można" ze sporym prawdopodobieństwem na hollywoodzkich filmach. A w rzeczywistości można nawet tej jednej grudki nie znaleźć a co dopiero stertę. Ale to zależy jeszcze co kto rozumie przez grudkę złota.. |
|
|
|
|
jak to co szczescie :] dla kazdego co innego :]
|
|
|
|
|
kobieta jest na pewno zamężna bo obrączkę ma na palcu
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czy jakiś MOD moze zamknać ten temat bo to jest niesmaczne !
|
|