|
|
|
Siema, szukam kogoś kto pojechałby Do Limanowej w dniach 09-11.07.2010 na Gorskie Samochodowe Mistrzostwa Polski. Wyjazd koło 10 w piątek powrót w niedziele wieczór.
opłacam wyjazd, nocleg i wyżywienie. Chodzi o kogoś kto ogarnąłby zmianę 4 opon w razie deszczu i po odjeździe auta schował narzędzia. Generalnie robota na sobote niedziele auto wraca 5 razy z góry a tak wolne i oglądanie najszybszych. Jak ktoś jest chętny to zapraszam na pw "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
powodzenia tam ^^
|
|
|
|
|
dzieki ma sumarum znalazłem dwóch pasjonatów wiec bedzie fajna zabawa.
A że auto słabe bo worek kasy jakoś nie znalazł sie sam to jedziemy dla zabawy "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
widziałem filmy na youtube z tych rajdów i chyba bardzo szybko trzeba tam jeździć-nie boisz się tak?
|
|
|
|
|
ja mam wolne auto to sie nie martwie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
No to po co tam jedziesz jak nie bedziesz szybko zasuwał.To co to za rajdy sa
|
|
|
|
|
nie zrozumiałeś ironi.
Moje auto nie nalezy do czołówki która popyla ponad 200 w zakrętach. Moje jest wolniejsze na tym polega to. jedni tłuką się w czubie klasy open wydając dziesiątki tysięcy, a inni jak my jadą dla frajdy w klasie Historycznej. Oczywiscie każdy jedzie tak szybko jak może on i auto. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
no to napisz ile twój wyciąga? a ile jedziesz na zakręcie jak tamci po 200? a jakie masz auto w ogóle? napisz coś więcej bo mnie temat zaciekawił może pojechałbym popatrzeć
|
|
|
|
|
skoro mnie znasz po ksywie to po co pytasz, mam ten sam model od zawsze tylko któas buda z rzędu
|
|
|
|
Jacek jezdzi cinkuczento 700 na lpg, wariat jakich malo :p
|
|
|
|
|
mara potwór jakich mało. Ale i loluś to ktoś ze starych wyjadaczy
|
|
|
|
E coś ci się pomyliło.Ja sie boje predkości..mnie dobrze w mksie w drugim rzędzie za kierowcą.Znam cię po ksywie bo jesteś znany w Stalowej że startujesz i wogóle zapitalasz.
|
|
|
|
|
policja pewnie czyta^^ bedzie nagonka na tygryska juz wszyscy wiedza :]
|
|
|
|
|
Ifelgood moje auto wymaga zmiany oleju co eliminacje.
Z przyczyn eonomicznych cała trasą jaką robie na kołach to garaż - stacja benzynowa. Reszta niestety tylko na lawecie. Więc i policja może szukać. Stoi sobie na lawecie cały czas "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|