|
|
|
no mieszka w gdyni ale 2ga siedziba na helu :] wiec rzut beretem, wytlumaczcie mi w jaki sposob wykorzystuje sytuacje ? ze trzyma tam jescze jakies rzeczy ? taka wam to roznice robi czy pokoj bedzie stal pusty czy cos w nim jescze bedzie ? te 3 miesiace naleza sie jej jak psu buda na zime
daro jakie remonty ? jak wczesniej pytalem uwazasz ze prezydenckie apartamenty to upierdolona zagrzybiona melina ? CYTAT Zimą potrafiła tam zamarzać woda. Trzeba pomalować ściany, zrobić porządek z wentylacją i klimatyzacją ile potrwa malowanie scian w pokoju nawet duzym ? ile potrwa oczyszczenie wentylacji i klimatyzacji ?:] no ludzie... ciekaw jestem czy jak by ci starzy kipneli to pierwsze o czym bys myslal to zeby pozbierac ich rzeczy ^^ bo co ludzie powiedza no to w chooy wazne :] nie bije piany ja mam to w sumie kolo dupy, probuje tylko zrozumiec czym sie kierujecie czepiajac sie takiego chujostwa :] edit: acer tobie odpisal juz abstrakcyjny prawo do uzytkowania lokalu ;] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z Gdyni do helu jest jakieś 100 km. Niezły trzeba mieć rzut tym beretem.
Ja nie mam pretensji, że zabiera rzeczy rodziców z pałacu niech to robi. Mi się nie podoba, że tam mieszka. Bo do tego prawa nie ma. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Z Gdyni do helu jest jakieś 100 km. Niezły trzeba mieć rzut tym beretem. Ja nie mam pretensji, że zabiera rzeczy rodziców z pałacu niech to robi. Mi się nie podoba, że tam mieszka. Bo do tego prawa nie ma. no bez jaj ludzie z lodzi do warszawy intercity codziennie do roboty jezdza :] poza tym pokaz mi gdzie jest napisane ze ona tam mieszka ? wytlusc mi ten fragment tekstu zebym go znalazl :] nie ma tam czegos takiego :] jest wyraznie napisane ze pomieszkuje czyli se wpada, odwiedza, co jakis czas itd :] edit: i nie 100 tylko 74 ;-) edit2: jest dalej no ale nic idioci z super naglowkami z super expressu :] |
|
|
|
|
fakt jest faktem, wykorzystuje pieniążki podatnika ile może, ale to trend pisowski... w wielu samo, choćby ten bojkot poselski obrad a potem pisali sobie uzprawiedliwienia dla 300 zł, kaczor też. A zięciu ma bazę do wypadów z Milerem i Oleksym... to z rozpaczy tej spotyka się z nimi obłuda i tyle
|
|
|
|
|
a starosta Siembida co zrobił ze służbowym samochodem ? nie było to wykorzystanie służbowych pieniędzy na cele partyjne ?
oni mają to już wrodzone, doić jak najwięcej i przez jak największą ilość osób z partii (przykład radnych zatrudnionych w starostwie - wygrali konkursy, ciekawe) A Zarzeczny Janusz poleciał z PO do PiS bo dostał tam stanowisko wicestarosty. Będąc dziś w PO nie miałby tej funkcji. |
|
|
|
|
CYTAT fakt jest faktem, wykorzystuje pieniążki podatnika ile może, ale to trend pisowski... w wielu samo, choćby ten bojkot poselski obrad a potem pisali sobie uzprawiedliwienia dla 300 zł, kaczor też. A zięciu ma bazę do wypadów z Milerem i Oleksym... to z rozpaczy tej spotyka się z nimi obłuda i tyle ciekaw jestem czy komorowski sie z palacu wyprowadzi ? :] z tego co napisali to byla jedna noc i to wszystko :] chyba ze masz jakies inne informacje to sie podziel :] ty ze znajomymi spotykasz sie z rozpaczy ? i ktos nazywa to tajnym spotkaniem ? skoro bylo tajne to jak sie super express dowiedzial ? hehe beczka smiechu i to wszystko :-) a doic bedzie kazdy ^^ jak jkm mawia nie trzeba zmiany swini przy korycie tylko trzeba zlikwidowac koryto i tyle w temacie :] |
|
|
|
|
najpierw, że nie ma takiego prawa, później, że jest pełnoletnia, kurcze zacznijcie zbierać podpisy do Kwaśniewskich ponieważ Ola Kwaśniewska przez 5 lata mieszkała będąc pełnoletnia z rodzicami. Niech oddają kasę :-]
Bo do tego prawa nie ma. co niektórym podać kodeks, tytuł, artykuł i tak okazało się za trudne |
|