|
|
|
Szukam dobrego ginekologa! Mozecie mi kogos doradzic?? Potrzebuje kogos miłego przyjaznego i dobrego w swoim fachu!
// nie piszemy z caps lockiem !!! - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Micała, jest fajny, miły i jak dla mnie dobry, przyjmuje w szpitalu, na edukacji i na hutniczej
|
|
|
|
|
Adamczyk...naprawdę bardzo dobry lekarz.. Miły i sympatyczny. Ma nowoczesne USG. Nagrywa na płytki ruchy płodu itd.
Dba o swoich pacjentów. Jeszcze nie słyszałam złego słowa o nim. |
|
|
|
|
dr. paśko
|
|
|
|
|
popieram dr. Adamczyk wspaniały lekarz
|
|
|
|
|
ADAMCZYK
|
|
|
|
|
Libera jest w porzadku
Limit |
|
|
|
|
ja moge sie wypowiedziec na temat lekarzy z ktorymi mialam stycznosc:
otoz osobiscie polecam dr Micala- jest sympatyczny, pozartuje, pogada. no i badania sa ok. dr adamczyk slyszalam ze dobry i ma nwe sprzety ale ze szpitala nie wspominam go dobrze- malo sympatyczny, jak sie nie spytasz co jest- to sam nie powie, malomowny, obecnie bym do niego nie poszla dr zymroz podobno zboczony hehe ale ja ze szpitala go zapamietalam jako jajcarza - zartobliwy, zastrzezen do niego nie miala byc moze dlatego ze nie chodzilam do niego nieznam go na tyle zebym mogla cos wiecej powidziec dr lorkowska na poczatku wszystko super, ale pozniej przy problemach nie podobalo mi sie jej zachowanie, dr pasko - jest ok dr bies- miaalm z nim kontakt i chyba nie za dobry , od kumpla slyszalam ze zona jego tez miala problemy z nim z prywatnych polecam - dr sazynskiego tylko wizyty drogie, bardzo opiekunczy zcasem chyba nad |
|
|
|
|
A dr Piechnik ??
Dorii |
|
|
|
|
Polecam dr Micała - był moim lekarzem prowadzącym.Miły, kulturalny i można z nim o wszystkim pogadać! Bez problemu daje skierowania na badania.
Zresztą uważam, że każdy lekarz jest dobry, dopóki nic się nie dzieje!!! |
|
|
|
|
CYTAT A dr Piechnik ?? Poleciła mi go znajoma i sama nie wiem czy jest "dobry", chodziłyście do Niego ?
Dorii |
|