|
|
|
Daro1 zapytaj dzieci z podstawówki ile kosztuje kupienie 700 lizaków, a ile 150 000, to prosty przykład dla Ciebie, abyś się nie przegrzał.
Po za tym jak napisałem zrobił to na mocy prawa które mu przysługiwało, czytaj ze zrozumieniem. A Tuska, co stał się zwierzchnikiem sił zbrojnych? Napisz mądralo na podstawie czego wysyłał. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty chłopcze weź drabinę i wejdź na jakiś poziom dyskusji, bo mimo, że sądzisz o sobie dobrze możesz być osamotniony hehe a Premier wysyłał pewnie bezprawnie, takie prawo i sprawiedliwość
|
|
|
|
|
po co mam wchodzic na wyższy poziom skoro nie umiesz sobie poradzic z obecnym? :-]
nie wiem, może masz problem ze zrozumieniem tekstu, więc jeszcze raz: Napisz mądralo na podstawie czego wysyłał |
|
|
|
|
bo są to podległe mu służby i jest ich szefem pośrednim na podstawie wielu ustaw, ale skąd masz to wiedzieć a to, że próbujesz mnie obrazić... zapewniam, że żeby mnie obrazić trzeba coś sobą reprezentować
|
|
|
|
|
jednak widzę, że za wysoko postawiłem poprzeczkę, dwa fakultety to chyba za mało, postaraj się o trzeci, może jakaś szkoła wieczorowa ? :-]
|
|