|
|
|
tak dla równowagi :-) interesujące jest to co on mówi o kobietach A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
i dalszy ciąg wystąpienia :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
1. Czy musi Jarosław tak mlaskać i mówić tak "ociężale"? Nieciekawy flow albo kulawa dykcja.
2. To przemówienie pisał mu licealista? Banały, komunały, demagogia i populizm :p 3. Jego polityka niebezpiecznie skręciła w lewo. *Nazwał "PO partią bogatych", stwierdził ze państwo musi pełnić funkcję socjalną bo "po to jest". *Za czasów PIS rosły zarobki i wszystko, a pogorszenie sytuacji nie wynika z kryzysu [bo tego "nie było"] ale z rządów PO. *Stwierdził ze koniec z polityką oszczędzania i że trzeba wydawać. Pytamy się więc: *dlaczego nie zacząć od wyjścia z zadłużenia i spacyfikowania deficytów budżetowych. *skąd pieniądze na wydatki? czyżby od nas? Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
Czepiasz się
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|