|
|
|
Czy to strojenie drewnianych słupków na mszę prymicyjną w kościele wyglądającym jak cyrk, gałązkami tui i dębu to nie jest czasem grzech ekologiczny, przed którym tak przestrzegał "telewizyjny ksiądz"?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Widać ,że stroili wtedy drzewka i nie oglądali tego i ksiadz też wtedy był z nimi a teraz nie dostaną rozgrzeszenia
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Czy to strojenie drewnianych słupków na mszę prymicyjną w kościele wyglądającym jak cyrk, gałązkami tui i dębu to nie jest czasem grzech ekologiczny, przed którym tak przestrzegał \"telewizyjny ksiądz\"? Nie wiem jakimi gałązkami są udekorowane te słupki ale napewno nie zaliczył bym ich do odpadów niebezpiecznych dla środowiska, przeciwnie gdy się rozłożą wzbogacą glebe. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy to strojenie drewnianych słupków na mszę prymicyjną w kościele wyglądającym jak cyrk, gałązkami tui i dębu to nie jest czasem grzech ekologiczny, przed którym tak przestrzegał \\\"telewizyjny ksiądz\\\"? Nie wiem jakimi gałązkami są udekorowane te słupki ale napewno nie zaliczył bym ich do odpadów niebezpiecznych dla środowiska, przeciwnie gdy się rozłożą wzbogacą glebe. Super podejście tnijmy więc wszystko co zielone przecież się rozłoży |
|
|
|
|
arek1s dobrze, że ty masz zdrowe podejście. Przyjdź w zimie i czep się choinek.
|
|
|
|
|
bo ksiedzu wszystko moZna nawet gałezie łamac i jest dobrze
|
|
|
|
|
widziałeś, że łamał?
|
|
|
|
|
CYTAT Widać ,że stroili wtedy drzewka i nie oglądali tego i ksiadz też wtedy był z nimi a teraz nie dostaną rozgrzeszenia Od jakiegoś czasu zauważyłem u pani niepokojące objawy być może to napięcie nerwowe przed/.../ Wszystko pani zaczyna przeszkadzać/.../ Młodzież wracająca po baletach z MC2 teraz troska o to czy inni ludzie zostaną rozgrzeszeni a o pisaniu Capsem nie będę wspominał/.../ Co się z panią dzieje słoneczka za dużo czy wredne komary poczęstowały panią jakimś dziadostwem!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Gdyby tak uważnie czytać(ze zrozumieniem) to co piszę to co piszę to nie trzeba by było pytać....młodzież wracająca absolutnie mi nie przeszkadza i nie napisałam czegoś takiego! Co do rozgrzeszenia to ani mnie grzeje ani ziębi choinka i drzewka...chcą niech stroją albo łamią.........widać to wszystko przez te komary bo słońca wtedy nie było
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|