|
|
|
a ojciec kaczynskiego kim był tego nie mowia pisowcy a w PO szukaja dziadkow i pradziatkow wstyd ihańba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myślę, że był lepszym człowiekiem niż Twój, stąd ta zawiść
|
|
|
|
|
to się nazywa celna riposta i na temat
|
|
|
|
|
CYTAT ...echodna, myślę że PO jest tak naprawdę za prywatyzacją. Wystraszyli się, że jak nie zareagują to wróci spot reklamowy z 2005 roku o prywatnym szpitalu i karcie kredytowej. Nawiasem mówiąc kłamliwy jak cholera. Może i PO od PiS się nie różnią. PiS jest bardziej socjalistyczny. Różnica polega na sposobie uprawiania polityki. Ta PO mi bardziej odpowiada. Nie mając wyboru.. :(:(:( Wolę socjalistów którzy robią więcej liberalizmu niż pseudo liberałów co robią tylko socjalizm. Po za tym bliżej mi do konserwatystów niż do świeckich kretynów co to chodzą na parady gejów i pokazują się w ich towarzystwie. Jedynym plusem obecnej ekipy jest zlikwidowanie przymusu do wojska. Więcej nie jestem w stanie powiedzieć. Jeżeli ma się pomysły na rządzenie to realizuje się je odrazu po obraniu rządów bo jeżeli przez pierwszy rok dana partia nie zrobi nic tak później nie zrobi też nic, bo będzie się bała zmian przed wyborami, żeby nie przegrać. Ja dziękuję za PO co prawda nie po drodze mi z PISem ale lepszy uczciwy polityk, niż szuja dla której "szacher macher" to normalność. Ale mogę się mylić odrobinę bo w zasadzie te partie wiele łączy niż dzieli. Język taki sam, polityka podobna, nawet ludzie ci sami co byli w jednej teraz są w drugiej partii więc zastanawiam się nad tym po co kogoś popierać... filmik Kafarka w zupełności oddaje rzeczywistość. Partia BOBRÓW. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
oj ty Komorowski skończ już pieprzyć te swoje głupoty. Wczoraj w debacie powiedział cos takiego: że zrobiono wszystko, aby wyjaśnić katastrofe smoleńską. A tyle zrobił ten komorowski ze szok hehe. tzn nic. jak ludzie głosujecie na komorowskiego to znaczy ze cos z wami nie halo jest. jak sie widzi tuska spiewającego sto lat komorowskiemu to az sie niedobrze robi. ludzie gdzie wy macie oczy
|
|
|
|
|
jasne że nie wyjaśniono ja np jestem ciekawy w jakim stopniu i czy bezpośrednio Kaczyński wymusił decyzje pilotów i dalej mam nadzieję że dostanę odpowiedź na to
|
|
|
|
|
Kaczyński wymusił decyzję pilotów. Oglądaj gościu dalej TVN to będziesz gadał takie głupoty. Zasada nie masz pojęcia to nie zabiraj tu głosu nawet
|
|
|
|
|
sam ćwoku nie masz pojęcia pamiętasz może jego wypad do Gruzji i potem że pilota zmusili do emerytury? hehe a Ty oglądaj dalej TVPis
|
|
|
|
|
CYTAT sam ćwoku nie masz pojęcia pamiętasz może jego wypad do Gruzji i potem że pilota zmusili do emerytury? hehe a Ty oglądaj dalej TVPis bzdury gadasz, pilotowi się nic nie stało nie manipuluj, i druga sprawa, od kogo chcesz się dowiedzieć faktów o katastrofie? od komisji MAK? która przesłała nam kopie wg których tutek 101 może latać z prędkością 70 km/h ?! stenogramy zostały "przeliczone" i nic tam nie jest prawdziwe, więc od kogo oczekujesz tego swojego news'a? I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
wysłali go na emeryturę bezpośrednio po locie do Gruzji a potem Tusk dopiero dał Mu medal, odmówił lądowania w Tibilisi, jak nie znasz faktów to po co piszesz? a opierasz się na opinii ruskich generałów co wspierali pucz Janajewa i wogóle mają bujną przeszłość, piszesz wciąż te bajki pisowskie z różnych nicków i po co, myślisz, że ludzie rozumu nie mają, czy sądzisz po sobie, opowiadaj sobie podobne brednie w biurze bladego tonego to może nawet ci zaklaszcze
|
|
|
|
|
Kaczyńscy się ojcem nie chwalili, bo jako były AK'owiec poparł "nową władzę". Dzięki temu chłopaki mogli robić karierę w TV:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT wysłali go na emeryturę bezpośrednio po locie do Gruzji a potem Tusk dopiero dał Mu medal, odmówił lądowania w Tibilisi, jak nie znasz faktów to po co piszesz? a opierasz się na opinii ruskich generałów co wspierali pucz Janajewa i wogóle mają bujną przeszłość, piszesz wciąż te bajki pisowskie z różnych nicków i po co, myślisz, że ludzie rozumu nie mają, czy sądzisz po sobie, opowiadaj sobie podobne brednie w biurze bladego tonego to może nawet ci zaklaszcze oprócz odznaczenia Srebrnym Krzyżem za zasługi dla obronności to nie potrafię nic innego znaleźć ? http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/08690964 na twojej gazetce wymiotnej też szukałem i ...nic. więc proszę znajdź coś wiarygodnego na poparcie swoich bzdur i wiarygodnie doucz innych, (podpowiem kpt. Grzegorz Pietruczuk) - być może jest taka procedura w takich kwestiach i parodniowy urlop byłby logiczny, emerytura? wątpię - nie piszę z różnych nicków - owszem uważam, że niektórzy ludzie rozumu mają mało, ale często z nimi dyskutuje (dla zabawy) - biuro bladego tonego ? chyba jednak jesteś lokalnym "urzędnikiem" i to jest dla ciebie zrozumiałe, dla mnie nie, do twojej wiadomości ja nie kumam takiej gwary? traktuj mnie jak "nietutejszego" pisz nazwiska, albo wymyśl coś innego Andrzejek poruszasz nieciekawe kwestie, tym bardziej, że o komorowskich robi się coraz głośniej na forach, proponowałbym nie ruszać kwestii rodziców, no chyba, że zachęcisz? I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
zniesmaczasz mnie, od interlokutora wymagam trochę inteligencji i nie mogę z tobą rozmawiać wybacz
|
|
|
|
|
Kafarek, kiedy mi odpowiesz na pytanie??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT jasne że nie wyjaśniono ja np jestem ciekawy w jakim stopniu i czy bezpośrednio Kaczyński wymusił decyzje pilotów i dalej mam nadzieję że dostanę odpowiedź na to Wiesz więcej niż komisja badająca tą sprawe. Zdradz więcej szczegółów. |
|
|
|
|
wszyscy albo z braku odwagi lub z wyczucia taktu wyjątkowego, o której nawet druga strona pojęcia niema, nie mówią tego wprost, ale zapewniam, że poznamy prawdę wcześniej czy później choćby uznano niebawem kaczora nawet za błogosławionego a ty chłopcze nie wciągniesz mnie w dyskusję
|
|
|
|
|
Nikt nie wie jak naprawdę było. Faktem jest, że w Gruzji Protasiuk był drugim pilotem. Po nagonce na pierwszego pilota "Gruzińskiego" samolotu (pismo Gosiewskiego i złożenie doniesienia do prokuratury przez Karskiego) Protasiuk wiedział co go czeka jak nie wyląduje. Te zapisy, które wszyscy chyba widzieli nie wiele wnoszą. Na pewno sytuacja Gruzińska miała wpływ na decyzje Protasiuka w Smoleńsku.
|
|
|
|
Ja niemam nawet ochoty z Tobą dyskutować, chłopcze.Po wypowiedziach widze ze już uczulenia dostajesz na słowo PiS tylko skoro masz taką wiedze to poprosił bym jeszcze o szczęsliwe numery na kolejne losowania totolotka.
|
|
|
|
|
spadaj gówniarzu
|
|
|
|
|
CYTAT spadaj gówniarzu Tylko na tyle Cię stać, skąd pewność ze nie jestem starszy ? |
|
|
|
|
bo głupio piszesz jakbyś był starszy tobyś mądrzej pisał, bo jest coś takiego np jak doświadczenie
|
|
|
|
|
CYTAT zniesmaczasz mnie, od interlokutora wymagam trochę inteligencji i nie mogę z tobą rozmawiać wybacz wybaczam I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
CYTAT bo głupio piszesz jakbyś był starszy tobyś mądrzej pisał, bo jest coś takiego np jak doświadczenie Może niezrozumiale dla Ciebie a jak czegoś nierozumiesz to odrazu dla Ciebie jest głupio ? Doświadczenie to moze i masz ale nie wysilasz się by pochwalić się tym .Może i masz doświadczenie w wężu na telefonie, braniu kasy od rodziców i w beztroskim życiu ewentualnie |
|
|
|
|
no tak, trochę to smutne, ale cóż świat byłby nudny jakby wszyscy mądrzy byli
|
|
|
|
|
CYTAT no tak, trochę to smutne, ale cóż świat byłby nudny jakby wszyscy mądrzy byli Nie oznacza to ze mógł byś troche zmądrzeć. |
|