|
|
|
co możecie mi powiedzieć o szkole podstawowej nr. 7 i 3 w Stalowej? Chciałam tam zapisać dziecko i jestem ciekawa jaką te szkoły mają opinię. Chodzi mi o punkt widzenia dziecka ale też rodzica, jacy są nauczyciele i ogólna atmosfera w szkole.
Nie wiem którą wybrać Z góry dziękuję za każdą opinię. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam, jak masz wybór to zapisz dziecko do PSP nr 11 - najlepsza szkoła w stalowej Woli
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
12 też nie jest zła ale przeważnie dla rodziców liczy się żeby daleko nie było....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Właśnie, najważniejsze żeby dzieci miały blisko do szkoły, wszystkie szkoły są takie same.
A ty znawca możesz uzasadnić dlaczego 11 jest najlepsza? |
|
|
|
|
PSP 7 jest wstaniałą szkołą, chodziłam tam i jestem naprawde zadowolona, nauczyciele są wspaniali, zdobywałam świadectwa z paskiem, rodzice byli też zadowoleni. A najbardziej podobały mi się częste konkursy, zabawy i łączenie nauki z zabawą.
Zachęcam Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
Właśnie świadectwa z paskiem... pewnie teraz będzie że dobry uczeń odpisał .....rodzice tych bez pewnie winią szkołę lub nauczycieli,że ich pociechy takich nie mają....mam nadzięję,że takich jest mało
W 12 też jest nauka połączona z zabawą i różne atrakcje.Każda szkoła jest teraz na poziomie chyba w Stalowej....? Czy są jakieś złez niskim? Wszędzie przecież ten sam program. Ale ogólnie to moim zdaniem każda szkoła jest dobra dla tego dziecka które się chce uczyć....... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jeżeli masz wybór...
to prędzej 7 niż 3 moje było w 3 i jestem na nie ale jak mówią poprzednicy najlepiej to 11 lub 12 atmosfera dla dzieciaków sprzyjająca nauce i ciekawie prowadzone lekcje a dzieciaki są prowadzone pod kątem swoich zdolności Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Anulka co to za temat z tym prawem jazdy? Ukryta reklama?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
całkiem możliwe Andrzejku - nie mam z tym nic wspólnego
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Całkiem możliwe? Sprawdź sama:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|