|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przeczytałem wątek o Blidzie i przynajmniej ja tam nie widze żadnej bzdury.Babka okradła państwo i pewnie nadal by to robiła.Podczas akcji nie wytrzymuje psychicznie i robi to co robi. Na dodatek jej mąz stara sie o odszkodowanie w wysokości 200 tys. zł i rente 7tys.zł miesięcznie. jak dla mnie to trzeba mieć tupet. Najpierw niech odda co żona nakradła. A komorowski jeszcze idzie i dumnie spotyka sie z jej mężem.W sumie wcale mnie to nie dziwi przeciez przez ostatnie 2 lata PO uwikłane było we wcale niegorsze afery niż wyczyny pani Blidy.
|
|
|
|
|
A kiedy to ta Blida tak kradła? Nie było wobec niej żadnego zarzutu. Masz jakieś potwierdzenie tego co piszesz??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zarzutu nie było postawionego bo z tego co wiem, akcja w domu Blidy miała na celu jej zatrzymanie i postawienie przed sądem gdzie miały jej byc przedstawione zarzuty korupcji przy handlu weglem. Tak więc zarzut był tylko nie zdązyli go jej przedstawic! W moim przekonaniu jeżli nie miałaby nic na sumieniu to nie popełniłaby samobójstwa.Tak więc odpowiadam na wcześniejsze pytanie: sądze,że prokuratura była w posiadaniu dowodów skoro chciała ja zatrzymać.A wogóle wydaje mi się,że człowiek który nie ma nic na sumieniu nie strzela do siebie!
|
|
|
|
|
Nie było żadnych podstaw do zatrzymania. Nie miała żadnego udziału w całej aferze węglowej. Zaszczuli ją i tyle. Ziobro i Kaczyński powinni za to odpowiedzieć.
A co do afer i przekrętów to poszukaj na internecie o FOZZ, Telegrafie i Partii PC Kaczyńskich. Dowiesz się jak się robi prawdziwe interesy. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Powiem krótko : J...Ć !!!! p.o i wszystkich przydupasów ich kandydata !
To są wybory na Prezydenta Polski !!!! A nie na urzedasa z kancelarii . a takim właśnie idealnym kandydatem jest Komorowski !!!!! |
|
|
|
|
do Andrzejek
Może byś jednak pojeździł sobie na motorku niż wypowiadał się tu i w dodatku cytujesz prasowe doniesienia ! co to Kalisz p.s "grucha" opowiada dziennikarzom na całym świecie ....tak o pani Blidzie Pani Blida pomagała mafii zresztą jak całe sld ! ale do tematu: Jej pomoc była bardzo cenna bo wiadomo ślonsk to wągiel i można zarobić . Pech chciał że pewnemu gangsterowi podwinęła sie noga i zaczął sypać. Nie sypał mafii ale tych co im pomogli. I tak doszli że pani Blida pomogła więc skoro nie miała nic na sumieniu to normalny człowiek co nic na sumieniu nie ma ...nie chwyta za bron aby się zastrzelić !!! Jaki wniosek z tego ? Ta baba powinna zgnić w pierdlu !!! Wybrała inną drogę ....drogę która nazywa się : TCHÓRZOSTWO !!! więc nie pierd.l tu farmazownów ! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
taaaa normalny czlowiek nie strzela se w leb
a cbś za freeko nie wpadlo jej do domu ps dygresja !!! czemu Lepper se nie strzelil w łeb ? |
|
|
|
|
acer tzn ze nie mozna sie z toba dogadac ? i do 1 watku se nie bedziesz wszystkiego wrzucal ?:]
|
|
|
|
|
gościu, widzę że czepiasz się tylko mnie, powiedz kolegą żeby też nie zaczynali nowych tematów:
Przestępcy za Komorowskim Kandydat PO i wpadka z umową gazową Komorowski nie wie, co podpisał i jeszcze kilka innych fałszywych i manipulacyjnych tematów przeciw Komorowskiemu. i wiesz możesz mnie pocałować w dupcie |
|
|
|
|
na pieszczoty trzeba zasluzyc :] sluchaj tamte tematy zakladaly zdaje sie rozne osoby wiec troche trudniej sie im dogadac, a ty sam jestes wiec tyle mozesz zrobic :] nie jestescie tu sami ale sa rowniez inni uzytkownicy ktorym poprzez zakladanie 5 tematow dziennie rozpierdzielacie forum, temat afery po np jest zalozony w maju 2008 i jak widzisz da sie, wole miec wszystko zebrane w jednym miejscu, przeciez tego co wklejacie jest w stanie ogarnac kilka % za szybko przewijacie "waszym zdaniem" :]
|
|
|
|
|
Nie było żadnych podstaw do zatrzymania.
a zeznania "Alexis" to co? |
|
|
|
|
Autor chce chyba odstraszyć od forum ludzi tym spamem. Będzie pisał sam ze sobą i nawet nie zauważy. niech się te wybory skończą wreszcie. Już mało kto się udziela bo ileż można patrzeć na to.. Kurcze ja rozumiem jeszcze ludzi ze sztabów, polityków, urzędników.. w końcu są sercem za swoimi szefami, pewnie znają ich też od tej bardziej ludzkiej strony i dlatego stoją za nimi murem.. Ale kurcze nie rozumiem takiego zacietrzewienia u zwykłych ludzi na temat ludzi których właściwie nawet nie znają osobiście, którzy z polityką mają tyle wspólnego co nic.
|
|
|
|
|
CYTAT A wogóle wydaje mi się,że człowiek który nie ma nic na sumieniu nie strzela do siebie! Zgadzam się z tym. |
|
|
|
|
CYTAT Nie było żadnych podstaw do zatrzymania. a zeznania \"Alexis\" to co? thorongil, no to pokazałeś:-)))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
może Andrzejku o tym nie wiesz, ale ludzi przesłuchuje się też na podstawie zeznań innych, szczególnie jeśli one obciążają te osoby. Takie prawo, nie moja wina iż o tym nie wiesz :-]
|
|
|
|
|
gosciu uważasz się, że wszystkie rozumy zjadłeś a tymczasem mądrość jest daleko od ciebie, kuźwa ekspert
|
|
|
|
|
jak jest inaczej, to udowodnij :-]
nie muszę zjadac wszystkich rozumów, ani byc ekspertem, wiedza jest w książkach, nie lubisz czytac Daro? to jest włąsnie elektorat PO |
|
|
|
|
zwiodę cię mam dwa fakultety ale dalej sobie myśl, że masz jakąś wiedzę
|
|
|
|
|
nie pytałem o twoje wykształcenie, pytałem o dowody.
Daro ma dwa fakultety: podstawówka i gimnazjum, no brawo :-] brak rozumienia czytanego tekstu potwierdza to u Ciebie |
|
|
|
|
to że umiesz pisać to nie znaczy o jakiejkowiek wiedzy, a wiedza i doświadczenie to są rzeczy ci całkiem obce, zresztą kultura wyciągania wniosków i same wnioski też
|
|