|
|
|
"zgoda buduje" tak twierdzi Komorowski !!! więc skoro Największy urzedas w tym kraju ma aż takie poparcie wśród swoich przydupasów to dlaczego dla prostackich przydupasów "zgoda nie buduje" i co i raz na tym forum zapodawane są w kółko napinki pod adresem PIS !!!
Jedno jest pewne nie ważne czy wygra Komorowski czy Kaczyński !! Przydupas zawsze będzie przydupasem !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Możemy mieć teraz pięć lat wojny albo spokoju. Wybór 4 lipca - mówi premier Donald Tusk w wywiadzie w najnowszym numerze "Polityki"."
oto zapowiedź zgody PO Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
ale taka prawda, Kaczyński cały czas walczył i walczy, Lech Kaczyński z 26 % poparciem w lutym 2010 roku też walczył.
Dla PiS nie liczy się POLSKA tylko PARTIA |
|
|
|
|
Acer, a Ty tu na etacie
Chcesz Rosję w Polsce to głosuj na Komorowskiego Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
To Kaczyński chce rozmawiać |
|
|
|
|
A więc jak wygra Kacz to PO będzie szydziło dalej a jak Wygra Bronek to PO odpuści ... ot taki szantaż wyborczy hehe
Zgoda buduje, ale kto chciał wypatroszyć kaczki ? Sam Bronek jaka partia wyzywa prezydenta od durniów, pijaków itd ? PO oj.. Jeżeli Komorowski w ten sposób ma wygrać no to ja dziękuję. Zero konkretów a im bliżej wyborów to obaj kandydaci się prześcigają z obietnicami bez pokrycia, przecież PO mówiło, że prezydent nie jest ważny więc po co ta walka na noże? Aha czy po katastrofie Smolenskiej to PO nie mówiło o spokojnej kampanii? A kto podczas debaty wyciągał jakieś sprawy.. ? Mógł Komorowski na debacie powiedzieć tylko co będzie robił i jakim będzie prezydentem, a skończyło się na ataku na kaczorka, bo jak się nie ma konkretów i nie ma oferty to właśnie tak kończy się debata. Nie wiem jak wy ale mijak ktoś obiecuje, że bedzie lepiej albo będzie druga Irlandia nie podając jak to zrobi to oznacza, że albo ktoś jest kłamcą albo ja idiotą i w to wierzę. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Jak wygra Komor. to bedzie druga Rosja.
Będziemy karmieni kłamstwem. Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
tak tak oczywiście
|
|
|
|
|
CYTAT tak tak oczywiście oczy nie mogą wisieć Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Koniec, nie zdzierżę więcej tych bzdur. Nie widzę sensu zaglądać przez najbliższy czas tutaj. Dotychczas zawsze mi się wydawało, że to u zwolenników w drugim obozie są namolni fanatycy a w tym bardziej stonowani, racjonalni.. Myliłam się, jesteście jednak tacy sami. I nie piszcie mi Panowie, "bo oni zaczęli". Do piaskownicy!
W zasadzie mogłabym mieć pseudonim bezpartyjna, ale dla was każdy głos krytyki to Peło. |
|
|
|
|
CYTAT W zasadzie mogłabym mieć pseudonim bezpartyjna, ale dla was każdy głos krytyki to Peło. Ja zauwazyłem to samo, jak ktoś napisze coś w negatywny sposób o danej partii to dla niektórych oznacza ze przystajesz z rywalami. Nie rozumieją ze mozna nie akceptować 2óch "gigantów" polskiej sceny politycznej. |
|