|
|
|
gdzie w Stalowej lub okolicach można zjeść dobrą, smażoną rybkę?? dzięki za info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyłączam się do pytania.
Ale chyba wątpię żeby w naszym mieście istniała smażalnia ryb... NON SERVIAM |
|
|
|
|
Nie jestem pewien ale chyba w Zaklikowie cos takiego jest.
|
|
|
|
|
w Zaklikowie nad zalewem jest bar z rybami. a może gdzieś bliżej coś znacie?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Proponuję dla rozrywki spacer w poszukaniu po sklepach świeżego towaru..... a po zakupie odpowiedniej sztuki konsumpcję w domowym zaciszu z własnej patelni....paluszki lizać
z tego co wiem kiedyś na edukacji smażyli w rybnym ponoć dobra była...trzeba spytać może nadal tam smażą.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Proponuję dla rozrywki spacer w poszukaniu po sklepach świeżego towaru..... a po zakupie odpowiedniej sztuki konsumpcję w domowym zaciszu z własnej patelni....paluszki lizać To lepiej juz z rusztu ,a z tym świerzym towarem to moze być cienko |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.......może być i ruszt...i piekarnik....co kto lubi byle ryba świeża....1000 i jeden sposobów przyrządzania....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Rybka w Zaklikowie! Polecam
:) |
|
|
|
|
Najlepsza ryba jaką kiedykolwiek jadłem jest w Kraśniku, po przejechaniu rynku jak już jedzie się w dół ulicą to po prawej stronie jest smażalnia ryb - jedyne co może wystraszyć to wygląd bo tam chyba staneło na czasach PRL-u. Ale naprawdę szczerze POLECAM
|
|
|
|
|
z tego co wiem to w stalowce niema smażalni, moze to dobry pomysl na biznes, zrobic smazalnie do tego kilka rodzajow salatek. Moze ktos toprzeczyta i wpadnie na pomysl otwarcia takiego lokalu w naszym miescie. Osobiscie chetnie bym chodzil conajmniej raz w tygodniu.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
świeża we fracu smazona w Tarnobrzegu
|
|
|
|
|
Kiedys kolo hali targowej byla . Teraz to chyba pozostaje czekac az ktos otworzy...byloby dobrze .
|
|
|
|
|
świeze ryby są co środę w centrum dużym, smażenie we własnym zakresie.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak Rybka to tylko w Zaklikowie, przy okazji połowić można Polecam naprawdę bdb.
|
|
|
|
|
Panowie...w ktorym miejscu Zaklikowa ta dobra rybka?? Moze sie skusze...i jakie tam maja ryby w ofercie?
|
|
|
|
|
Tam gdzie zalew
|
|
|
|
|
ja jestem opanowany :] ale wkurwia mnie to ze tylko wy w ch..ja mozecie walic i wykorzystujecie to caly czas :] ja wszystko rozumiem ale k...a moglibyscie przynajmniej troche pofolgowac i przestac wreszcie traktowac uzytkownikow strony jak j...ne mieso i idiotow, kazda j....a gadka gdzie ktos wam na cos zwraca uwage konczy sie kasowaniem, zamiast k...wa caly czas kasowac wezcie sobie to k...a ciut do siebie :] jakbyscie nie zauwazyli to sporo fajnych majcacych nieglupie rzeczy do powiedzenia przestaje albo juz przestalo sie udzielac, odpierdalajcie dalej to wam ziomy i maniury do moderowania zostana
pewnie zaraz to poleci bo jest w temacie o j...ej rybie ale jaki jest sens cos nowego zakladac skoro wszystko jest do wywalenia :] |
|
|
|
|
Moze podzielicie sie informacja jakie ryby smazone maja w ofercie nad tym zalewem w Zaklikowie?
|
|
|
|
|
jakiegos pstrąga..na pewno ogolnie rewelacji tam nie ma zwykla oferta jak w jakims barze hamburgery hot dogi zpaieknaki i wlasnie rybki
|
|
|
|
|
panga, mintaj, tilapia, pstrąg na pewno te i jeszcze kilka gatunków których nie przypominam sobie
|
|
|
|
|
Zaklików tez polecam
szczególnie pstraga !! |
|
|
|
|
Jak na rybkę to tylko do Zaklikowa
|
|
|
|
|
Bede upierdliwy i sie zapytam..Jak tam ceny smazonego pstraga w tym Zaklikowie?
|
|
|
|
|
jutro będę to podam cennik o ile ktoś inny nie poda
// tak offtopowo polecę golonkę przed Janowem |
|
|
|
|
A w Stalówce jest gdzies rybka