NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Nikt Cię nie broni POLSKO ,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 17:54  

słowo "bronek" nie pochodzi od "bronić" - pochodzi od "WSI"

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 17:54  

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 18:51  
Wyssali z wielu życie
Zabrali godność nam
Stworzyli kraj żebraków
Twierdząc, że wszystko gra
Z uśmiechem na ekranie
Szyderców leci show
Lwie paszcze otwierają
Pożerać ciągle chcą

Nikt Cię nie broni Polsko
Gdy wokół głodne psy
Upokorzony naród
Cierpienie, nędza, łzy

Gdy mordy swe utuczą
Kolejni pchają się
W koryta ryje włożą
I zaczną doić Cię
Lecz karmy wnet zabraknie
I w stołki wbiją kły
A role się odwrócą
I kopa damy im

Nikt Cię nie broni Polsko
Gdy wokół głodne psy
Upokorzony naród
Cierpienie, nędza, łzy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 19:41  
Bokser czy zdajesz sobie sprawę z tego że to dotyczy wszystkich przyklejonych dupami do stołków i do polityki od wielu lat - tak samo tych których ty popierasz. Nie wystarczy kłapać że Polska jest najważniejsza jak się całym życiem udowadnia że władza jest najważniejsza.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:07  
CYTAT
Bokser czy zdajesz sobie sprawę z tego że to dotyczy wszystkich przyklejonych dupami do stołków i do polityki od wielu lat - tak samo tych których ty popierasz. Nie wystarczy kłapać że Polska jest najważniejsza jak się całym życiem udowadnia że władza jest najważniejsza.

Żeby cokolwiek się zmieniło trzeba do tej władzy dopuścić odpowiednich ludzi, nie tych zpsiałych, zafajdanych sprzedajnych gnoi bez zasad, śmiejących się nam w twarz. Sama na ulicy nic nie zrobisz, najwyżej ktoś ci powie coś brzydkiego i wrócisz do domu z niesmakiem. Tam u władzy muszą być ludzie którzy się nie uginają naciskom, mają określony cel przynajmniej ten o którym mówili tym u których zyskali poparcie. Nie sztuka obiecać a potem pokazać, wyartykułować w zawoalowany sposób żeby pocałować ich po prostu w dupę bo oni już swój cel osiągnęli, zabezpieczyli swój byt i swoich dzieci, tudzież wnuków. Chodzi o to żeby poprzeć ludzi, którzy chcą coś zrobić a nie tych którzy z założenia od samego początku zakładają oszustwo.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:27  
No ale przecież ci co teraz pchają się do władzy tak się kotłują w tej polityce od wielu lat. Każdy z nich składał obietnice, nie dotrzymywał ich, a teraz udaje że nie wie o co chodzi. Obietnice wyborcze to są albo pobożne życzenia kandydatów, albo cyniczna ściema. Nie mogę ich słuchać. Ja już parę razy głosowałam, więc wcześniej słuchałam uważnie co kto ma do powiedzenia. Wierz mi to są tylko hasła, które wiadomo że się sprzedadzą a ciemny naród to kupi.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »