|
|
|
słowo "bronek" nie pochodzi od "bronić" - pochodzi od "WSI" A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Wyssali z wielu życie
Zabrali godność nam Stworzyli kraj żebraków Twierdząc, że wszystko gra Z uśmiechem na ekranie Szyderców leci show Lwie paszcze otwierają Pożerać ciągle chcą Nikt Cię nie broni Polsko Gdy wokół głodne psy Upokorzony naród Cierpienie, nędza, łzy Gdy mordy swe utuczą Kolejni pchają się W koryta ryje włożą I zaczną doić Cię Lecz karmy wnet zabraknie I w stołki wbiją kły A role się odwrócą I kopa damy im Nikt Cię nie broni Polsko Gdy wokół głodne psy Upokorzony naród Cierpienie, nędza, łzy A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bokser czy zdajesz sobie sprawę z tego że to dotyczy wszystkich przyklejonych dupami do stołków i do polityki od wielu lat - tak samo tych których ty popierasz. Nie wystarczy kłapać że Polska jest najważniejsza jak się całym życiem udowadnia że władza jest najważniejsza.
|
|
|
|
|
CYTAT Bokser czy zdajesz sobie sprawę z tego że to dotyczy wszystkich przyklejonych dupami do stołków i do polityki od wielu lat - tak samo tych których ty popierasz. Nie wystarczy kłapać że Polska jest najważniejsza jak się całym życiem udowadnia że władza jest najważniejsza. Żeby cokolwiek się zmieniło trzeba do tej władzy dopuścić odpowiednich ludzi, nie tych zpsiałych, zafajdanych sprzedajnych gnoi bez zasad, śmiejących się nam w twarz. Sama na ulicy nic nie zrobisz, najwyżej ktoś ci powie coś brzydkiego i wrócisz do domu z niesmakiem. Tam u władzy muszą być ludzie którzy się nie uginają naciskom, mają określony cel przynajmniej ten o którym mówili tym u których zyskali poparcie. Nie sztuka obiecać a potem pokazać, wyartykułować w zawoalowany sposób żeby pocałować ich po prostu w dupę bo oni już swój cel osiągnęli, zabezpieczyli swój byt i swoich dzieci, tudzież wnuków. Chodzi o to żeby poprzeć ludzi, którzy chcą coś zrobić a nie tych którzy z założenia od samego początku zakładają oszustwo. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
No ale przecież ci co teraz pchają się do władzy tak się kotłują w tej polityce od wielu lat. Każdy z nich składał obietnice, nie dotrzymywał ich, a teraz udaje że nie wie o co chodzi. Obietnice wyborcze to są albo pobożne życzenia kandydatów, albo cyniczna ściema. Nie mogę ich słuchać. Ja już parę razy głosowałam, więc wcześniej słuchałam uważnie co kto ma do powiedzenia. Wierz mi to są tylko hasła, które wiadomo że się sprzedadzą a ciemny naród to kupi.
|
|