NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
1 2 »
Czy 3000 na rękę to dużo, W biurze projektowym
ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:07  
Czy wynagrodzenie w biurze projektowym w Stalowej Woli w wysokości 3000 zł na rękę, dla osoby po studiach jest wystarczające ??? Jak myslicie???

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:07  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:17  
jak najbardziej,osób po studiach jest mnóstwo ale chyba niewiele z nich ma szansę robić to co lubi za 3000 na rękę
masz farta, gratuluję

margo
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:26  
Żeczywiście muszę przyznać ze mam farta wykonując taka pracę.
Nie chodzi tutaj o pieniądze, ale oto co się robi i czy jest sie zadowolony z tego co się robi. Ja jestem zadowolonym człowiekiem że mogę pracować w wyuczonym zawodzie i do tego jeszcze się rozwijać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 20:58  
ale czym ty sie chwalisz.
biuro projektowe i tylko 3 tysiace?

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:01  
To żadna przechwała
Jak na 2 lata doświadczenia w biurze to wystarczy
umiech)))

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:10  
hehe jacek napisal ze to licho, ty napisales ze tobie wystarczy ok, nie chcesz sie chwalic tez ok :]
to po co to w takim razie zakladales temat skoro wszystko wiesz i sobie wytlumaczysz ^^

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:23  
Ten wątek założyłem dlatego, że nie wiem czy te 3000 zł na rękę dla projektanta z dwuletnim doświadzczeniem zawodowym. Według WASZEJ OPINII jest to DUŻO czy MAŁO.
Jest to taka MAŁA SONDA

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:27  
no to jacek napisal ci wyraznie ze malo :] odpisales mu ze wg ciebie jest to wystarczajao :] wiec wychodzi na to ze w dupie masz jego opinie, ehh ci z polibudy :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:29  
CYTAT
hehe jacek napisal ze to licho, ty napisales ze tobie wystarczy ok, nie chcesz sie chwalic tez ok :]
to po co to w takim razie zakladales temat skoro wszystko wiesz i sobie wytlumaczysz ^^

chyba po to żeby namawiać na studiowanie ścisłych kierunków. Zdaje się, że w co najmniej dwóch innych wątkach o tym wspomina. Może zajmuje się rekrutacją? nie wiem

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:35  
Może dlatego poruszam te wątki dlatego żeby absolwent miał przed mgr jeszcze inż. Jak tak się stanie to będzie lepiej dla wszystkich mam na myśli paracodawców i pracowników. Specjalistów nam trzeba !!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 21:54  
ee w sumie to jeszcze mgr robie i jakos 3 tysiace to nie szał.
2 lata ciułałeś doświadczenie pewnie za najniższą krajową jako pomagier od wszystkiego w biurze. Rodzice bulili na ciebie pewnie sporo przez te 5 lat. Czyli po 7 latach wkuwania i przepychanek masz te 3 tysiace. I to dużo ??

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:01  
taki z ciebie specjalista mgr inz ze sobie nie mozesz sprawdzic srednich zarobkow dla regionu ? :] jak dla mnie temat zbedny, po prostu sie podjarales ze dostajesz 3k, podnosisz leb w gore i chcesz zeby cie polechtac :] dla jednych bedzie to kwota olbrzymia dla innych bedzie to niewiele i tu cie boli ^^ w glowie ci sie nie miesci jak jakis jacek85 25 letni chlopak mogl ci napisac ze to slabo smiech2 kolego kazdy kierowca tira w stalowej zarabia wiecej, kazdy kto ma troche fachu w rece i chce mu sie robic to zarabia wiecej :] specjalistow/fachowcow nam trzeba ale jak widac nie koniecnie tych z mgr inz przed nazwiskiem i niekoniecznie tez tych z mgr :] spusc powietrza na polibudzie sie zycie nie konczy :]

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:03  
Myślę że narazie to starczy te 3 koła, mam też możliwość wzięcia sobie fuchy do domu (pare groszy dodatkowych też się przyda).
Inni mgr zarabiają dużo mniej np. w TESCO etc. i też studiowali 5 lat. Co mają powiedzieć ich rodzice na tą systuację ????
Że co ??? Że jak wygra Kaczyński to załatwi mi pracę ??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:07  
If33lG00d
Masz absolutną rację.
Nie chodzi mi o tytuł, bo nie jest najważniejszy. Ważne jest żeby mieć fach w ręku.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:09  
rudniczanin licz na siebie i swoje umiejetności a nie na polityczne twarze. 3 tyś jak na młodą osobe to jest dobrze, tak jak wspominał if33... kierowca tira zarabia więcej tylko ile czasu spędza w domu a ile w pracy umiech( jest to cięzki kawałek chleba), mozna zarabiać więcej bez tytułu mgr. tylko trzeba mieć fach w rękach.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:11  
CYTAT
taki z ciebie specjalista mgr inz ze sobie nie mozesz sprawdzic srednich zarobkow dla regionu ? :] jak dla mnie temat zbedny, po prostu sie podjarales ze dostajesz 3k, podnosisz leb w gore i chcesz zeby cie polechtac :] dla jednych bedzie to kwota olbrzymia dla innych bedzie to niewiele i tu cie boli ^^ w glowie ci sie nie miesci jak jakis jacek85 25 letni chlopak mogl ci napisac ze to slabo smiech2 kolego kazdy kierowca tira w stalowej zarabia wiecej, kazdy kto ma troche fachu w rece i chce mu sie robic to zarabia wiecej :] specjalistow/fachowcow nam trzeba ale jak widac nie koniecnie tych z mgr inz przed nazwiskiem i niekoniecznie tez tych z mgr :] spusc powietrza na polibudzie sie zycie nie konczy :]

dobrze prawisz IFG umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:15  
Żeby mieć fach w ręku to ludzie idźcie do zawodówek, techników i politechniki, a nie na KUL, WSE etc.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:21  
Kolego, żeby mieć fach w ręku, ba być profesjonalistą to trzeba się po pierwsze znać na tym co się robi, studiować to czym się interesuje i już podczas studiów nabierać doświadczenia. Po za tym jeszcze dochodzi perfekcja, dokładność i takie tam.

I błagam Cie nie pisz, mi tu o zawodówkach.

Prywatna wiadomość 

ewe
ewe
ewe
ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 22:29  
CYTAT
Żeczywiście muszę przyznać ze mam farta wykonując taka pracę.
Nie chodzi tutaj o pieniądze, ale oto co się robi i czy jest sie zadowolony z tego co się robi. Ja jestem zadowolonym człowiekiem że mogę pracować w wyuczonym zawodzie i do tego jeszcze się rozwijać.

Jak widac na powyzszym przykładzie wszelkie Twe szkoły, ktorymi sie tak szczycisz nie zapewnily Ci podstawowej nauki ortografii, wiec moze teraz na tym sie skup a nie na wymyslaniu sondy w celu podbudowania swojego małego ego sciana

Prywatna wiadomość 

ff
CYTAT

I błagam Cie nie pisz, mi tu o zawodówkach.

Dlaczego tak uwarzasz, nawet sami nauczyciele mówili ze mechanik po zawodówce ma wiedzej wiedzy praktycznej od osoby po technikum - wiesz czemu bo miał do czynienia z praktyką tego czego się uczył.

Prywatna wiadomość 

ff
Znam takich po zawodówkach co znają sie na robocie i to bardzo dobrze. Znam takiego instalatora co kładzie rurki jak Da Vinci kładł farbę na swoje płutna, a taki jeden cieśla wycinał gniazda stawiając więźbę dachową jak nie jeden rzeźbiarz umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2010r. 23:58  
Jeśli faktycznie dostałeś na rękę 3koła to gratuluję choć raczej w to nie wierzę. Zapewne jak zdobędziesz uprawnienia Twój pracodawca doceni to i kwota pójdzie zdecydowanie wyżej. Powodzenia w karierze zawodowej projektanta.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 00:08  
CYTAT
Czy wynagrodzenie w biurze projektowym w Stalowej Woli w wysokości 3000 zł na rękę, dla osoby po studiach jest wystarczające ??? Jak myslicie???

Gdzie tak płacą? Jaka branża? Budownictwo? To dużo jak na ten region. Gratulacje

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 00:11  
CYTAT
Może dlatego poruszam te wątki dlatego żeby absolwent miał przed mgr jeszcze inż. Jak tak się stanie to będzie lepiej dla wszystkich mam na myśli paracodawców i pracowników. Specjalistów nam trzeba !!!!!

inż. to ja mam ale po mgr (zależy ,z której strony patrzeć umiech)
To inż. to tytuł zawodowy (technik elektryk, inż. elektryk itp. itd), a mgr to tytuł naukowy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lip 2010r. 00:12  
CYTAT
Myślę że narazie to starczy te 3 koła, mam też możliwość wzięcia sobie fuchy do domu (pare groszy dodatkowych też się przyda).
Inni mgr zarabiają dużo mniej np. w TESCO etc. i też studiowali 5 lat. Co mają powiedzieć ich rodzice na tą systuację ????
Że co ??? Że jak wygra Kaczyński to załatwi mi pracę ??

Ja po 2 kierunkach technicznych tyle nie wyciągam. Więc musisz być dobry umiech

Tylko znajomi po budownictwie z uprawnieniami budowlanymi, wyciągają solidne pieniądze.

Prywatna wiadomość 

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »