|
|
|
Witam serdecznie,
potrzebuję pilnie namiary na busa,który jeździ na trasie Warszawa-Stalowa Wola. Wiem, że kiedys był taki bus, który rano jechał ze Stalowej do Warszawy, a po południu wracał. Jak to teraz wygląda? Z góry dziekuję za info. Pozdr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalowa Wola - Warszawa - Stalowa Wola.
Połączenia: Stalowa Wola - Warszawa - Poniedziałek-Sobota - godz. 4.15 (w Sandomierzu jest pół godziny póżniej), Niedziela - 11.30. i 14.50 (odjazd z Sandomierza poł godziny poźniej) Warszawa-Stalowa Wola - Poniedziałek - Sobota 13.45, Piątek i Niedziela - 17.00 i 19.00 (nie wiem skąd) Czas przejazdu 3.30h Mikrobusuy - 9,18 osób Wszystkie info i rezerwacja miejsc pod numerem telefonu: 697579962 sprawdź czy aktualne "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jeżdziły do Warszawy busy firmy Arja ale ta firma juz nie jeżdzi kilka miesięcu. O innej firmie nie slyszałem ktora jeżdzi do Wawy
|
|
|
|
|
Ja keidyś stałem na dworcu pks i podszedł jakiś typek i mnie podwiózł pięc zeta taniej niż autoobus Tylko ejhcał jak wariat
|
|
|
|
|
numer do przewoznika 693 068 151
|
|
|
|
|
Witam, ma ktos może namiary na bus/autobus ze Stalowej Woli do Warszawy ale centralnej?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, ma ktos może namiary na bus/autobus ze Stalowej Woli do Warszawy ale centralnej? http://poltrans.eu/ Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie.
|
|
|
|
|
nastepny co g.....o widzial i sieje propagande
|
|
|
|
|
CYTAT nastepny co g.....o widzial i sieje propagande Wiele nie trzeba widzieć, by wyciagnąć wnioski o busach. To są bezmóżdża. Wymuszają pierwszeństwo. Nie znają podstawowych przepisów ruchu drogowego. Zachowują się jak pojazdy uprzywilejowane Przyblokować takiego razz drugi na kończącym się pasie i się naczy. Wymalować sobie kawałek samochodu z jego OC Przyblokować jak się nie ustawi za wczasu na odpowiednim pasie do skrętu i będzie musiał pojechać prosto objeżdząjąc pół miasta Zadzownić na policje jak omija korek poboczem, że idiota jedzie prawdopodobnie pod wpływem. To my kierowcy możemy przyczynić się do poprawy bezpieczeństwa. Nie ignorować hamskich zachować ze strony busów! |
|
|
|
|
CYTAT nastepny co g.....o widzial i sieje propagande a niby do kogo to było?????? propaganda? nie to jest szczera prawda! nie jeden doswiadczył jazdy jak na rajdzie,a ty co wlascicielka firmy przewozowej? |
|
|
|
|
Busy były, są i będą. Żadna propaganda w postaci subiektywnych odczuć pasażerów tego nie zmieni. Czortunio, zgwałcił Cię jakiś kierowca busa kiedyś, że ich tak nienawidzisz? W innych wpisach, wyjaśnialiśmy Ci, że busy/autobusy w pewnym sensie są uprzywilejowane, a Ty dalej swoje. Dzwoń na policję, nagrywaj, donoś. Jak pojeździsz po sądach jako świadek, to Ci się odechce wszystkiego.
|
|
|
|
|
CYTAT numer do przewoznika 693 068 151 to właśnie numer do firmy POLTRANS - moja opinia o niej, do tej pory zupełnie dobra, właśnie się zmieniła na mega złą. Właściciel firmy Poltrans Pan Paweł, z którym miałam właśnie nieprzyjemność rozmawiać przez telefon pod tym numerem nie chciał dokonać mojej rezerwacji na przejazd, mimo że zadzwoniłam w godzinach podanych na stronie zgodnie z informacją że można zarezerwować bilet telefonicznie, rozmawiał cały czas podniesionym głosem i rzucił słuchawką w środku rozmowy. Zachowanie karygodne i bardzo nieprosesjonalne!!! To że nie chciał przyjąć rezerwacji tłumaczył faktem że ma dużo pustych, kiedy ludzie się nie zjawiają. Dziwi mnie to, bo zawsze kiedy jeździłam bus był zapełniony. Kazał zadzwonić przed odjazdem - to chyba kpina, jeśli komuś zależy żeby pojechać to nie będzie czekał do ostatniej chwili! Nigdy się z czymś takim nie spotkałam i żałuję że to miało miejsce. Mogłam nie dzwonić i wybrać np. PKS. |
|
|
|
|
[cytat]Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las......., Widziałaś licznik,czy to Twoje odczucie.Powiem Ci,że takie busy mają ograniczik na 100 km/h.
|
|
|
|
|
Często jeżdżę busami na tej trasie i moim zdaniem jeżdżą całkiem bezpiecznie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie. Oczy Saren się nie świecą 😁 |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Busy sa dla samobójców........jezdza jak wariaci,jadac kiedys z Krakowa myslałam ze umre ze strachu,noc a ten idiota 130 na liczniku po obu stronach las,tylko oczy saren pasacych sie na rowach swiecily sie w ciemnosci.wole juz 1,5- 2 godziny dlużej ale bezpiecznie. Oczy Saren się nie świecą 😁 w nocy Busy nie jeżdżą 130km/h Kierowcą ma kat. D to raczej nie idiot tylko głupiec jak przesadza z prędkością 1.5÷2h dłużej... pociągi nie jeżdżą... Ogólnie. Wiem o co Ci chodzi tylko że to za bardzo ubarwiles. Mirek777 pisze że jeździ często i nic takiego nie wiedział. A ja Mirka777 znam i mu ufam |
|
|
|
|
Mhm....
Tylko ja cię jakoś nie znam. I ci nie ufam. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|