NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 99 100 101 102 103 104 105 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 08:47  
Słuchajcie chłopcy, to nie jest kwestia wiary.uśmiech Przejęcie władzy przez PiS po 25 października jest procesem w żaden sposób niezakłóconym. Być może teraz wydaje się Wam to zdarzeniem odległym i wcale nie tak pewnym. Tym bardziej , że TVN cały czas usilnie pracuje by to powstrzymać. Jednak TVN pracował równie mocno w kampanii prezydenckiej na rzecz Komorowskiego, z jakim skutkiem wiemy.uśmiech Ale o ile na Komorowskiego zagłosowała cała masa naiwnych durniów , to poparcie tej rzeszy dla PO nie jest wcale pewne. Innymi słowy oczekiwanie poparcia podobnego dla PO jakie otrzymał były prezydent jest wręcz niemożliwe do osiągnięcia! Wiem , podbudowani TVN , Sokiemzburaka i innymi opiniotwórczymi mediami , żyjecie w przekonaniu , że jest Was tak wielu , i dalej wierzycie w PO. Niestety muszę Was rozczarować , Wasza wiara jest skazana na silne rozgoryczenie!uśmiech Żeby uniknąć tej frustracji usiłuję wytłumaczyć Wam pewne rzeczy , ale orka na ugorze jest rzeczą bardzo ciężka do przeprowadzenia! W każdym razie Wasza naiwność w odwrócenie losu jest zadziwiająca! Jesteście jak małe dzieci czekające na Świętego Mikołaja!smiech2 Tyle ,że on nigdy nie przyjdzie! Fajnie , że wierzycie w siłę imaginacji i mimo dorosłego wieku potraficie podchodzić do życia z dziecinną naiwnością. Ale ta naiwność w obliczu realiów życia jest skazana na pożarcie! smiech2 Przykro mi , że stawiam sprawę tak otwarcie , ale musicie chłopcy zdać sobie sprawę , że tego Świętego Mikołaja to naprawdę nie ma!smiech2 Kupujcie czopki i pogódźcie się z faktami , im szybciej to zaakceptujecie tym lepiej dla Waszego zdrowia psychicznego. No i dla Waszych odbytów rzecz jasna!uśmiech

Jeżeli dalej twierdzicie , ze PiS nie przejmie władzy po 25 października , to przyjmijcie zakład. Jeżeli PiS wygra te wybory i obejmie samodzielne rządy w tym kraju Wy znikacie z tematów politycznych tego forum. Oczywiście Banan zostaje jako mod i tylko mod!smiech2 Jeżeli to Wy macie rację i nie dojdzie do samodzielnych rządów PiS-u ja zobowiązuję się do opuszczenia tego forum . Pod wszystkimi postaciami , jeżeli wiecie co mam na myśliuśmiech! Więc jak chłopcy , przyjmujecie zakład czy pękacie?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 08:47  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 09:02  
Dzień dobry cool girl

Obrazek

No i o Niemcach i Anglikach wykupujących Dziki Wschód możemy sobie pomarzyć :( A jak tam lokalny rynek pracy ... Poprawił się ? (nie ma problemu może będą w tym roku grzyby)

I przypomina (dla "myślących") wybory były tak często "fałszowane" że wynik jest już dziś pewny ... ostrożnie z ciśnieniem w okrężnicy

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 09:13  
To jak przyjmujesz zakład czy nie?uśmiech

Przemówienie Jarosława Kaczyńskiego z dnia wczorajszego . W całości , bez przycinek redaktorów z zaprzyjaźnionych stacji. uśmiech Tak właśnie przemawia mąż stanu.

https://www.youtube.com/watch?v=fYcVL_CLxRU

I jak zwykle bez kartki! Premier Kopacz na mównicę sejmową bez kartki nawet nie wchodzi. I to jest właśnie ta różnica między politykiem wybitnym a zdalnie sterowaną marionetką !uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 09:23  
Znalezione w sieciuśmiech :

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 09:25  
I jeszcze to:

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 09:38  
Z zakładu nici ... to jak zabranie dziecku lizaka... nie po mojemu

Obrazek

Józek to swój chłop

Wracając do tematu "Bez kartki" to na ile Kaczyński wycenia życie ludzkie ?
Co do "znalezionego w sieci" znowu się zabezpieczasz smiech2

Już ci napisze dlaczego to manipulacja żebyś nie zapełnił pampersa ok

... albo ci nie napisze niech ci śmierdzi potluczony(sam do tego dojdź)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 13:07  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 13:24  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 13:28  
CYTAT
Co do Frasyniuka to zacny człowiek z niego ... kiedyś już sobie popisaliśmy o nim wiem że nie wypada ci się zgodzić no ale dzięki takim ludziom jak on mamy dziś wolność

Obrazek

Mało zacny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 13:42  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 18:05  
CYTAT
Mało zacny.

Obrazek

Zacny dla ciebie jest zapewne Jarosław K.

Zbonikowski nie wycofa się z wyborów, mimo apelu PiS

Łukasz Zbonikowski nie zamierza zrezygnować ze startu w wyborach, mimo że apelowała o to do niego jego partia, Prawo i Sprawiedliwość. Zrezygnował jedynie z członkostwa.

Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome

Warto przypomnieć że Zbonikowski i Karski to dwa pijaki którzy rozbili na Cyprze wózek golfowy ... i zostali tam skazani ok

Teraz już wiemy dlaczego PiS był przeciw ratyfikacji konwencji o przeciwdziałaniu przemocy ...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 18:58  
Bananie , zapomniałeś pisząc o Karskim użyć określenia "stary komuch" , którym go zawsze tytułowałeśuśmiech! A przypominam sobie teraz , że przestałeś tak go nazywać , kiedy Ci napisałem , że ten stary komuch miał 23 lata jak upadał mur berliński!uśmiech
Co do cypryjskiej eskapady obu posłów nie byłeś zbyt skrupulatny. Ci dwaj panowie zniszczyli wtedy zderzak wózka akumulatorowego , betonowy słupek ogrodzenia i kilka metrów kwadratowych trawnika. umiech
Ale jest jedna okoliczność łagodząca , mianowicie taka , że obaj parlamentarzyści byli świeżo po obejrzeniu " The Fast and the Furious: Tokyo Drift". No wiesz jak to jest, oglądnęli filmik , wypili po kielichu i zachciało im się driftować. Bądź co bądź melexy mają tylny napęd , więc nie był to pomysł beznadziejny!smiech2 W każdym razie mógłbyś zdobyć się na trochę luzu i puścić w niepamięć ten przykry incydent!uśmiech

Mimo wszystko fakty są takie , że opinie medialnego męta ( taniej dziwki z brodą) dla normalnego Polaka są pozbawione znaczenia. Wiem że TVN często pokazuje Frasyniuka jako autorytet , ale dla większości Polaków jego gęganie jest nic nie warte. I powtarzam Ci po raz kolejny, po 25 października poznasz prawdy świadectwo. W tym dniu wybitny mąż stanu , Jarosław Kaczyński , doprowadzi swoją partię do zwycięstwa i samodzielnych rządów. Jeżeli dalej nie akceptujesz stanu rzeczy to tylko w czopkach znajdziesz ukojenie!smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 20:23  
Wy macie wybitnie wypaczoną moralność potluczony napisałbym ci żebyś się nawrócił póki jeszcze czas ale to można pisać do pustaka nie do betonu ...

Sąd na Cyprze skazał polityków PiS za rajd meleksami

W 2008 roku głośno było w Polsce o wyczynach dwóch polityków Prawa i Sprawiedliwości na Cyprze. Mieli pod wpływem alkoholu urządzić sobie rajd meleksami, które rozbili. Działacze odrzucali oskarżenia. Ale teraz sąd na Cyprze wydał na nich wyrok.

Treść orzeczenia sądu na Cyprze z listopada 2010 roku nie pozostawia wątpliwości. Karol Karski i Łukasz Zbonikowski muszą zapłacić 11,5 tysiąca euro za zniszczone wózki golfowe - informuje TVN24. Do tego dochodzą jeszcze odsetki i koszty procesu.

...
źródło

Te wózki zderzaki mają od Lambo ? Qwa ponad 11 k euro (lub jakiś prawicowy szmatławiec wyprał resztki rozumunie wiem)

Swoją drogą ciekawe czemu wszyscy cytują najlepszą telewizję w kraju ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 20:55  
No przecież pisałem Ci , że " stary komuch" i jego przyjaciel po obejrzeniu " Szybkich i wściekłych" i wypiciu paru głębszych , chcieli posmakować driftu. Kręcąc bączki narobili trochę bałaganu i uszkodzili co nieco w hotelowej infrastrukturze. Napisałbym Ci dokładnie co uległo zniszczeniu ale niestety cypryjski sąd nie przysłał mi kosztorysu strat!uśmiech
W każdym razie ładnie z Twojej strony , że podałeś dokładniejsze szczegóły z tej cypryjskiej eskapady. I w związku z tym mam dla Ciebie ze specjalną dedykacją wywiad dziennikarskiej miernoty z resortowej rodziny , Piotra Kraśki z wybitnym politykiem , Antonim Macierewiczem!smiech2 Antek przepuścił Kraśkę jak szmatę przez mopa. I zważywszy na rodzinne koligacje pana redaktora takie porównanie wydaje się bardzo trafne.uśmiech

http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/dzis-wieczorem/wideo/16092015/21388983

Mina redaktora Kraśki , przypominająca srającego kota-bezcenne!smiech2

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 17 Wrz 2015r. 21:43  
7,40 min przesłuchaj jeszcze raz smiech2 nie dziwię się że talib gada głupoty i Pan Kraśko robi takie miny sciana Gorszych bredni nie słuchałem i ty gtakich debili słuchasz z własnej woli ?

CYTAT

... albo ci nie napisze niech ci śmierdzi (sam do tego dojdź)

Zacytuje wybitnego siebie ... doszedłeś do manipulacji jakiejś PiS dy czy nadal żyjesz w nieświadomości ?

Obrazek

Szwedzi ...Duńczycy i Włosi nie mają litości dla męża ze Stanów ... a niby tacy tolerancyjny ... a też nie lubią kochających inaczej ...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 07:25  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 08:44  
Dzień dobry umiech
Obrazek

Edo zapewne też odnosisz wrażenie że śniła mu się inna laska niż sugeruje Antonii ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 10:08  
CYTAT
7,40 min przesłuchaj jeszcze raz smiech2 nie dziwię się że talib gada głupoty i Pan Kraśko robi takie miny sciana Gorszych bredni nie słuchałem i ty gtakich debili słuchasz z własnej woli ?

CYTAT

... albo ci nie napisze niech ci śmierdzi (sam do tego dojdź)

Zacytuje wybitnego siebie ... doszedłeś do manipulacji jakiejś PiS dy czy nadal żyjesz w nieświadomości ?

Obrazek

Szwedzi ...Duńczycy i Włosi nie mają litości dla męża ze Stanów ... a niby tacy tolerancyjny ... a też nie lubią kochających inaczej ...

W przeciwieństwie do Ciebie do swoich poglądów dochodziłem latami , na podstawie własnych przemyśleń i obserwacji. Nigdy żadna telewizja ( czy to TVN czy TRWAM) ani żadne inne medium nie wpływało na moje osobiste przekonania. Niestety człowiek , który twierdzi , że z TVN otrzymuje wiarygodną i rzetelną informację , jest od razu na starcie skreślony z mojej osobistej listy ludzi w miarę ogarniętych. Bynajmniej nie twierdzę , że media tzw. niezależne są lepsze od mainstreamu. Prawda jest taka , że po 25 października w telewizji publicznej Lisa zastąpi Karnowski , a ogłoszenia rządowe zamiast w "Newsweeku" i "Wyborczej" będą ukazywać się " wSieci". Czyli jednego propagandzistę zastąpi drugi i dla mnie osobiście jest to smutna konstatacja! Nie mniej jednak po ośmiu latach manipulacji może przełknę jakoś Karnowskiego. Chociażby dla zasady zachowania równowagi! Skoro Lis mógł w publicznej ( a więc naszej wspólnej ) telewizji prowadzić te swoje gnioty , to Karnowskiemu też należy się coś od życia!uśmiech Poza tym "wSieci" pracuje dwóch najlepszych dziennikarzy w Polsce- Mazurek i Zalewski , i im też się należy!

Sądzę , że Szwedzi , Duńczycy i Włosi nie powzięli jeszcze info o tym , że Jarosław jest podobno gejem. Może powinieneś poinformować ambasady tych krajów o Twoich podejrzeniach. Widzisz w tych krajach obowiązuje taka durna reguła nazywana "political correctness" . Zakładam , że znasz angielski i rozszyfrujesz to w try miga!smiech2 W każdym razie gdyby ambasadorowie tych trzech państw wiedzieli o skłonnościach Jarka , o których od dość dawna informujesz , nie powiedzieliby nic co mogłoby podważyć słowo polityka-geja! Nieważne z jakiej partii! Gejowi nie wolno nic zarzucić , bo to pachnie dyskryminacją. A to jest sprzeczne z europejskimi zasadami przyrodzonej godności każdego geja do bycia dumnym ze swojej orienatacji seksualnej!smiech2 Innymi słowy jak się dowiedzą , że Jarek jest gejem, w prasie europejskiej będą same peany na jego rzecz .uśmiech

Teraz do słów Kaczyńskiego. Jak pisałem powyżej pewnie znasz angielski i może zechcesz zapoznać się z raportem szwedzkiej policji o 55 strefach , do których nie mają wejścia ludzie spoza muzułmańskiej wspólnoty w Szwecji. Jeżeli udowodnisz mi , że ten raport jest sfałszowany , nieprawdziwy , przyznam Ci rację , że Jarek wyszedł na mównicę i pieprzył głupoty.smiech2 Póki co jedyny błąd jaki popełnił to taki , że użył liczby 54 enklaw muzułmańskich gdzie obowiązuje szariat , a według szwedzkiej policji jest ich 55.

http://swedenreport.org/2014/10/29/swedish-police-55-official-no-go-zones/

i masz jeszcze po szwedzku , jako widz TVN pewnie jesteś poliglotą i wymiataszsmiech2

http://www.svd.se/55-no-go-zoner-i-sverige-minner-om-parallellsamhallen_4051399

I mam prośbę , żebyś z należytym szacunkiem wyrażał się o Antonim Macierewiczu , którego opozycyjna przeszłość i działalność polityczna w III RP , zasługuje na najwyższe uznanie. uśmiech Mam nadzieję , że dożyję kiedyś dnia , w którym za zlikwidowanie " długiego ramienia Moskwy" - WSI , Macierewicz zostanie odznaczony najwyższym odznaczeniem państwowym- Orderem Orła Białego!

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 10:58  
Widzisz to dzięki takim zacnym ludziom jak Pan Frasyniuk czy Pan Wałęsa możesz mieć dziś jakiekolwiek przemyślenia i o nich bez obaw pisać umiech bo mamy wolną Polskę ... podobno swoje 5 gr dorzucił i Antonii :szok:

Teraz co nas łączy np. z Luksemburgiem ... Belgią ? oni też mieli lub mają premierów kochających po swojemu i zapewne Włochom ...Szwedom czy Duńczykom to zwisa nie wiem ale nie nam katolikom !! cool girl

CYTAT
W 1989 roku Dania była pierwszym krajem na świecie, który wprowadził instytucję związku partnerskiego między osobami tej samej płci. Subkultura gejowska/lesbijska kwitnie – oprócz barów i klubów, są tu nawet specjalne plaże, festiwal filmowy, centrum informacyjne i archiwum.

Bredzisz a od konkretów uciekasz ...
Kaczyński i przygłup Macierewicz nawet już się nie kryją że wmawiają wam że czarne jest białe (7,40 ) dziwisz się że Pan Kraśko patrzy się na Antoniego jak na debila ?

I na koniec już wiesz co za manipulacje wrzuciłeś czy nadal nie ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 12:05  
CYTAT
Widzisz to dzięki takim zacnym ludziom jak Pan Frasyniuk czy Pan Wałęsa możesz mieć dziś jakiekolwiek przemyślenia i o nich bez obaw pisać umiech bo mamy wolną Polskę ... podobno swoje 5 gr dorzucił i Antonii :szok:

Różnica między Wałęsą i Frasyniukiem a Macierewiczem jest taka , że Ci dwaj pierwsi swój dorobek opozycyjny roztrwonili w III RP. Jako medialne autorytety wygadując różne głupstwa rozmienili na drobne swój wkład w obalenie tamtego systemu. Czego nie można w żaden sposób powiedzieć o Antonim Macierewiczu , który całą swoją działalnością polityczną w III RP tylko poprawił swój wizerunek człowieka bezkompromisowego: , dla którego prawda jest wartością najważniejszą. uśmiech To ,że swoją wiedzę czerpiesz z mainstreamu ( głównie z TVN ) sprawia , że postrzegasz to zupełnie inaczej. Ale po 25 października zrozumiesz , że przesłanie płynące z TVN jest dla ogółu Polaków całkowicie niewiarygodne. Jeszcze raz apeluję do reszty Twoich szarych komórek i elementarnego poczucia przyzwoitości , odpowiedz szczerze sam przed sobą : czy gdyby Polacy w ogólnej większości traktowali serio to co można zobaczyć w " Faktach " TVN wybory prezydenckie wygrałby Andrzej Duda? Nie ma takiej możliwości!uśmiech Tłumaczycie sobie , że to jacyś mityczni trolle pisowscy , hejterzy internetowi nakręcili spiralę nienawiści przeciwko znakomitemu prezydentowi. I dlatego przegrał , ale to błąd w myśleniu. Komorowski przegrał ponieważ Polacy mieli dość nachalnej propagandy na rzecz jednego i szczucia na drugiego z kandydatów! Czego jeszcze potrzeba , żebyś zrozumiał , że dla zwykłego Kowalskiego opinia redaktora TVN czy jego pseudo-autorytetu , nic nie znaczy? Przypominasz niegdysiejszych ludzi związanych z Unią Wolności , którzy po przegranych wyborach w 2001 r. , nie mogli wyjść ze zdziwienia , jak mogło do tego dojść ? Jak partia ludzi inteligentnych mogła nie wejść do Sejmu , skoro wszyscy ludzie z ich otoczenia głosowali na UW. smiech2 Zapomnieli o jednym , ich środowisko było raczej zamknięte , a liczebność niezbyt duża. Obracając się w tym samym środowisku , i klepiąc się nawzajem po plecach zatracili poczucie rzeczywistości!uśmiech

CYTAT
Teraz co nas łączy np. z Luksemburgiem ... Belgią ? oni też mieli lub mają premierów kochających po swojemu i zapewne Włochom ...Szwedom czy Duńczykom to zwisa nie wiem ale nie nam katolikom !! cool girl

Bananie nie mam nic przeciwko kochającym inaczej. Dopóki swoje skłonności realizują w zaciszu swojej sypialni i nie afiszują się z tym publicznie, nic mi do tego. Dopóki nie gorszą moich dzieci , niech każdy w ramach swojego sumienia sam kształtuje swoje życie. Nie potępiam żadnej osoby homoseksualnej , tylko jestem przeciwny promowaniu tego zjawiska oraz innych rzeczy typu gender. W katolickim , konserwatywnym społeczeństwie takie numery nie przejdą. Mogę zagłosować na partię premiera geja , ale pod warunkiem , że jego partner nie będzie się z nim obściskiwał na konwencji wyborczej. Tego bym nie zdzierżył , a moja tolerancja nie przeszłaby tej próby!smiech2 Jest wiele rzeczy , których można pozazdrościć Szwedom czy Duńczykom , ale na pewno nie jest to pełna swoboda seksualna i narzucenie ich społeczeństwu genderowskich wzorców życia. Właśnie w krajach skandynawskich dochodzi do sytuacji , gdzie za uderzenie klapsem dziecka , jest ono przez sąd zabierane rodzicom. To ,że tuż obok jakiś Mohammed regularnie napierd.la swoją Fatimę , już nikomu nie przeszkadza. Taki paradoks , co zrobisz ? smiech2

CYTAT
Bredzisz a od konkretów uciekasz ...
Kaczyński i przygłup Macierewicz nawet już się nie kryją że wmawiają wam że czarne jest białe (7,40 ) dziwisz się że Pan Kraśko patrzy się na Antoniego jak na debila ?

I na koniec już wiesz co za manipulacje wrzuciłeś czy nadal nie ?

Bananie nie uświadczysz na tym forum człowieka bardziej bredzącego niż Ty sam! uśmiech Nie gniewaj się , ale chyba nie ja pierwszy o tym informuję. Konkret w Twoim wykonaniu to raczej zlepek bełkotu niż coś do czego można się odnieść.
Pań Kraśko to resortowe dziecko i marna dziennikarzyna w jednym . Macierewicz sprowadził go na ziemie i pokazał jak trzeba rozmawiać z manipulatorem. Ani pierwsza ani siódma minuta tego wywiadu nie zmienia obrazu sytuacji. smiech2 Nie mam pojęcia jakie manipulacje wrzuciłem, ale chętnie się dowiem , czy zweryfikowałeś już raport szwedzkiej policji o 55 enklawach muzułmańskich na terenie Szwecji , gdzie nie obowiązuje szwedzie prawo. Czy jako widz TVN ( wybitny poliglota) przetłumaczyłeś już moje linki? Czy potwierdzasz bądź zaprzeczasz istnieniu takich enklaw?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 18:45  
CYTAT
Czy zweryfikowałeś już raport szwedzkiej policji o 55 enklawach muzułmańskich na terenie Szwecji , gdzie nie obowiązuje szwedzie prawo.

A to nie zweryfikował go już ambasador ? Chyba jaśniej się nie dało ...

Obrazek

Problem w tym wrzuconym z sieci kawałku ściemy że Duda mówił jako prezydent i tak tam pisze ale już Pan Tusk mówił jako szef partii opozycyjnej a podpisano jako premier ... wtedy nie był premierem jak każdy wie opozycja z reguły pierd.. co im ślina na język przyniesie i im ciut więcej wolno ... (co widać świetnie po PiSie)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 20:25  
Rozumiem czyli kwestie 54 enklaw muzułmańskich na terenie Szwecji załatwia wyjaśnienie ambasadora .uśmiech Jeżeli chodzi słowa Tuska jako lidera opozycji i kandydata na premiera , niech będzie , że wypowiedział je przed wygranymi wyborami. Co w dalszym ciągu nie zmienia faktu ,że Andrzej Duda słowami :
- Mówiłem wtedy, że chciałbym, żebyście Państwo mogli wrócić do Polski - przypomniał prezydent. - Widzimy w Polsce postępujące rozwarstwienie społeczne, zanika wytwarzająca się po 1989 roku klasa średnia, ludzie ubożeją. To jest proces, który musi być zatrzymany, a nawet odwrócony. Dzisiaj nie powiem: pakuj się, wracaj do Polski bo wtedy ktoś mi zarzuci: ten człowiek mnie oszukał
powiedział całą prawdę i tylko prawdę. I co dalej nie zmienia faktu , że po 25 października władzę przejmie PiS. I żadna aferka czy rzekoma wpadka Andrzeja Dudy rozdmuchana do niebotycznych rozmiarów przez mainstreamowe media nie odwrócą losu PO. Ta partia jest skazana na klęskę i nic tego nie zmieni. Jeżeli twierdzisz , że do tego nie dojdzie to przyjmij zakład i niech los nas rozstrzygnie.smiech2 Co Ci szkodzi , może boisz się porażki?

I na koniec zdjęcie z miasta Cork w Irlandii , które wywiesili nasi rodacy z dedykacją dla ówczesnego premiera. Musieli chyba bardzo dobrze go wspominać i pewnie dlatego taki transparent.smiech2
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Wrz 2015r. 21:17  
Obrazek

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Wrz 2015r. 11:57  

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 19 Wrz 2015r. 20:38  
Prokuratura bada posłankę PiS

Komórka dla syna opłacana z sejmowej kasy, loty do rodziny na koszt Sejmu, niewiarygodnie wysoka kilometrówka – kandydatka z warszawskiej listy PiS, Małgorzata Gosiewska, tłumaczy się z tego w prokuraturze.

Prokuratura Okręgowa w Warszawie nie wszczęła jeszcze śledztwa, ale od trzech tygodni prowadzi postępowanie sprawdzające, czy w biurze poselskim Małgorzaty Gosiewskiej nie doszło do przestępstwa z artykułu 286 kodeksu karnego: oszustwa.

źródło

wracając do Duńczyków ...

Obrazek

Prywatna wiadomość 

«« « ... 99 100 101 102 103 104 105 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »